[Procjena] [PROCJENA]: MSI N460, TwinFroz, 1GB DDR zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] MSI N460, TwinFroz II, 1GB DDR5

Zanima me koja je vrijednost ove graficke sada i da li se isplati prodavati ju s obzirom na njenu kvalitetu?

Ima original pakiranje, kupljena je 2011. u ADM-u. Garancija vise ne vrijedi (znaci bez garancije).

Mišljenja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 16:10 (marYan).
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] MSI N460, TwinFroz II, 1GB DDR5

Oko 650 kn

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan
[Procjena] [PROCJENA]: MSI N460, TwinFroz, 1GB DDR
Uredu, hvala.

Ima li još itko drugi kakve ideje i komentare? :)
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] [PROCJENA]: MSI N460, TwinFroz, 1GB
ta kartica ne vrijedi vise od 500kn! kao prvo nema garancije kao drugo za 500kn se uzme 5850 koja je brza od ove gtx460! i neces je bas lako prodati ak stavis vise od 500kn! al ak ti nije zurba stavi 600kn na njusci i cekaj kao i svi u ova krizna vremena:)LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
ta kartica ne vrijedi vise od 500kn! kao prvo nema garancije kao drugo za 500kn se uzme 5850 koja je brza od ove gtx460! i neces je bas lako prodati ak stavis vise od 500kn! al ak ti nije zurba stavi 600kn na njusci i cekaj kao i svi u ova krizna vremena:)LP

A 4890 vrijedi, je tako? joj od tebe isto svakakve gluposti čovijek može pročitat.

14 godina
neaktivan

Hvala na brzim procjenama momci.

Bit cu specifican, radi se o MSI NVIDIA GEFORCE GTX 460 TwinFrozr II, 1GB DDR5 H.A.W.K.

Nisam mogao u cijeli nastavak naslova staviti puni naziv graficke kartice 

Sve u svemu, kartica bi mogla ic za 700kn na Njuskalu ili cak i vise?

13 godina
protjeran

Stjepanj i ti si sada poceo pricat gluposti,nades ti 5850 ali ja bi radije uzeo gtx 460 nego 5850,5850 je starija kartica i do sad je mogla proc svjetski rat,osim toga i povuce struje lijepo a 5850 referentnjace se zagriju ko blesave i ventilator zuji kao mlazni avion,vecinu 5850 koje sam ja vidio imaju sve taj sugavi stock hladnjak koji je blago receno smece i to se izbjegava u sirokom luku jer na kraju krajeva moze malo izdrzat i sutra otic u vjecna lovista,a i nac za 500 kn 5850 rijetko,naleti tu i tamo i to je to...Ova vrijedi 600 kn sigurno,zbog hladnjaka ajmo reci i 650 kn najrealnije...Sto se tice prodaje na njusci tesko vise od toga,prodaju se tu od kolege sa foruma gigabaytice sa 2 venta jedna bez gare za 650 kn i druga sa,za 700 kn, pa vec 2 mjeseca nitko ne kupuje tako da sve iznad toga je nadanje i cekanje mjesecima...Realna procjena je 600-650 kn pa tko se se slagao ne slagao tako je..BTW ja sam za svoju prije nekih 7 mjeseci dao 750 kn sa garancijom tako da sad bez gare ova vrijedi bar 100 kn manje...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 7:06 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran
pricam gluposti a napises cijenu prakticki istu kao ja! hehe! ja sam prije par mjeseci jedva prodao najacu 6850 cyclon oc pe za 750kn cekao sam mjesec dana! i da imala je 2 god garanciju i original sve zapakirano! radi se o tome da sam ja stalno na njusci nesto kupujem i prodajem i zaista je tesko bilo sta prodati! cak i debelo ispod cijene jer ljudi su cudne biljke:) ali ok ak moze nekome uvaliti za 600-650kn karticu bez gare super za njega...LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
pricam gluposti a napises cijenu prakticki istu kao ja! hehe! ja sam prije par mjeseci jedva prodao najacu 6850 cyclon oc pe za 750kn cekao sam mjesec dana! i da imala je 2 god garanciju i original sve zapakirano! radi se o tome da sam ja stalno na njusci nesto kupujem i prodajem i zaista je tesko bilo sta prodati! cak i debelo ispod cijene jer ljudi su cudne biljke:) ali ok ak moze nekome uvaliti za 600-650kn karticu bez gare super za njega...LP

Pa 500 i 650 kn nije bas isto,150 kn dns puno znaci...Dobro 750 kn i je bilo puno za tvoju jer je ipak toliko vrijedila prije pola godine ili godinu dana,da si spustio jos 50-100 kn mogao si je puno prije prodat...Opcenito je tesko bilo sta prodat ali ima ljudi koji bi dali 600 kn za tu karticu tako da ipak vrijedi 600 kn,ispod toga je spustanje ako mu se zuri ili nesto slicno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 17:40 (Tomo53nja).
13 godina
neaktivan

za 650 kn nadjes gtx 560 i to sa windforce, koja je novija i hladnija.

[url=http://valid.canardpc.com/2756487][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2756487.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan

ajde nađi mi ih ti za 650 uzet cu 6 komada odma

14 godina
neaktivan

Hvala na informacijama, moze lock?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: