LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.232.064
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Zaboravio sam da je i kamera u samom romu poboljšana u odnosu na peticu. Inače preporučam staviti neku sa play storea. Google kamera je dosta ok a koristim i open cameru al to je ipak osobna stvar.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a jedno glupo pitanje, jel podrzava cm 13 knock2wake il kak se to vec zove?
xposed radi?
ti to sve s xda gledas/skidas pretp il?
e ovo s novom je sranje jer sam ju kupio i koristim vec 3 god..a vec 2 god mi je isto sve postavljano..al dobro
ma ja sam mislio pricekat da vidim official nas 6.0 kropz par tjedana dok nam dode pa bum onda bas poceo eksperimentirat zesce da sad ne flasham svaki tjedan isto
i da ovo za internu sam vidio da ekipa ima probl oko tog

Accidentaly sent from my SGS i9000
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Podržava knock2wake i koliko znam radi xposed. Sam ga ne koristim. I interactive governor sad radi kako treba. Inače koristim cm13 već desetak dana i svaka nadogradnja je sve bolja. I ne kužim zašto je toliki problem to namještanje sd kartice kao interne memorije.Pa koliko ja znam uvijek je i bila vanjska. Ne znam. Svako najbolje zna za sebe. Iskreno meni stock dialer i kontakti je odvratan i po izgledu i po radu. Kod otvaranja kontakata na stocku uvijek jebeni lag. I da, xda ti je najbolja stvar za te stvari. Inače imaš candy6,crdroid,temasek,broken os.....

i svi furaju šesticu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 20:01 (antiratar).

1 0 hvala 0
15 godina
antiratar kaže...
Ja sam trenutno na cm13 zadnji nightly. Sljedeći će biti baziran na android 6.0.1. Trebao bi biti sutra objavljen. Inače sam rom je odličan. Brz,fluidan i baterija kao na stocku. Barem meni. Stabilan je i nema random rebootova. Zapravo je sve ono što je lolli trebo biti. Inače imaš i druge romove koji su bazirani na cm 13 pa probaj. I kod prvog pokretanja sd karticu postavi kao eksternu memoriju, nikako kao internu i to je to. I za launcher definitivno Apex jer Nova na cm13 ne radi glatko kako bi trebo.

Upravo je stiglo ažuriranje za Nova launcher za marshmallow, tako da bi sad tribalo bit "glatko".

Zadar živi vječno!
10 godina
neaktivan
Probao sam i nije glatko pogotovo izbornik kad se prebaci iz vertikalnog u horizontalni.
14 godina
neaktivan
a bit ce, sam je pitanje vremena dok sve speglaju, ipak je tek izaso prakticki M.
A i to su vrhunski developeri
15 godina
neaktivan

Pozdrav može link za download cm13 .

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bok decki znaci sad sam koristio snapchat i kamera mi je odjednom pocela mjenjat boju roza i zelenu otisao sam na kameru isti problem je jer to znaci da mi se kamera pokvarila ili je to oke
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ako si na stock v21a romu ili nekom na osnovi istog onda je to problem ili bug kako hoćeš u samom romu. Više ljudi ima isti problem na v21a. To je softwetska greška od LG-ija.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hvala i na v21 sam

15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
antiratar kaže...
Ja sam trenutno na cm13 zadnji nightly. Sljedeći će biti baziran na android 6.0.1. Trebao bi biti sutra objavljen. Inače sam rom je odličan. Brz,fluidan i baterija kao na stocku. Barem meni. Stabilan je i nema random rebootova. Zapravo je sve ono što je lolli trebo biti. Inače imaš i druge romove koji su bazirani na cm 13 pa probaj. I kod prvog pokretanja sd karticu postavi kao eksternu memoriju, nikako kao internu i to je to. I za launcher definitivno Apex jer Nova na cm13 ne radi glatko kako bi trebo.

Upravo je stiglo ažuriranje za Nova launcher za marshmallow, tako da bi sad tribalo bit "glatko".

Ne kuzim zasto ne koristite Google Now Launcher. Fino izgleda, sve je smooth, a imate i nove Marshmallow animacije koje su puno bolje nego one na Lollipopu...

10 godina
neaktivan
Zato jer previše uzima resursa za jednostavne stvari. Isto tako ne volim gappsove sa svim unutra kao što su banks gapps jer ne koristim x stvari od Googla. Hoću imati samo potrebno a ne google+, hangout .... i da sad ne nabrajam sve.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Neznam jel do novog updatea ali baterija traje krace, bekad zna da pu i normalno nekad stoji cijelu vecer sa istim postotkom a kao puni se :// samo to mi je problem inace sve ok..sa izmedu 16-18.12 bi treba doc 6.0 pa cemo vidit..netko slican problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Postoji li gdje OneClick Root + Recovery za V20J?
Pretrazio sam cijeli XDA no za taj Firmware nisam nasao.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

pozdrav ljudi trebao bi vasu pomoc

radi se sigurnosti G3 ali ako nije prava tema nek se prebaci

uglavnom ovako krece prica. dode mi notifikcija na facebook (preko aplikacije) kao netko s frend liste je komentira nesto di sam ja, i uzmem mob, sad vise nisam siguran jesam samo otvorio notifikacije il sam istu i kliknuo, al svejedno neki virus. pise kao ovo je virus, vas g3 je zarazen bla bla

odmah ugasim aplikaciju i wifi

odem na playstore, skinem avg, aviru, eset medutim svi kazu da je mob 'cist', pogledam u aplikacijama koje se vrte i nista ne vidim cudno

kasnije vidim da se notifikacija makla sama od sebe sa liste notifikacija mada je stajala jedno vrijeme tamo

promijenio sam email i pass od fejsa al me brine za mail i ostalo

sad moje je pitanje dal praviti back up i vratiti mob na tvornicke postavke ili nemam problem

posto nikad nisam radio back up, a znam da se moze napraviti lg back up (ako se ne varam na racun ili memorijsku),uglavnom najveci mi problem prestavlja sta moram vracati sve update os-a i sve ostalo, ali za opet ako treba napravio bi to odmah

na mobu nije bilo nikakvih promjena, jednio mi se samo nekako od sebe vratila vibracija kad otkljucavam mob, i vibracija na one 3 'tipke' (home, nazad..) u dnu ekrana

eto bio bi zahvalan ako se tko razumije da mi kaze sta da napravim posto me ovo uzasno zivcira sad

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Jel vama baterija bolja prvih 50% praznjenja (kad se pocinje praznit od 100%) od drugih 50% praznjenja (do 0%). Prvih 50% uvijek imam preko 2h SOT, dok ovih drugih 50% jedva 1h i pol.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na lollipopu meni je uvijek tako bilo bez obzira na stocku ili nekom drugom romu. Na cm13 znači na mm je trošenje baterije ravnomjernije. Sad dali je do baterije ili softwera ne znam.
16 godina

To je normalna pojava kod gotovo svih uređaja. Možeš ju probati kalibrirati. No pošto uređaji info o bateriji vuku temeljem voltaže uvijek može oscilirati.

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, jel flesao neko na Cloudiju Gabriel kernel, kakav je, jel brzi nego stock, baterija ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

odlican kernel, meni mnogo bolji od stock cloudya. uz postavke iz xda teme bez problema dolazim do 5h SOTa uz odlicne performanse.

10 godina
neaktivan
Jel ga samo flesujem kao Rom? Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neki tutorijal napisao!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

može kakva preporuka za zaštitni case, oklop, kako se to već kaže?

gledao sam spigen ultra fit, to bi mi recimo bilo idealno, ali na ebayu ih više praktički nema

ne bih nešto preveliko, tek toliko da zaštiti rubove od nešto blažih udaraca

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nillkin ima nešto slično...

http://m.aliexpress.com/item/1895611369.html

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Source code za Marshmallow pušten od strane LG-a! 

http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=D855

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

to je samo kernel, ROM moramo pričekati

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, imam stock 21a verziju gore, ali u zadnjih mjesec dana mi se resetira, pogotovo ovaj tjedan. Jucer cijeli dan npr. Lud sam vise,ima kakvih prijedloga?

0 0 hvala 0
13 godina
locerko kaže...

Pozdrav, imam stock 21a verziju gore, ali u zadnjih mjesec dana mi se resetira, pogotovo ovaj tjedan. Jucer cijeli dan npr. Lud sam vise,ima kakvih prijedloga?

Mozes li pojasniti ta resetiranja i sta od aplikacija imas ? (ako to kazes u servisu reci ce ti: android...da, android uredjaji su takvi, oni se resetiraju, to je normalno, blabla)

ja
14 godina
neaktivan

Pa jednostavno se zna resetirat sam od sebe. Onda kada se upali i upisem PIN opet se restira...cim taknem ekran se resetira. Probao sam stavit 4.2. gore pa je isto radio. Sada npr. na punjacu je bilo ok, jednom se restirao, sada stoji u standy modu, i ok je. Postotak baterije se u tom treutku nakon resetiranja drasticno smanji...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice