LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.238.269
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

ja sam vec 5, 6 dana na v21a i niti jednom mi ne nije pojavilo "natrag je zaustavljeno" ;)

17 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam osobno prezadovoljan ovim 21a i još k tome danas vidio vijest o 4G na Tele2 mreži od nagodinu

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam na v21a 6 dana i prezadovoljan sam. I takoder nemam vise ono "Nazalost, natrag je zaustavljeno". Mob brze radi. Jedino kao da maaaalo brze se baterija prazni na v21a nego na v20t. Inace mi je tek sada nakon godinu dana sto sam na lillipopu sve super... Pozz svima!!
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Šta za Tmobile 16gb još nije izašao taj 21a?

btw imam još jedan problem s uređajem, opet mi je došla žuta crta na lijevoj gornjoj strani ekrana, to je već bilo i mijenjali su ekran i opet...nezz šta da radim sa mobom....ako ga dam opet....opet nakon 2 mj isto... Jel ima još tko problema sa tim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 1:32 (acerbis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

eto i ja 6 dana na 21a, nema problema nikakvih, ukupan dojam je veća fluidnost nego prije, mislim da cijeli launcher radi glađe, meni se čini da baterija traje duže, a sot mi se definitivno povećao. ako sljezov kolačić izvuče još više iz ovog mobitela onda svaka čast lg, nikad nebi rekao, uopće se nisam nadao ovako dobrom mobitelu  (koliko to god glupo zvučalo)

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

meni dok je mob imao 2/16 i dok je bio brandiran t-mobile, nisam NIKAD dobivao updejtove, ali bas NIKAD u god dana i 3mj...

nakon servisa kad su ga upgrejdali na 3/32 i sad kad nema nista bas o t-mobilu, nikakvu aplikaciju, odmah nakon par dana je dosla V21a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

meni dok je mob imao 2/16 i dok je bio brandiran t-mobile, nisam NIKAD dobivao updejtove, ali bas NIKAD u god dana i 3mj...

nakon servisa kad su ga upgrejdali na 3/32 i sad kad nema nista bas o t-mobilu, nikakvu aplikaciju, odmah nakon par dana je dosla V21a...

Šta ti se je desilo da su ti upgradeali? Btw jesi li imao problema sa ekranom?

15 godina
LG G3 - Rasprava

crkla maticna...odjednom bez ikakvih naznaka...ja na poslu da cu odg frendu na messenger, zablesirao, ugasio se i usao u loop kod paljenja, tj nikad se nije uspio upaliti do kraja nego bi se ugasio i ponovno, a koji put je i pistilo iz samog mobitela (maticna pretpostavljam) sve dok ne bi izvadio bateriju

pokusao flashati sam, probuditi ga iz mrtvih, ali kod instalacije androida doslo bi prema kraju i stalo i nista...

odnio u t centar na garanciju, nakon 10 dana me zovu gotov, dodem kaze teta sve su ti promjenili unutra, citam na servisnom papiru pise maticna, ajde ok...odem na posao, prckam malo po mobu i gledam storage 32gb, ono WTF? odem vidjeti pod aplikacije koliko rama ima i pise 2,8...sad ili nisu imali komponente za 2/16 ili su se shebali i stavili mi 3/32, uglavnom mob nema nikakav brend sad, nikakve aplikacije one sugave od t-coma cak i neke madarske sta sam prije imao, mob leti i ima trenutno oko 41500 na antutu, dok stari 2/16 dok je bio novi i dok je bio stariji antutu je imao 36-37000, dok nije postojao onaj novi test koji je svima rusio rezultate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
10 godina
Acerbis, jesi kao rotao mob ili nesto slicno?
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jedan bug je i dalje ostao, lampica za obavjesti i dalje obavještava kao da poruka (konkretno s WhatsApp-a) nije pročitana....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisam rootao mobitel ni flashao nista zbog garancije...i tog nesretnog ekrana...jel ti isto imas od 16 tmobile, jel ti dosao update?
10 godina
Moj je 32/3 verzija kupljen u Vip-u. Prije 7 dana sam nadogradio preko OTA-e. Meni nije ni na G2 ni na G3 bila ta zuta mrlja. Ali pitao sam jesi sto radio sa mobitelom jer reko mozda je od toga...
12 godina
neaktivan
Ako nekog zanima prodajem Lg G3 titan boje 16GB,odlicno stanje,sve mreze,sva oprema...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izvor: ubergizmo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav G3 guruima i naravno jedno pitanje za njih. Nakon 11mj. normalnog korištenja primjetio sam da mi papa memoriju. Odem na pohranu i vidim da je pod "Ostalo" - System Data 21Gb...da li netko zna kako to riješiti i očistiti. Mob. je tvornički ništa dirano na njemu.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Nakon godinu dana korištenja G3 32gb/3gb ram prelazim na Note 4 samo zato šta je mobitel postao katastrofa što se tice baterije,ako mozda znate koga da kupuje mob ja svoj prodajem za 2000kn s godinu dana garancije i 2 zaštitne maskice

LP

15 godina
d4rkd3atH kaže...

Nakon godinu dana korištenja G3 32gb/3gb ram prelazim na Note 4 samo zato šta je mobitel postao katastrofa što se tice baterije,ako mozda znate koga da kupuje mob ja svoj prodajem za 2000kn s godinu dana garancije i 2 zaštitne maskice

LP

Ja kupio novu oem orginal bateriju za 100kn i sad opet kao novi..ali ide na prodaju isto u 12mj

13 godina
LG G3 - Rasprava

Mojem je pukla baterija do kraja... bez punjaca nikako ne radi. DA kupujem polovne ne mislim, da kupujem original i opet godinu dana nista ne mislim. 

Narucen Samsung Galaxy S6 a ovaj ide na prodaju... ako je netko zainteresiran neka se javi :) 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam sebi kupio jednu original. Kako često putujem, trebaju mi dvije. Powerbank je prevelik i nije mi praktičan.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja ne vjerujem. Eto maloprije ulazim u whatsapp i opet mi izbaci ''nažalost natrag je zaustavljen''. Nakon toga mi ponudi ažuriranje google + app (uz još neke ostale), krenem ažurirati i tamo izbaci ''postavke za google+ je zaustavljen''  Od ponedjeljka kad sam ažurirao softver na V21a nije niti jednom do evo danas. Hebemti mobitel više i android.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 16:00 (Fordinjo).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Moze li neko postaviti link za V21A KDZ za 32GB verziju mobitela (fabricki otkljucan). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fordinjo kaže...

Ja ne vjerujem. Eto maloprije ulazim u whatsapp i opet mi izbaci ''nažalost natrag je zaustavljen''. Nakon toga mi ponudi ažuriranje google + app (uz još neke ostale), krenem ažurirati i tamo izbaci ''postavke za google+ je zaustavljen''  Od ponedjeljka kad sam ažurirao softver na V21a nije niti jednom do evo danas. Hebemti mobitel više i android.

meni se to nije nikad desilo a nisam na toj zadnjoj verziji

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
10 godina
LG G3 - Rasprava

eto i ja cu prodavati svoj g3 2/16 koji je super ocuvan i pod garancijom jos 15 mjeseci, jer prelazim na g4, pa ako ima zainteresiranih nek se jave u pp

mogu na njega i nabacit rom po izboru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

koji su moguci razlozi i potencijalna rijesenja za neprepoznavanje moba dok ga ukopcam na laptop..radilo sve najnormalnije i dns idem prebacit neki file na mob i opce mi ga ne prepozna kao media deviace

deinstaliro lg suite, restato komp, mico drajvere..jel pada nekom nes na pamet?

Accidentaly sent from my SGS i9000

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Purger99 kaže...

koji su moguci razlozi i potencijalna rijesenja za neprepoznavanje moba dok ga ukopcam na laptop..radilo sve najnormalnije i dns idem prebacit neki file na mob i opce mi ga ne prepozna kao media deviace

deinstaliro lg suite, restato komp, mico drajvere..jel pada nekom nes na pamet?

promjeni usb kablo

14 godina
neaktivan

hahahaha nije do tog frende nisam glup, al fala na savjetu
btw uspio sam..i deviace manageru treba zbrisat par stvari, restartat i bok, sad je oke

Accidentaly sent from my SGS i9000
13 godina
neaktivan
Purger99 kaže...

hahahaha nije do tog frende nisam glup, al fala na savjetu
btw uspio sam..i deviace manageru treba zbrisat par stvari, restartat i bok, sad je oke

haha nisam trolao Bgm,meni se jednom tako kablo sjebalo,puni telefon al ne moze ga skontat komp pa aj haha

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ja već godinama nisam uštekao usb za file transfer.. es file explorer i transfer preko smb: FTW 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

ja već godinama nisam uštekao usb za file transfer.. es file explorer i transfer preko smb: FTW 

ma to je sporo katastrofa ba,ja redam redovno filmove i serije na mob,pobudalit tako preko wifia

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice