Ovako imam par stvari koje ne koristim (ne igram, presao na tablet :D), prakticki sve nove pod garancijom pa me zanima procjena koliko to vrijedi?
Monitor: LG FlatronW2363D - 120HZ monitor koji radi u 3D, kombinira se sa 3D vision naocalama. (1 god star, racun nemam, ni garanciju, Full bundle)
Procesor: Intel i5 2500k ima garanciju i racun, star cca 1 god, radio na Asrock z77 EX4 u porzracnom kucistu hladen sa H40 (postizao OC 5.0 ali uvjek radio na default)
MBO: Asrock z77 Extreme 4 racun garancija stara cca 3 4 mjeseca.
RAM: G.skill 16GB 4x4GB Ripjaws RED 1600MHZ garancija racun, stari cca 6 mjeseci.
SSD: Samsung 120GB Basic star cca 4 5 mjeseci garancija racun.
Napajanje: Corsair Golden series AX850 850W naglasio bih 90% vremena bez vtnje venta radilo tako da prasine opce ni nema, star cca 7 mjeseci garancija racun.
GPU: 1) Zotac GTX670 AMP! 2GB DDR5 Garancija u HR stara oko 1 god+ Garancija Zotac 60mj jer je registiriana na njihovoj stranici po seriskom kodu, stanje extra nikad OCana
2) Gigabyte GTX670 Windforce 3x, garancija racun stara oko 1 god.
Hladenje: Corsair H40, staro 4 5 mjeseci garancija racun stanje 10/10 (jednom samo postavljeno nikad skidano)
Zvucnici: Logitech Z906...MINT stanje
Sluske: Seenheiser PC330 stare oko godinu dana stanje extra mislim da imaju jos garanciju, racun imam.
Logitech G35 MINT stanje
Zvucna: Asus Xonar D2X pciex utor stanje 10/10 racun imam ali garu ja mislim da vise ne.
VAZNO! Sve komponente su minimalno koristene imaju sve kutiju sve kablove, sto je doslo sa njima, racun i vecina garanciju, molio bih neku realnu procjenu radi prodaje na Malim oglasima (bug) i njuskalo. Slike nisam stavio 70% je u kutijama vec a ostatak se ne koristi vec 2 3 tjedna.
Hvala :)