Windows 7 odvojen od aplikacija

poruka: 32
|
čitano: 4.617
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 odvojen od aplikacija".
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 odvojen od aplikacija

Da MS ne ukljuci neke aplikacije je cist ok. Cak ima dvostrukog smisla. Oslobadjaju os od nekima nepotrebnih aplikacija, i rade svojevrsnu promociju "windows live" aplikacijama.

I can see what you see not vision milky then eyes rot
17 godina
protjeran
Windows 7 odvojen od aplikacija

Pokušao sam se prisiliti svim silama Jedija koristiti Windows Mail i nasljednika Windows Live Mail (imaju oku ugodno sučelje) koji me ubio u pojam sučeljem na hrvatskom jeziku kao i Windows Messenger. Nakon hrvanja sa Windows Live Mailom sam odustao jer pametniji popušta (konkretno nisam uspio dobiti zvučni ili notification signal za dolaznu poruku bez obzira na uključenu opciju). Thunderbird je kralj za email (plus dodaci poput lightninga,contacts sidebara i enigmaila + View>Sort by>Threaded ) za IM mi Pidgin odgovara. Za hotmail postoje trikovi kako ga namjetiti za Thunderbird ali nije važno. WMP mi je OK za glazbu. Za filmove mi je dovoljan VLC,Media Player Classic i GOM player. Za photo gallery mi je dobar i F-spot. Po tome se ne moram privikavati na nove programe kada pređem na GNU/Linux sa GNOME-om. IE koristim u slučajevima nužde, kada neko smeće od stranice ne radi kako treba na ostalim preglednicima. Tako da mi se sviđa ovaj potez M$-a da odvoji aplikacije i omogući download onoga što nekome treba. Ne znači da M$ ne može ili ne želi napraviti aplikaciju kako treba, ali osobno sam se previše naviknuo na korištenje drugih programa iste namjene. Još bi bilo dobro ako bi to utjecalo na cijenu Windows 7 OS-a. Pa makar značilo da onemoguće download nekih aplikacija (poput Windows Live Maila) za Lite verzije OS-a, neću se plakati.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice