LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.081.262
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dali postoji aplikacija ili neki dodatak da instaliram da prilikom priljenog poziva mi izgovori ime pozivatelja(kontakta) i onda krene melodija koju stavim ? nešto slicno sam imao na nokii c6.Ak treba pojasnit recite :D

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ma nabasao na neku sliku g2-jke sa menu tipkom kakti na lolipopu pa sam zabrijo. Jel radi fluidno kao na kitkatu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 19:26 (PiXeLsss).
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel može tko uslikati svoj orginalni punjač i usb kabal koji mu je došao uz LG G2?

čitam da ima to neko brzo punjenje, što kod mene nije slučaj, pa bih uzeo orginalni punjač i kabal, pa ako možete da uslikate svoj

da mogu prepoznati po nekim oznakama i slično.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
kvaju kaže...

jel može tko uslikati svoj orginalni punjač i usb kabal koji mu je došao uz LG G2?

čitam da ima to neko brzo punjenje, što kod mene nije slučaj, pa bih uzeo orginalni punjač i kabal, pa ako možete da uslikate svoj

da mogu prepoznati po nekim oznakama i slično.

Izvoli.

17 godina
neaktivan
LG G2 tema

hvala ti, ovo što ide u zid jeste isto kao i kod mene, bili ti bio problem uslikati samo mikrousb kabal, glavu što ide u telefon samo vrh? hvala ti 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Jeli to ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

to je to, kod mene nije takav, kod mene slovo b na vrhu, i više je 'gumeno' to na vrhu.

hvala ti

1 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Treba ti 1.8A punjač, ako imaš obični od 0.5A onda ti se sporo puni telefon. G2 ima jači punjač nego obični slabiji mobiteli s manjim baterijama. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

ovo je blago receno katastrofa :D al hvala na pomoci,  bar nešta ak ko naleti na neš slicno nek javi 

15 godina

Tele2 još nije izbacia Lollipop, sramota haha

15 godina

Nije niti t-mobile tako da jbg...

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

nisu još ni korisnici Bhtelecom-a dobili a ne znam kome da se obratim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemas se kome obratiti. Cekaj. Jucer je tek t-mobile i ATT ovdje u Americi pustio Lollipop 5.0.2 

12 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...

Ja nisam mogao cekati na BH Telecom pa sam flashao OPEN Hungary 30A. Sve radi kak treba.

14 godina
neaktivan
amkan kaže...
jigsaw5063 kaže...

Ja nisam mogao cekati na BH Telecom pa sam flashao OPEN Hungary 30A. Sve radi kak treba.

ja ne mogu zbog garancije, čekam lizalo samo zbog fixa za kameru a ostatak na kk mi uredno funkcioniše

16 godina
jigsaw5063 kaže...
amkan kaže...
jigsaw5063 kaže...

ja ne mogu zbog garancije, čekam lizalo samo zbog fixa za kameru a ostatak na kk mi uredno funkcioniše

Flesanje Lollia FlashTools-om ne utjece na garanciju. Bio to firmware za vip, t-com ili italiju sasvim je svejedno 

12 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...
jigsaw5063 kaže...
amkan kaže...
jigsaw5063 kaže...

Flesanje Lollia FlashTools-om ne utjece na garanciju. Bio to firmware za vip, t-com ili italiju sasvim je svejedno 

Slazem se. Ovo je oficijelni LG rom. Mobitel nije root-an tako da garancija ne bi trebala biti problem. 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Znam da je vec bilo rasprava al nigdje zakljicka u vezi screen protectora..ugl koji preporucijete a da nije preskup a opet kvalitetan..ako je moguce s ebaya ili amazona..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stefzgXXX kaže...

Znam da je vec bilo rasprava al nigdje zakljicka u vezi screen protectora..ugl koji preporucijete a da nije preskup a opet kvalitetan..ako je moguce s ebaya ili amazona..

Definitvno Nillkin 9H Tempered Glass, kosta tocno 10 dolara (9.99) na ebayu (oni jeftiniji pod tim nazivom nisu original). Je malo skuplji al dobit ces proizvod vrhunske kvalitete. Na njemu nema otisaka ili ih ima jako malo, a ekran se cisti puno brze nego bez protectora. Ja ga evo vec koristim pola godine i savrsen ja kao i prvi dan! 

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan

@LogicusMPS

Ja znam od nekoliko ljudi da su na T2 dobili 5.0.2.
nema veze na kojoj ste mreži nego iz kojeg skladišta u Europi je preuzet uređaj, ja sam na TMobile-u i dobio sam isto
valjda ovisi u kojem valu nabave je uređaj došao u Hr

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 15:02 (true_blue).
13 godina
Ovisi o IMEI-u
Luc
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja još nisam dobio ,na VIP-u sam.

Nego da vas pitam koju navigaciju koristite? ima neka na jogurtu?

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ima li naznake kad ce Cloudy bacit rom na lizalici ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Taj Cloudy, ima li nekih većih bugova koje bi mogli reći, ako ga večeras stavim, da znam šta me čeka?

Gubim li nešto na osnovu stock roma, ili samo dobivam više?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Evo dojmovi nakon nekog vremena na LOllipopu

Ja sam imao manjih problema s gpsom na KK, znao sam upaliti GPS u cekati na bajsu dvije minute da uhvati ali evo moram priznati od updatea na Lollipop to se svelo na nekih cca 15 sekundi. Osim toga glavni zvucnik mi je jedno 25% glasniji ali mi je zato zvuk na slusalicama isto toliko tisi. Volio bih da je to ipak ostalo onako kak je bilo na KK

Sto se tice baterije tu mi je sve potpuno isto. U prosjeku dan, dan i pol, nekada dva i pol dana, ovisno koliko ga gazim. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Srkee kaže...

Evo dojmovi nakon nekog vremena na LOllipopu

Ja sam imao manjih problema s gpsom na KK, znao sam upaliti GPS u cekati na bajsu dvije minute da uhvati ali evo moram priznati od updatea na Lollipop to se svelo na nekih cca 15 sekundi. Osim toga glavni zvucnik mi je jedno 25% glasniji ali mi je zato zvuk na slusalicama isto toliko tisi. Volio bih da je to ipak ostalo onako kak je bilo na KK

Sto se tice baterije tu mi je sve potpuno isto. U prosjeku dan, dan i pol, nekada dva i pol dana, ovisno koliko ga gazim. 

Kakva je kamera sada ? Focus i video(zvuk) 

13 godina

Zvuk pri snimanju puno bolji, manje je "cijevast" a autofocus nesto brzi, puno brze slika po noci, ali su i slike nesto losije i ima dosta lens flarea, nema onog ogormnog laga.

Cini mi se da su samo reducirali brzinu blende tako da rijese lag a kvalitet fotke je malo opao. Ali sada se bar moze izvuci telefon i u 5 sekundi preko shortcuta volume tipke uslikati fotku

14 godina
neaktivan
Srkee kaže...

Zvuk pri snimanju puno bolji, manje je "cijevast" a autofocus nesto brzi, puno brze slika po noci, ali su i slike nesto losije i ima dosta lens flarea, nema onog ogormnog laga.

Cini mi se da su samo reducirali brzinu blende tako da rijese lag a kvalitet fotke je malo opao. Ali sada se bar moze izvuci telefon i u 5 sekundi preko shortcuta volume tipke uslikati fotku

Možda griješim, da nije možda lens flare razlogom hardverske prirode

13 godina
LG G2 tema

pa neznam, nije ga bilo na kit katu, a sad je tu na noćnim fotkama samo, svjetla auta i ulična rasvjeta baš onako bacaju snopove u daljinu, prije je bilo bistrije

ali su objekti čišći u point & click režimu koji ja koristim, znači sam izvuci mob i okini nikakvo namještanje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice