LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.859
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

pa kontakte bi trebao imati pohranjene na google mailu s kojim si prijavljen 

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

pa di ne kuzim kak na mailu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Napravi backup preko maila.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

G3 automatski sprema kontakte na memoriju telefona i iste ne sinkronizira s mailom jer su na memoriji telefona. Kod spremanja kontakta je potrebno svaki put prebaciti na mail da se spremi kontakt.

Malo glupo kaj su tak napravili.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stiffler kaže...

G3 automatski sprema kontakte na memoriju telefona i iste ne sinkronizira s mailom jer su na memoriji telefona. Kod spremanja kontakta je potrebno svaki put prebaciti na mail da se spremi kontakt.

Malo glupo kaj su tak napravili.

Svašta, bome ovo nisam znao.. Bio sam uvjeren da mi sinkronizira sve kontakne na Google acc, kad pogledam i vraga nema na njemu niti jednoga od kada imam mobitel 

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja od kad znam za sebe spremam brojeve na sim karticu i onda po potrebi kopiram na mobitel ali uvjek mi ostaje backup na sim kartici.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Meni ne sve na cloudu to mi je najsigurnije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

Meni ne sve na cloudu to mi je najsigurnije...

4mal kak da stavim sve na cloud?

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Meni je sve na Google računu i nikad nemam problema, prezadovoljan sam integracijom kontakata u Google račun

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako se odlucim na factory reset, gubim sve programe, jel tako? E sad mi recite da li mogu napraviti neki backup programa pa ih ponovno prebaciti na mob nakon reseta ili ne?

Probao sam s LG PC Suiteom, ali on daje "pravi" backup samo prilikom upgrejda na novi softver. Barem koliko sam ja vidio. Backup ima par GB.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 12:30 (eXecutioner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
eXecutioner kaže...

Ako se odlucim na factory reset, gubim sve programe, jel tako? E sad mi recite da li mogu napraviti neki backup programa pa ih ponovno prebaciti na mob nakon reseta ili ne?

Probao sam s LG PC Suiteom, ali on daje "pravi" backup samo prilikom upgrejda na novi softver. Barem koliko sam ja vidio. Backup ima par GB.

Nemožeš backupirati aplikacije, samo podatke pa će ti skidati te aplikacije, ali za pravi backup trebaš imati Titanium, on ti backupira od A do Ž, prezakon, ali zahtijeva root.

Gubiš samo one aplikacije koje si sam naknadno instalirao.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav,nakon nadogradnje na lollipop primjetio sam da je tipkovnica počela štekat i u porukama i viber i whats up.Radi se o 32gb modelu na vipu,nije rootan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sve aplikacije i ostalo spreman (od prvog dana) preko lg backup

Jedino nisam mogao povuc sve kad sam prelazio sa kitketa na lollipop

Jer ja npr. na svaki update radim factory reset. Samo povucem sve preko backup-a i to je to.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 16:08 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...
eXecutioner kaže...

Nemožeš backupirati aplikacije, samo podatke pa će ti skidati te aplikacije, ali za pravi backup trebaš imati Titanium, on ti backupira od A do Ž, prezakon, ali zahtijeva root.

Gubiš samo one aplikacije koje si sam naknadno instalirao.

Znaci ako sam skino mape za HERE, onda gubim to? nema nacina da se to spasi?

16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Cak i meni sad nudi H update. T-Com sam.

Znaci kako da sad ocuvam sve sto mogu? Jer na LG PC Suite mi daje pod Backup/Restore Device - Contacts, Calendar, Bookmarks i Message (SMS).

Htio bih recimo sacuvat razgovore preko Whatsapp-a, Vibera i slicno. Nadam se da sam vam jasan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
eXecutioner kaže...

Cak i meni sad nudi H update. T-Com sam.

Znaci kako da sad ocuvam sve sto mogu? Jer na LG PC Suite mi daje pod Backup/Restore Device - Contacts, Calendar, Bookmarks i Message (SMS).

Htio bih recimo sacuvat razgovore preko Whatsapp-a, Vibera i slicno. Nadam se da sam vam jasan.

da ostaje sve sa updateom

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
11 godina
neaktivan
anto te nakanto kaže...

Pozdrav,nakon nadogradnje na lollipop primjetio sam da je tipkovnica počela štekat i u porukama i viber i whats up.Radi se o 32gb modelu na vipu,nije rootan.

Koju verziju lolipopa imas?? Ja sam isti problem imao na F verziji, 
kada sam stavio H verziju mob leti, tipkovnice su dobre... 

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel se po vašem mišljenu isplati uzimat G3 pored G2? Kupujem mobitel te razmišljam o g2/3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kenan.M kaže...

Jel se po vašem mišljenu isplati uzimat G3 pored G2? Kupujem mobitel te razmišljam o g2/3

isplati? definitivno ne.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako kupujes preko oglasnika definitivno DA. Neznam cijene u zg-u (npr) al u splitu do 2.5tkn, biraj. Meni je prijatelj star 4m al koristen misec dana proda za 2.3tkn 3/32 verziju iz tele2, zlatni. A vidim da g2 jos uvjek od 1.8-2tkn

sent via LG G3

0 0 hvala 1
17 godina

Naravno da se isplati , ljepshi,brzi,bolji,tanjii,vechi sa istina malo losom baterijom (SOT) 

16 godina

4mal, svi korisnici koji su imali g2 i g3 kazu da g2 bolje radi od g3 zbog pretjerane rezolucije kod g3, takoder baterija je bar 30% bolja na g2, nema smisla davat 1000kn vise za g3 za po tvom "lijepsi", po brzini recimo jednak a bateriji slabiji uređaj, pricam o novima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:11 (bik).
17 godina
LG G3 - rasprava

da ali sa ll- h sve radi kak spada 

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
LG G3 - rasprava

Mhm, ne. Imam ga na h dan i pol i ne znam. Nakon korištenja m8 i z2 i dalje je to daleko od fluidnog uređaja. G2 je za soma manje bolji mob. Ja svoj g3 dopbio za 1900kn pa se ne žalim, ali meh, može i bolje. G2 mi se iskreno čini da je brži. Ružniji softver je, ali radi kak spada, kod g3 je to tako sve muljavo

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Možda malo offtopic ali da li bi vi uzeli z2/3 pored g2/3. Meni ove xperije na prvi pogled ružno izgledaju, otić ću u ponedeljak procjenut izgleda iz prve ruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kenan.M kaže...

Možda malo offtopic ali da li bi vi uzeli z2/3 pored g2/3. Meni ove xperije na prvi pogled ružno izgledaju, otić ću u ponedeljak procjenut izgleda iz prve ruke.

To ti je stvar ukusa

16 godina
LG G3 - rasprava

Ne kužim ja ove kojima stalno nešto ne štima, ali se stalno vraćaju na LG G3, pa više ga onda ne koristi i to je to.

Od prvog dana od kada imam mob LG G3 32 GB verzija radi odlično, a sa ovim update-om (20h) još i bolje, s tim da nikada nisam radio hard reset ili factory reset. Nisam znači imao nikakva trzanja ili bilo čega drugoga. Apsolutno ne kontam te priče. Sada imam još jači score u Antutu - 44.026.

Baterija traje duže i sve 5.

Vjerujem da je LG G2 odličan mob, ali nema utor za SD karticu i to je totalna banana za uređaj (visoke klase) koji se koristi za multimediju i igre kao što koristim inače na mobovima.

Uvijek bi prije odabrao G3 nad G2, svejedno ćeš punit i jedan i drugi mob na kraju dana ako ih normalno koristiš, budimo iskreni i priznajmo si to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:52 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Da se sad ne vraćam 144 stranice unatrag, preporuka za neki solidan ali ne preskup bežični punjač...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ajde jos jedna nebuloza koja se sad dogada, dakle samo preko LG PC Suitea mogu upgrejdati, ali kad idem na upgrejd ponudi mi opciju sa backupom i bez backupa prije instalacije novog firmwarea. Sve ok, ali onda restarta mob, pa se ceka nekih 10min da bi na kraju rekao da ne moze napraviti backup, neka probam poslije. Probao ja danas 2-3 sata vec, ali nista. Bojim se samo na upgrejd, bez da backup napravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maks0806 kaže...

Mhm, ne. Imam ga na h dan i pol i ne znam. Nakon korištenja m8 i z2 i dalje je to daleko od fluidnog uređaja. G2 je za soma manje bolji mob. Ja svoj g3 dopbio za 1900kn pa se ne žalim, ali meh, može i bolje. G2 mi se iskreno čini da je brži. Ružniji softver je, ali radi kak spada, kod g3 je to tako sve muljavo

Mhm da... mobitel na 20h jednostavno leti. Sa tim softwareom su krenuli u pravom smjeru, sad samo mogu na bolje. Jer ovo kad vidis da imas 1,1gb slobodnog rama... to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice