[Kupovina] Tražim I7 3770

poruka: 15
|
čitano: 1.990
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

U potrazi sam za navedenim procesorom odnosno nadam se da netko od Vas ima navedeni procesor i da ga je voljan prodati. Nudim max 30 eura jer ipak je procesor star skoro 10 godina i smatram da je to okej cijena za njega. 

Našao sam na njuškalu po 50 do 60 eura ali mi je to stvarno malo puno dati kada mogu uzeti za 100 eura novi procesor i još dodam 60 za novu matičnu pa se nadam da ima neka dobra duša koja ima navedeni procesor i koja ga ja voljna prodati :)

Znam da je star itd ali eto imam HP 3500 MC komp doma i procesor I3 2130 i volio bi ga zamjeniti sa navedenim procesorom (žena igra simse na kompu pa da joj malo bolje radi jedan expanison pak i da imam mir božiji haha)

14 godina
Re: [Kupovina] Tražim I7 3770
Vjerojatno bi ti bio dosta i neki i5 3470. Vidim da ih ima po 20 eura na njuškalu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Jozadugi94 kaže...

Pozdrav ekipa,

U potrazi sam za navedenim procesorom odnosno nadam se da netko od Vas ima navedeni procesor i da ga je voljan prodati. Nudim max 30 eura jer ipak je procesor star skoro 10 godina i smatram da je to okej cijena za njega. 

Našao sam na njuškalu po 50 do 60 eura ali mi je to stvarno malo puno dati kada mogu uzeti za 100 eura novi procesor i još dodam 60 za novu matičnu pa se nadam da ima neka dobra duša koja ima navedeni procesor i koja ga ja voljna prodati :)

Znam da je star itd ali eto imam HP 3500 MC komp doma i procesor I3 2130 i volio bi ga zamjeniti sa navedenim procesorom (žena igra simse na kompu pa da joj malo bolje radi jedan expanison pak i da imam mir božiji haha)

Pa jesi zvao te od 50€? "Dobar dan, nudim 30€"

11 godina
neaktivan

Jesam i odgovor je bio ne može haha

11 godina
neaktivan

Misliš?

Ja bi nekako uzeo taj jer je najjači za moju platformu

14 godina
Jozadugi94 kaže...

Jesam i odgovor je bio ne može haha

Pričekaš tjedan dana i probaš ponovno 

14 godina
Jozadugi94 kaže...

Misliš?

Ja bi nekako uzeo taj jer je najjači za moju platformu

Pa ne vjerujem da ne bi bio dovoljno za Simse. Nije baš usporedivo, ali brat na njemu uredno igra Forzu 5. Iako da, kad se već nabavlja možda bolje uzeti jači.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan

Pa da to je moja neka misao ako već nabaljvam da uzmem jači.

Mislim s obzirom da nam komp služi za youtube i takve stvari, a jedino ona igra simse na kompu onda sam mislio možda da uzmem najjači za tu platformu i to je to

11 godina
neaktivan

haha kad bi barem bilo tako :D

14 godina
Jozadugi94 kaže...

haha kad bi barem bilo tako :D

Neka žena nazove 

11 godina
neaktivan

haha ako ona bude zvala još će skuplje proći haha

14 godina

uzmi si onda i7-2600, njih se već može naći za cca 200 kn

14 godina

Eto ide za 35€

6 godina
neaktivan

Imam ti ja i5 3570 ako ne budes nasao ovaj i7.

Tako sam i ja davno trazio taj i7, pa ga isto nisam mogao naci po normalnoj cijeni i onda uzeo ovaj i5.

Pozdrav

15 godina

Imam i7 2600k za 25e i 2600 za 20e...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice