ZET uvodi e-ispričnice

poruka: 23
|
čitano: 3.225
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ZET uvodi e-ispričnice".
14 godina
odjavljen
ZET uvodi e-ispričnice

Potvrde će se izdavati samo za zastoje koji rezultiraju kašnjenjem dužim od 15 minuta.

A šta je s onim koji zakasne 5-10 minuta i bivaju upisani? 

0 5 hvala 0
16 godina
Re: ZET uvodi e-ispričnice
Ne vjerujem da ti prijevoz dolazi TOČNO na vrijeme nastave, tako da kašnjenja do 10 minuta stvarno mislim da se mogu tolerirati.
17 godina
A da je doći na vrijeme? :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Još kada bi nam ZET mogao omogučiti da napravimo ispričnicu zato jer smo došli na faks prerano. Pa bi na faksu mogli dobiti neki bonus ili nešto jer smo prerano došli. 

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Potvrde će se izdavati samo za zastoje koji rezultiraju kašnjenjem dužim od 15 minuta.

A šta je s onim koji zakasne 5-10 minuta i bivaju upisani? 

Onaj kome 5-10 minuta igra neku ulogu je već i tako prekasno krenuo. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
14 godina
odjavljen

Bit će da je to normalno kod vas u većim gradovima.

Ovdje je pet minuta maksimum što smiješ kasnit u školu(ovisi od profe do profe).

8 godina
neaktivan
Dex procitaj pazljivo Vkm996 ov post
14 godina
odjavljen
S96 kaže...
Dex procitaj pazljivo Vkm996 ov post

U mome mjestu nema tog, a ovi sa sela što dolaze, busevi su naštimani da dolaze neih 15 min prije početka smjene.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Bit će da je to normalno kod vas u većim gradovima.

Ovdje je pet minuta maksimum što smiješ kasnit u školu(ovisi od profe do profe).

Pa ja nisam napisao da je opravdano kasnit, već da ako ti 5 ili 10 minuta vremena znači to da ćeš ili stići na vrijeme ili zakasniti onda nisi krenuo na vrijeme. Uvijek treba negdje stići ranije, a ne moliti Boga da s prometom bude sve u redu. Kod mene u školi su se vrata zaključavala čim počne nastava, ako kasniš jednu minutu vratar te više ne pušta i imaš neopravdani.

12 godina
JozoBozo121 kaže...
Kod mene u školi su se vrata zaključavala čim počne nastava, ako kasniš jednu minutu vratar te više ne pušta i imaš neopravdani.

Ovo je bolesno i ravnatelja bi trebalo odma smjenit jer mu nisu sve na broju.

10 godina
neaktivan
steelman kaže...

Ovo je bolesno i ravnatelja bi trebalo odma smjenit jer mu nisu sve na broju.

Nije, sasvim je opravdano. Postoji popis putnika koji su udaljeni više od 5 ili 7 km od škole i oni mogu ući ako zakasne pet ili deset minuta, ostali ne.

16 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Nije, sasvim je opravdano. Postoji popis putnika koji su udaljeni više od 5 ili 7 km od škole i oni mogu ući ako zakasne pet ili deset minuta, ostali ne.

Pričamo o maloljetniku za kojeg škola odgovara. Što misliš tko bi odgovarao da ga nakon što poljubi zaključana vrata pokupi auto.

U krajnjem slučaju, nek uđe i čeka u knjižnici sljedeći sat.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
10 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Pričamo o maloljetniku za kojeg škola odgovara. Što misliš tko bi odgovarao da ga nakon što poljubi zaključana vrata pokupi auto.

Škola odgovara za tebe kad si ušao i pojavio se na nastavi, ne ako se uopće ne pojaviš na satu. Postoji predvorje i tamo možeš čekati dok sat ne završi.

16 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Škola odgovara za tebe kad si ušao i pojavio se na nastavi, ne ako se uopće ne pojaviš na satu.

Pričamo o situaciji u kojoj si se pojavio, pa te portir poslao na ulicu jer si zakasnio, za što si ti rekao da je u redu.

JozoBozo121 kaže...

Postoji predvorje i tamo možeš čekati dok sat ne završi.

Pa to sam ja upravo napisao u postu kojeg si citirao, s razlikom da je ipak korisnije da bude u knjižnici nego u predvorju.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
odjavljen

To je sad diskutabilna tema - dali škola odgovara za tebe ako se uopće ne pojaviš, a trebaš, ili ako se pojaviš sa zakašnjenjem a oni ti ne daju unutra?

Uostalom, svatko ima pravo na školovanje, nema meni tko zabranit da budem na satu, pa makar i zadnjih 10 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 20:43 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Još kada bi nam ZET mogao omogučiti da napravimo ispričnicu zato jer smo došli na faks prerano. Pa bi na faksu mogli dobiti neki bonus ili nešto jer smo prerano došli. 

Na faks se dolazi u zadnji tren ili ne dolazi, ne smiješ si dopustiti da dođeš ranije. Kakav si ti student? 

JozoBozo121 kaže...

Pa ja nisam napisao da je opravdano kasnit, već da ako ti 5 ili 10 minuta vremena znači to da ćeš ili stići na vrijeme ili zakasniti onda nisi krenuo na vrijeme. Uvijek treba negdje stići ranije, a ne moliti Boga da s prometom bude sve u redu. Kod mene u školi su se vrata zaključavala čim počne nastava, ako kasniš jednu minutu vratar te više ne pušta i imaš neopravdani.

Jel imala "škola" orlove i neke čudne pluseve na kapiji?

Dex.pwn kaže...

To je sad diskutabilna tema - dali škola odgovara za tebe ako se uopće ne pojaviš, a trebaš, ili ako se pojaviš sa zakašnjenjem a oni ti ne daju unutra?

Uostalom, svatko ima pravo na školovanje, nema meni tko zabranit da budem na satu, pa makar i zadnjih 10 minuta.

Ima. Ako nitko, profesor. To je kao da kažeš da svatko ima pravo nositi staklene boce, pa pogodiš nekoga u glavu s njom.
Profesor ti kaže kad sat počinje i kad završava i traje od tada do tada, nemaš ti što glumiti facu i dolaziti zadnjih 10 minuta. Ili ćeš doći na vrijeme, ili nećeš.

A ako se dobro sjećam, ako si zapisan, svejedno je hoće li te išta zgaziti, a ako nisi, onda profesor(samim time i škola, valjda) odgovara za tebe.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Pričamo o situaciji u kojoj si se pojavio, pa te portir poslao na ulicu jer si zakasnio, za što si ti rekao da je u redu.

Čim kasniš nisi na nastavi što znači da te profesor zapisuje, a čim si zapisan nisi više profesorova briga, a bome niti od škole.

chutac kaže...

Jel imala "škola" orlove i neke čudne pluseve na kapiji?

Nisam na Hogwartsu bio ako te to zanima. Riječ je o I. gimnaziji Zagreb.

14 godina
odjavljen
ZET uvodi e-ispričnice

Jedno je kasnit jer si zapeo u kafiću za šankom, a jedno je recimo ako si bio kod doktora, pa si došao u pola sata recimo.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jedno je kasnit jer si zapeo u kafiću za šankom, a jedno je recimo ako si bio kod doktora, pa si došao u pola sata recimo.

Onda neulaziš u opće u školu taj dan , ili ideš na slijedeći sat. Pa to je bar najmanji problem! Tko je vidio žuriti u školu???

12 godina
JozoBozo121 kaže...
MrBlc kaže...

Škola odgovara za tebe kad si ušao i pojavio se na nastavi, ne ako se uopće ne pojaviš na satu. Postoji predvorje i tamo možeš čekati dok sat ne završi.

Pa napisao si da ih opce ne pustaju o skolu?

12 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...

I kod mene u srednjoj(prije sto godina) bilo isto sa zaključavanjem, samo se vrata nisu otključavala ni za putnike. Nikad nas nisu puštali nakon zvona a nije svima počinjala nastava od prvog sata već nekad i od četrvtog. Onda još ni HŽ ni ZET nisu htjeli davati ispričnice ako kašnjenje nije bilo preko 45 minuta jer kao "mogao si krenut ranije". Skupljali smo neopravdane ko samoljepljive sličice.

Ipak najviše neopravdanih se skupilo nakon čik pauze pod velikim odmorom. Lijepo ti minutu prije zvona zaključaju vrata pa onda pod prozorom žicaš da ti prijatelji koji su ostali u razredu bace novčanik da možeš na kavu dok prođe sat. Znalo je i pola razreda ostat pred zaključanim vratima pa su nas neki profesori švercali u školu preko podrumskog ulaza.  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
13 godina
Napokon neš korisno i od zeta.🤓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I u Šibeniku se našao jedan "pametan" ravnatelj, pa su ga poklopili s vatrozaštitom. Ako škola nema adekvatne evakuacijske izlaze (koji se iznutra otvaraju i kad su zaključani), zaključana vrata predstavljaju životnu ugrozu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice