https://www.montechpc.com/en/products_detail.php?nid=252&s_ok2= eto cijenovno ti odgovara
Vodič za odabir kućišta
- poruka: 6.715
- |
- čitano: 1.515.969
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pozz ekipa, mozete li nabacit neke prijedloge mid-tower ATX kucista, budjet cca 200 eura.
Mozda bolje da je sto.manjih dimenzija jer ga planiram stavit na radni stol.
Zasad imam Fractal design POPair RGB(ici ce na prodaju) rgb, a svidja mi se recimo define 7 compact...
Hvala
Pozz ekipa, mozete li nabacit neke prijedloge mid-tower ATX kucista, budjet cca 200 eura.
Zasad imam Fractal design POPair RGB(ici ce na prodaju) rgb, a svidja mi se recimo define 7 compact...
Hvala
Fractal Torrent Compact
Fractal Torrent Nano - pogledaj i njega
I po meni za radnog stola, ako je i ostatak namjestaja lijep:
Fractal North.
Hvala
Fractal Torrent Compact
Fractal North.
Dobar savjet za North, iako ne znam jel ta estetika za mene jer bi htio smedju plohu stola zamjenit za crnu.
Torrenti mi se najvise svidjaju cak, al nema mista za Hdd3.5 kojih ima 2x2tb. Ato mislite jel Torrent uopce bolji/tisi od Meshify compact..?
Hvala
Fractal Torrent Compact
Fractal North.
Može li preporuka nečeg takvog manjeg, a da je jeftinije od ovih fractala, da stane normalni PSU, mATX ploča i recimo RX 7700XT?
Je li npr. Lancoool 205M MESH ok kućište?
delite
ovo: https://lian-li.com/product/a3-matx/
kupio ga prije 2 tjedna sa casekinga za 70 eura, imam matx plocu, normalni PSU i RTX 3070
https://www.caseking.de/en/lian-li-dan-cases-a3-matx-micro-atx-case-black/GELI-953.html
Iskreno ovog fantača nisam vidio u živo, imao večeg brata od Lian li i onako ok kučište, ovo manje odnosno niže se čini ok za 73e.
Mislim da je sve to tu negdje. Fantač ima jedan vent više no imat češ prazninu sa Matx mbo no i mogučnost za kasnije staviti ATX....vidi kako ti paše, ako ti je na stolu i glediš u njega onda možda bolje Matx case ako si na matx mbo
Ne znam šta drugo da gledam, jel vidim da su sva ta moderna kućište sa rgb-ovima i sa prozirnim stranicama..
Pozdrav,
koje kućište vam izgleda bolje i kvalitetnije.
DeepCool svakako
Ne znam šta drugo da gledam, jel vidim da su sva ta moderna kućište sa rgb-ovima i sa prozirnim stranicama..
Igrom slučaja kod kupnje novog kompa nije bilo traženog MS V710 kučišta pa mi je preporučeno Bit Force Paladin ARGB. Big mistake. U toj žurbi nisam znao da su sva 4 ventilatora spojena molexom i da cijelo vrijeme vrte full do kraja što me živcira. Nema šanse da se to nekak prespoji nekim adapterom na PWM od ploče? Ili moram kupiti recimo Arctic P12 PWM PST pa spojim to na ploču koja ima slobodna 3 pwm utora?
Imaš ventilatora koji ti se spajaju u lanac pa ti ni ne treba 3 pwm na mbo već samo jedan. Ukoliko hočeš v710 javi i am jednog novog viška i idem za zg krajem tjedna.
Kučište ima svoj kontroler za rgb i pwm
ne mozes, to nisu ventovi s mogucnoscu regulacije
Hvala na odg. Tak sam si nekak i mislil da nemrem ali reko idem pitati pametnije i iskusnije. Jedino mi preostaje kupnja drugih ventova, poput spomenutih Arctica koji se mogu spojiti u lanac (pwm pst). Zasad kupnja drugog kučišta mi ne igra jer prvo, treba to opet sve posložiti u novo kučište (ja se bogme neću s tim zajeb :) ) a drugo, mogu se rješiti ovih rgb ventova :)
Pozdrav.
moze preporuka kućišta do 70-80 eura.
Jedino je uvijet da sve stane 😂
xr6600 gpu
cooler freezer 36a- argb
i jako mi je bitno ako ima argb sto bi mi pasalo, ili rgb da ima svoj kontroler. Jer na matičnoj nemam taj ulaz.
koristim par ventilatora od bitforce pa imam kontroler koji ide preko mollexa.. pa imam mijesta za još par argb 3 punska ulaza
Auuu koji mješung, pretpostavljam da si mislio da imaš samo svjetleče bitforce ventove na molex što nije argb, imaš hladnjak za cpu koji je argb no nemaš na mbo argb heder....ehhh nisi rekao ono najbitnije a to je koje kučište bi htio, atx ili matx....imaš za kupiti na aliju jeftinih argb kontrolera na koji onda možeš spojiti taj argb od hladnjaka i neke druge ventove koji dođu sa kućištem ili ih naknadno kupiš.
Izbor kućišta je ogroman, to si najbolje sam izabereš...hočeš mesh ili ne, da je sa staklom ili ne, varijacija je previše da samo ovako napišeš
EVO DA SAM NA TVOM MJESTU BIH MOŽDA UZEO OVO, IMA TI ARGB KONTROLER
Links.hr. Kućište MONTECH Air 100 ARGB, prozor, RGB, mATX
pREKO SATA KABLA SE SPOJI KONTROLER pa pnda na kučištu preko reseta mijenjaš boje, pošto na mbo nemaš argb heder ovo kučište bi ti mbilo sasvim ok vjerujem
Jedini problem bi ti možda bila dužina žice sa argb od hladnjaka, ne znam jeli dovoljno dugačka da dohvati kontroler, to si provjeri svakako. Ako bi samo mijenjao kučište zbog argb onda imaš na amazonu ili aliji za tipa 7e sata argb kontroler tipa ovako nešto
Na kučištu ovom je 4 komada na kontroleru....4 u kučištu + ovaj spliter sa 3 linka i imaš za ubaciti još 4 komada, 2 sa splitera će svakako svjetliti, svih 7 možda i ne no to ti je sasvim dovoljno...4 od kučišta i još 2 sa frizera jeli.....mislim da do 6 sa jednoga dokazano rade/svijetle
Pisao sam sa moba, i u zurbi.
Krivo si me svatio, nemam taj header na maticnoj ploci. Al Kad sam kupio , BitForce set sa 3 argb ventilatora dobio sam i HUB i spojio sam i 3 ventilatora i ova 2 na cooleru da rade bez problema.
E sad na tom HUB su za ARGB su ulazi to jest 3 pinski. Zato sam i napomenuo kuciste da ima svoj HUB za svaki slucaj.
A Kuciste, mi treba drugo ne radi protoka zraka ili hladenja, sve mi je oke. Nego je jednostavno RUZNO ! ...
Znaci bitno mi je da je naprijed, Argb ili Rgb
Da ima window. I to je zapravo to, napajanje mi je svakako neko obicno.. Mislim da je to ATX , i vazno mi je da mogu zatvoriti bocnu stranicu , radi coolera, jer je stvarno velik.
Evo par slika, kad vidis od naprijed bit ce jasno, zasto zelim drugo kuciste :D
FSP CMT212A Sta mislis za ovo ?
Pa nisam te krivo shvatio, znam da nemaš heder na mbo, napisao sam tako, zato i ne spominjem konekciju na mbo već na kontroler, ovaj Montech ima sve što ti treba, imaš sve onda ako imaš hub
FSP CMT212A Sta mislis za ovo ?
Bježi od toga