LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.681
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Meni na v20d mob je bio puno topliji nego na v20c tako da sam se vratio na v20c dok ne izađe nesto sto je bolje dorađeno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
LG G3 - rasprava

makni cleaner ako ti je istaliran {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav!!
Vlasnik sam G2 uredaja i zadovoljan sam s njim, medutim imam
priliku povoljno uzeti novi mob, najpovoljniji mi se nudi G3
i stvarno mi se svida, pa bih zamolio vlasnike doticnog
uredaja da mi odgovore na par pitanja u vezi G3...
Dali i dalje ima problema sa zagrijavanjem, ne igram igre na njemu,
ali odgledam videa i jako dosta koristim kameru za snimanje...
Zanima me da li se snimanje 1080p uredaj zagrijava vise i da dolazi do

gasenja aplikacije i slicno, kad kazem da dosta snimam, nekad i pola sata u komadu..
Sa g2 nikaki problema nisam imao, ali citam da g3 dosta pati od toga pregrijavanja pa vas molim

za vasa iskrena iskustva, te da li je ekran citljiv na suncu s obzirom da je navodno tamniji od g2,
i spontana gasenja da li su jos problem?? Sve ostalo o uredaju znam pa vas samo na ovo molim
savjet.. takoder da li se jos kome na g3 pojavila zuta fleka, meni na g2 se pojavila
i povecava se s vremenom iako se nekad ne vidi, i uredaj je pod garancijom,
pa cu ga odnjeti u servis da vidim hoce li promjenit... Hvala na odgovorima..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

JA ga imam cca 2 i pol mjeseca i nemam niti jedan navedeni problem s njim. Ne igram igrice pa ne znam da li se u tom segmentu pregrijava, ali filmiće, youtube, internet, snimanje podnosi bez greške.

Ne gasi se, nema nikakve fleke, baterija je ok..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
max88 kaže...

Pozdrav!!
Vlasnik sam G2 uredaja i zadovoljan sam s njim, medutim imam
priliku povoljno uzeti novi mob, najpovoljniji mi se nudi G3
i stvarno mi se svida, pa bih zamolio vlasnike doticnog
uredaja da mi odgovore na par pitanja u vezi G3...
Dali i dalje ima problema sa zagrijavanjem, ne igram igre na njemu,
ali odgledam videa i jako dosta koristim kameru za snimanje...
Zanima me da li se snimanje 1080p uredaj zagrijava vise i da dolazi do

gasenja aplikacije i slicno, kad kazem da dosta snimam, nekad i pola sata u komadu..
Sa g2 nikaki problema nisam imao, ali citam da g3 dosta pati od toga pregrijavanja pa vas molim

za vasa iskrena iskustva, te da li je ekran citljiv na suncu s obzirom da je navodno tamniji od g2,
i spontana gasenja da li su jos problem?? Sve ostalo o uredaju znam pa vas samo na ovo molim
savjet.. takoder da li se jos kome na g3 pojavila zuta fleka, meni na g2 se pojavila
i povecava se s vremenom iako se nekad ne vidi, i uredaj je pod garancijom,
pa cu ga odnjeti u servis da vidim hoce li promjenit... Hvala na odgovorima..

Daj si truda i pročitaj temu., sve je već rečeno.

Skračeni odgovor - ništa od gore navdenog se ne događa...,ali uvijek postoji iznimka kao i za sve ostalo. 

10 godina
neaktivan

za sada sam premijetio da mi na v20d ne radi Led svjetlo za obavijesti maila. baterija je ista, preko noći skine nekih 8-10%. No čini mi se malo sporiji. Nisam zadovoljan kao na v20c pa sae vraćam  na njega, no primijetio no dobio sam da je v20c sada i službena za njega kroz onaj lg tool

11 godina
LG G3 - rasprava

Evo cisto da javim da imam jedan G3 na prodaju. 32 gb, misec ipo star, garancija, racun, 3000kn :)

Moj PC  
1 9 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
micko83 kaže...

za sada sam premijetio da mi na v20d ne radi Led svjetlo za obavijesti maila. baterija je ista, preko noći skine nekih 8-10%. No čini mi se malo sporiji. Nisam zadovoljan kao na v20c pa sae vraćam  na njega, no primijetio no dobio sam da je v20c sada i službena za njega kroz onaj lg tool

8-10% preko noći! {#}

To mi se niti na jednom G3 ROM-u do sada nije desilo pa tako ni na 20d. To mi se na 4X HD modelu dešavalo, ali na kon toga G2 pa G3 nikada.

Na koliko ga ostavim preko noći uglavnom se tako i probudim ujutro, eventualno padne 1%, a ako je taman napunjen onda uvijek ostane na 100%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 10:40 (iandic).

4 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa kad mu isključiš sve, onda tako sporo troši bateriju.

Ako je spojen na wi-fi, onda potroši oko 2-3 %, dok na 3G-u potroši barem 5-6%, a nerijetko i više.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Uvijek mi je preko noći spojen na WiFi i dosta mi je slab signal u spavaćoj, ali i dalje mi ostane na 100% do jutra ako ga prije spavanja skinem sa punjača. Ako je bio na 70-80% do ujutro padne eventualno 1% ili ostane na istom. S tim da mi je sinkronizacija maila isključena po noći.

Opet ponavljam, ista stvar mi je bila i na G2, a samo mi je 4X HD trošio oko 8% baterije do ujutro.

2 2 hvala 0
15 godina

Flashao sam ovu zadnju verziju kit kat-a 10N..Loli još nije optimiziran...pogotovo je baterija dosta loša i mobitel je dosta topliji a i ima nekih sitnih bugova..čekamo da se to ispolira{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 11:10 (galinjo24).
11 godina
galinjo24 kaže...

Flashao sam ovu zadnju verziju kit kat-a 10N..Loli još nije optimiziran...pogotovo je baterija dosta loša i mobitel je dosta topliji a i ima nekih sitnih bugova..čekamo da se to ispolira{#}

Nemam tih problema. Mobitel mi se inace nikad ne grije, a bateriha mi je standardnih 4.5h screena.

15 godina

Koji Loli imas koju verziju?

11 godina
LG G3 - rasprava

androidnowhd 6 v2

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina

Pa to je custom rom...ja sam spominjao sluzbeni Loli...stock rom{#}

15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 19:00 (galinjo24).
17 godina
LG G3 - rasprava

Evo nakon par dana na V20d mogu rec samo hvale i hvale, baterija radi odlicno , ne zagrijava se kao na a (c sam preskocio) puno je brzi i fulidniji od KK-a L-a i to dosta , onaj koji je jos n KK-u 

nek slobodno instalira navedeni (cse flash nikako ne normal!) ali taljanski ne poland i sl. ostali imaju problema sa zagrijavanjem i baterijom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 16:17 (4mal).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
galinjo24 kaže...

Usprkos tome što je finalna verzija vani i počela je OTA nadogradnja u nekim zemljama EU (u HR se očekuje krajem godine prema informacijama od LG Hrvatska) još to nije "ispeglano" do kraja. Brzopletost od strane LG-a je tu uzela svoj danak. Ja još uvijek nisam prešao za stalno na L jer mi neke stvari ne odgovaraju (ne radi xposed framework i baterija je lošija nego na zadnjem KitKatu v10N). Znači, v10N je trenutno najbolji i najoptimiziraniji software za G3 kada govorimo o radu uređaja i fluidnosti. Znači, nema prekomjernog zagrijavanja, sustav se ne ruši, može se rootati i instalirati custom recovery, baterija povrh svega odlična.

V20D je trenutno najbolji i najoptimiziraniji. 

I krenula je službena nadogradnja i u Hrvatskoj. Vip je pustio V20C.

I što se tiče xposeda, načekat ćeš se onda. Neće ni doć na Lollipopu, možda za kakvih pola godine-godinu ako.

17 godina
LG G3 - rasprava

Ja stvarno ne kužim, o kakvom grijanju i rušenju vi pričate? Imam mobitel 2 puna mjeseca i samo mi se jednom tijekom noći ugasio. Ostalo vrijeme radi besprijekorno. Što se tiče baterije, vratite se par stranica natrag, stavio sam slike potrošnje i sot na lollipopu, trenutno sam na v20c, sve verzije sam dizao sa normal flash.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Bio sam na 20d i kad sam stavio 10n očigledno se vidi da je baterija bolja na kit kat-u zasad..a i logično je,pa lollipop je tek izašao{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 19:25 (galinjo24).
17 godina
LG G3 - rasprava

Nije da vam nevjerujem, ali meni uredno sot preko 3:30 sati, nikakva heavy use uporaba, malo zynga poker, 9gag, pozivi, viber, wifi uglavnom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Usprkos tome što je finalna verzija vani i počela je OTA nadogradnja u nekim zemljama EU (u HR se očekuje krajem godine prema informacijama od LG Hrvatska) još to nije "ispeglano" do kraja. Brzopletost od strane LG-a je tu uzela svoj danak. Ja još uvijek nisam prešao za stalno na L jer mi neke stvari ne odgovaraju (ne radi xposed framework i baterija je lošija nego na zadnjem KitKatu v10N). Znači, v10N je trenutno najbolji i najoptimiziraniji software za G3 kada govorimo o radu uređaja i fluidnosti. Znači, nema prekomjernog zagrijavanja, sustav se ne ruši, može se rootati i instalirati custom recovery, baterija povrh svega odlična.

galinjo24 ..aj pokušaj imat svoje mišljene o romu ..jer ovo što si napisao je doslovno  copy past sa drugog foruma cafe.mob.hr  (to jest mišljenje nekog drugog )

u ovom a i ostalim forumima iskustva sa nekim romom trebala bi da budu temeljena na vlastitom iskustvu ,kako bi svi mi imali neku sliku koja je realna

Za mene je 20d ok rom i sve radi u redu ( ne mora tako biti za druge ) ali to je moje  izvješće , temeljeno na dva dana korištenja roma...

15 godina
razjaren kaže...
galinjo24 kaže...

galinjo24 ..aj pokušaj imat svoje mišljene o romu ..jer ovo što si napisao je doslovno  copy past sa drugog foruma cafe.mob.hr  (to jest mišljenje nekog drugog )

u ovom a i ostalim forumima iskustva sa nekim romom trebala bi da budu temeljena na vlastitom iskustvu ,kako bi svi mi imali neku sliku koja je realna

Za mene je 20d ok rom i sve radi u redu ( ne mora tako biti za druge ) ali to je moje  izvješće , temeljeno na dva dana korištenja roma...

..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 10:21 (galinjo24).
10 godina
neaktivan

ne, ne govoriš istinu .. pokušao si samo ispasti pametan i to je sve.... mob si kupio 4.12 i instalirao 20c (tako si bar napisao par postova više gore tu na forumu ) ,kako si isprobao kk 10 l, 10 m , 10 n , lizalicu 20a ,20c, 20d , u roku od dva i pol dana i da su tvoja iskustva toliko velika da sudiš LG kako su preuranjeno objavili softver i koji je nabolji rom ..... baljezgaš gluposti i radiš plagjat tuđih postova

i da ne lupaj mi minuse bez veze , iako mi to nije bitno al eto ...

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Oprosti galinjo ali jel i jer nisu iste stvari.

Jel si dobro?

Jer si dobro.

Dvije razlicite stvari. Jel je pitanje, jer je potvrda odnosno izjava.

Nisam mogo sutit, bas sam alergican na to.. Nisam gramar nazi, grjesim i ja puno i nije neki problem kad netko napise neču il slicno, al ovo je bas nesto sto daje totalno drugi smisao recenici i to dosta često kao u ovom primjerom.

1 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel netko dobio sluzbeni OTA lollipop? 

Mob mi je kupljen u tele2 i otkljucan je tvornickim kodom, pa sam na VIP mrezi.

Ciji onda update trebam cekati, od tele2 ili VIPov?

Hvala

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
Od tele 2, ukucaj svoj IMEI na LGovu stranicu http://lg-firmware-rom.com i ponudit ce ti zadnji sluzbeni ROM dostupan za tebe.
13 godina

Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK

i kakve su one spiegen maskice,jel to vrijedi 60kn?

13 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK

Korejski modeli imaju tu antenu koja se izvlaci, mislim za TV da je antena pa je zato i rupa ostavljena.

Spiegen maskice su vrhunske, ako imas tendenciju ispustat mob na pod, definitivno odlicne, sacuvat ce ti mob

14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Nema spigena za 60kn. Za 160kn, da. To su kopije. Ja nisam za to. Ja volim platit za takve stvari. Kad je mob skup, to mi nece puno pomoc ako nekupim.

sent via LG G3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice