Procjena R7 7800X3D Nov, Zapakiran

poruka: 39
|
čitano: 2.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina

Koliko traziti za navedeni procesor, nov i nekoristen, zapakiran, sa 3 godine garancije u Linksu, dobiven kao zamjena za stari koji je umro... Box verzija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2025 8:01 (shecky).
3 godine

350/370 €

6 godina

Jel ima neko da bi mozda mjenjao 7500f za ovaj moj, naravno uz postenu doplatu.... ?

14 godina
Re: Procjena R7 7800X3D Nov, Zapakiran
Zaporožac kaže...

350/370 €

Zašto bi bio 60ak/80ak € jeftiniji od novog?

Ovo je bukvalno novo i s legit garancijom.

Više bih rekao 400€, ali možda griješim.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina

Pa neces kolegi platit PDV!

scion of the storm
6 godina

Nema nikakvog PDV-a druže, Nije R1, račun je normalan, na nicije ime, obicni racun, procesor je kupljen u 12 mjesecu, ali je eto odapeo prije mjesec dana, pa sad eto dolazi novi...

13 godina
sudy_freak kaže...
Zaporožac kaže...

350/370 €

Zašto bi bio 60ak/80ak € jeftiniji od novog?

Ovo je bukvalno novo i s legit garancijom.

Više bih rekao 400€, ali možda griješim.

Kako 400, pa toliko je na nabavi sad, najjeftiniji. Nije on dućan... prije 350 EUR. Ja nekupujem, samo realno govorim.

everyday i'm shuffling...
6 godina

Posteno. Poštivam svačije misljenje..., i nikog ne tjeram da kupi moje... Ja sam se prilikom kreiranja oglasa ravnao prema HR trgovinama, u kojima je najjeftinija cijena box verzije ovog procesora trenutno 460 eura u Futuri, pa na više..., a moja početna cijena je 380e, za zapakirani box procesor sa racunom, jamstvenim listom te tri godine garancije u HR, što je dakle 80 eura uštede...  Sve ispod te cijene na nabavi su tray verzije procesora sa smanjenom garancijom te bez kutije i papira, dakle goli procesor a i dalje je skuplje od mojeg.

Jedino u onom Seneticu je cijena sa poštarinom 415eura, sa garancijom od dvije godine vs moje tri, ali to nije HR trgovina, kao trgovina oni ni ne postoje, vec poljski webshop sa sjedištem negdje u Njemackoj, ima i krasna tema o njihovom poslovanju ovdje na forumu, pa eto svako ima pravo na izbor što kako i gdje kupiti....

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 23:18 (shecky).
3 godine

Problem je u tome što ti neće nitko platiti CPU onoliko koliko si ga ti platio.

To je neki princip na svim forumima, pa i na Njuškalu...

Ako se cijena vrti oko 400€, treba biti sretan ako se dobije 350.

Ako je cijena nečega novog 800 € , moraš prodati za 700, inače ti neće nitko ni poruku poslati.

Meni su rekli; "Čim izađe iz trgovine, više nije nov i računaj minus 25% od kupovne cijene" 

合気道 五段
6 godina

Pa niti ne trazim da ga netko plati koliko sam ga ja platio, ja sam ga platio 560 eura, u Linksu, sad kod njih kosta 510, kod ostalih u HR nema ispod 460, a ja sam pocetnu cijenu stavio 380, za NOV i zapakiran procesor sa 3 godine jamstva, jer mislim da je to realno, 80 eura manje, ako ne ode za te pare, spustiti cu cijenu, ali ga bogami necu pokloniti... Ovdje je u proteklih par mijeseci bilo oglasa za isti ovakav procesor samo ne nov vec rabljen i cijene su se kretale oko 400e pa se nitko bunio nije...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 23:29 (shecky).
3 godine

Ma, sve ok, teško je ovdje bilo što prodati, osim ako nije u pola cijene, a novo.

合気道 五段
6 godina
Zaporožac kaže...

Ma, sve ok, teško je ovdje bilo što prodati, osim ako nije u pola cijene, a novo.

Istina druže, vecina ovdje ili nista ni ne kupuje, samo zajebava, ili bi sve badava...

11 godina
shecky kaže...

Pa niti ne trazim da ga netko plati koliko sam ga ja platio, ja sam ga platio 560 eura, u Linksu, sad kod njih kosta 510, kod ostalih u HR nema ispod 460, a ja sam pocetnu cijenu stavio 380, za NOV i zapakiran procesor sa 3 godine jamstva, jer mislim da je to realno, 80 eura manje, ako ne ode za te pare, spustiti cu cijenu, ali ga bogami necu pokloniti... Ovdje je u proteklih par mijeseci bilo oglasa za isti ovakav procesor samo ne nov vec rabljen i cijene su se kretale oko 400e pa se nitko bunio nije...

Nemres usporedjivat prije mjesec dana i danas, jer (dolje slika)...

3 godine

Gdje ga to ima ispod 360 € ?

Možda Amazon U.S.A ili u nekoj njemačkoj trgovinici koja ni ne isporučuje u HR.

Gledao sam Amazon de, amazon es, nema ispod 400 € s dostavom.

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 11:55 (Zaporožac).
6 godina

Ne uspoređujem prije mjesec dana vec danas, na današnji datum. Stavi mi link gdje ga ima ispod 460 eura, box verzija, u Hrvatskoj trgovini? 

11 godina
Zaporožac kaže...

Gdje ga to ima ispod 360 € ?

Možda Amazon U.S.A ili u nekoj njemačkoj trgovinici koja ni ne isporučuje u HR.

Gledao sam Amazon de, amazon es, nema ispod 400 € s dostavom.

DE, najjeftiniji 350€

shecky kaže...

Ne uspoređujem prije mjesec dana vec danas, na današnji datum. Stavi mi link gdje ga ima ispod 460 eura, box verzija, u Hrvatskoj trgovini? 

"Ovdje je u proteklih par mijeseci bilo oglasa za isti ovakav procesor samo ne nov vec rabljen i cijene su se kretale oko 400e pa se nitko bunio nije"

Za ovo govorim, u proteklih par mjeseci  su 9/7800X3D bili puno skuplji nego sto su danas...

I ajde mi objasni zasto mora bit box verzija ? Doslovno to je samo kutija koju platis dodatno 70€ (najjeftiniji tray u uzi shopu je 390€ sa 3% popusta, 36mj. garancije), kutiju koju ces tak i tak siknut u smece nakon 2 tjedna...

https://www.youtube.com/shorts/t4KQ8bLVBCk

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 13:06 (hahhaajaads).
6 godina

Kad vec pametujes, daj mi link, dakle link na taj procesor u uzi shopu za tu cijenu od 390e

Evo ti cijene za Tray kod njih, 440e box je 550e

A i kolega Zaporožac te trazio link za taj u Njemačkoj za 350 eura pa ni taj link nisi dao. Tako i ja mogu napisati da ima rtx 5090 za 200 eura, bez linka na to piskaranje ne vrijedi nista

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 13:43 (shecky).
11 godina
shecky kaže...

Kad vec pametujes, daj mi link, dakle link na taj procesor u uzi shopu za tu cijenu od 390e

Evo ti cijene za Tray kod njih, 440e box je 550e

A i kolega Zaporožac te trazio link za taj u Njemačkoj za 350 eura pa ni taj link nisi dao. Tako i ja mogu napisati da ima rtx 5090 za 200 eura, bez linka na to piskaranje ne vrijedi nista

Ima geizhals pa nek sam pogleda, bude mu prvi na listi.

I opet, zasto mora bit box verzija koja nudi ISTO kao i tray verzija ? To je prije bilo ok dok je AMD nudio cpu coolere (za nize rangirane procesore koji ne trebaju premium hladjenje), ali sad u kutiji dobijes procesor i dva papira...

Druga stvar sta je uzi shop u zadnjih pol sata digao cijenu sa 404€ (-3% popusta tj. ~391€) na 440

6 godina

Ne kažem da mora biti box verzija, ali moja je box pa se i prema tim cijenama ravnam.

I sto da sam gleda? Ti si tvrdio da ima za 360e iz njemacke sa dostavom u HR, ako ima pokazi ljudima pa da ne kupuju smeče od mene... Ti znači nemas linka ni za jedno ni za drugo... Ako nešto napiseš tad stoj iza tih riječi i potkrijepi to s dokazom... Ako nemozes tad si neozbiljan kao i vecina ovdje koji nikada ni kupili ni prodali nista nisu. Procesor je i onako rezerviran do ponedjeljka, za onog ko ne zeli tray verziju iz uzija za 440 eura ili jos skuplju box verziju koju mora dva tjedna cekati a kod mene ce dobiti box verziju sa urednim racunom i jamstvenim listom, zapakiranu i novu iz trgovine koja ima poslovnice u svakom vecem mjestu u slucaju potrebe za reklamacijom.... Hvala na kritikama, ali ne shvacam te ozbiljno jer za nista sto si naveo nisi dao ni jedan dokaz ni link. Pozdrav

15 godina

Molim vas procjenu za proizvod X.

X košta xyx

Zašto se praviš pamametan? Kaj je sa glavom?

6 godina
forumaš kaže...

Molim vas procjenu za proizvod X.

X košta xyx

Zašto se praviš pamametan? Kaj je sa glavom?

Sta je s tvojom glavom kolega? Znaci netko trazi procjenu za na primjer grafu od 1000 eura, , i nađe se pametan koji ju procjeni na 100 eura i prica kako u njemackoj ima takva za 15 eura, i ja se trebam sloziti sa tim i dati ju ispod cijene? Jel dao ijedan link na ono sto je tvrdio i sto tvrdi i dalje? Nije.

Znaci ja iza svojega stojim i moje tvrdnje se lako provjere, dakle prodajem novu i zapakiranu box verziju 7800x3d procesora, koja kod nas kosta od 460e pa na vise i trazim za nju 80 eura manje nego kosta u nasoj najjefinijoj trgovini, pa ako neko zeli i trazi bas tu verziju procesora tad ima ustedu od 80 eura sto nije zanemarivo. 

A on prica o tray verzijama iz njemacke na koje ni link nemoze dati ili na tray verzije iz uzija za 440 eura... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 14:55 (shecky).
12 godina
shecky kaže...

https://www.senetic.hr/product/100-100000910WOF?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpc&utm_campaign=nabava.net

a i ne znam šta ti toliko znači "box" verzija, pa nije to r5 5600 pa da u box verziji dobijaš stock cooler koji mozes iskoristiti ako ne zelis investirati dodatnih 25-30€ u aftermarket cooler.

6 godina

Ne znaci mi nista, ali sam naveo koju verziju prodajem, i prema toj cijeni se i ravnam, tray verzija dolazi bez gola i gotovo uvjek ima skracenu garanciju i to samo od trgovca jer AMD za takve procesore zasebno jamstvo ni ne daje, a i dalje je skuplja od moje box nove i zapakirane sa 36 mjeseci jamstva, pa ne vidim razloga da ju prodajem za manje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 15:03 (shecky).
15 godina

Moja procjena  -25% od najjeftinije ponude u trgovini, bilo i ostalo za polovnu prodaju u odnosu na ponudu iz dućana.

12 godina
shecky kaže...

Ne znaci mi nista, ali sam naveo koju verziju prodajem, i prema toj cijeni se i ravnam, tray verzija dolazi bez gola i gotovo uvjek ima skracenu garanciju i to samo od trgovca jer AMD za takve procesore zasebno jamstvo ni ne daje, a i dalje je skuplja od moje box nove i zapakirane sa 36 mjeseci jamstva, pa ne vidim razloga da ju prodajem za manje.

Ovo što sam ti linkao je BOX verzija za 398€

Što se Tray tiče kod nas koliko vidim jedino je u Protisu12mj jamstva, svuda drugdje je 36mj jamstva.

14 godina

Da, kad bi se ovdje zbilja radilo o polovnom proizvodu.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina

Na tvoje je ime i kupuje se od tebe, polovno je.

14 godina

Glupost, polovno je otpakirano i korišteno. Znači ti bi  proc kupio danas u dućanu za 400, ovdje prodavao sutra neotpakiranog, ja ti ponudim 300 i ti bi to objeručke prihvatio? Malo sutra. I koga briga na čije je ime, što ne važi garancija onda više? Već sa reklamirao stvari a nije bilo na moje ime, nikakav problem

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 15:29 (vrinho).
6 godina
ibme74 kaže...
shecky kaže...

Ovo što sam ti linkao je BOX verzija za 398€

Što se Tray tiče kod nas koliko vidim jedino je u Protisu12mj jamstva, svuda drugdje je 36mj jamstva.

Da, box verzija, ali ja se ravnam prema HR trgovinama, to nije HR trgovina, nego poljski webshop, imas temu o njemu kako posluju lijepo posluju ovdje na forumu..., a kao trgovina ni ne postoje te i za box verziju daju garanciju od 24 mjeseca A kod ovih koji daju za tray verziju garanciju od 36 mjeseci cijena im je opet od 450 eura pa na gore, tako da nema smisla....

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2025 15:29 (shecky).
15 godina
vrinho kaže...

Glupost, polovno je otpakirano i korišteno. Znači ti bi  proc kupio danas u dućanu za 400, ovdje prodavao sutra neotpakiranog, ja ti ponudim 300 i ti bi to objeručke prihvatio? Malo sutra. I koga briga na čije je ime, što ne važi garancija onda više? Već sa reklamirao stvari a nije bilo na moje ime, nikakav problem

Zato se zove procjena, prihvatiš ili ne. Uglavnom ako si ju tražio kažeš hvala i ideš dalje kak ti paše.

Prodalo bu se po cijeni koju je netko spreman platiti. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice