Ja sam zadovoljan osmicom, i to što više nema start gumba mi je u pocetku malo bilo cudno, i sad sam se naviko i shvatio da nema ni prevelike potrebe za njim. Osmici ništa ne fali
a jel zna netko jel se moze kako logirati u eduhr preko carnetovog accounta, sto smo dobili od srednjih skola ili to ide samo za studente?
a jel zna netko jel se moze kako logirati u eduhr preko carnetovog accounta, sto smo dobili od srednjih skola ili to ide samo za studente?
MSDNAA je samo za studente jer je to projekt sveučilišta/veleučilišta.
Muku mučim od ovog carnet webmaila. Neće da mi se prijavi..
Ja ću uz novi laptop uzeti i novi OS (professional), mislim da je OS dobar i treba mu dati šansu. Pitanje je samo kada će se pojaviti Laptopi s predinstaliranim Windows 8.
??
Vec jesu, jos prije 3 tjedna
Idem na MSDNAA i kad ono:
Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English) - DreamSpark - Download
This software is momentarily unavailable please come back later. We apologize for the inconvenience.
Nisam mogao napraviti download, možda su serveri preopterećeni?
Father Dougal i Tony.
To svi kađu, da nešto ne valja. Ne znam, sve radi u redu samo se dugo pali i gasi i ima probleme s After Effectsom i Premierom. Photoshop i Autocad odrađuje bez po muke.
Prije kad sam imao 4GB RAMa, nisam uopće mogao pregledati u timelineu svjetlosne i 3d efekte. Onda sam uključio OpelGL render i još 4gige RAMa i onda je htio oba programa ali svejedno dosta sporije od očekivanog i traži dosta restarta.
CS4 imam.
Migracija na 8icu mi se novčano i što se tiče budućnosti isplati ali mi odu svi rezultati u NFS Shiftu, Runu, Most Wantedu, Undergroundu... i Sims 3.
MS je odrzao obecanje i danas mi je stigao kod za popust na Win8 :D
i meni takodjer onaj od 15 baksa al sam ga instalirao na laptop ;)
Čekam SP1 za osmicu, onda tek prelazim.
Pozdrav kolege ...molim pomoc
ne zeli mi na lapu di imam orginal win 7 home premium instalirat sa dvd-a win 8 pro upgrade ...tj sve prodje dobro i onda mi javi
Nesto se dogodilo nemozemo utvrdti jeli je pc spreman za nastavak instalcije sustav win 8.etc...
ne zelim clean instalciju jer mi se neda sve ispocetka namjestvat snimat...
probao sam na pc u di imam piratsku werziju win 7 ultimate i tamo normalno proradi grrrr ...
Zasto?
Zasto?
Zato jer je općepoznato da MSovi OSevi ne valjaju do minimalno SP1. To samo znalci znaju. Ostali nemaju pojma.
Meni je ok radila i bez i sa SP-a..
Tek sad na SP2 je to valjda ono što je MS htio reći
Tek sad na SP2 je to valjda ono što je MS htio reći
I NT4. Ostali su pristojno radili i bez SPova. Millenium nije nikako radio, nije mu bilo pomoći... :)
A kako je tek xp radio bez sp-ova... :P loše ukratko.
Da napomenem, za MSDNAA korisnike, licenca traje 2.godine od dana kada se napravio download...
Da napomenem, za MSDNAA korisnike, licenca traje 2.godine od dana kada se napravio download...
Nije to licenca nego imaš garanciju 24 mjeseca da će ti taj key pisati na njihovoj stranici, a poslje toga se briše. Key vrijedi zauvijek, stvar je u tome da ga samo trebaš negdje zapisati.
Meni je to bilo čudno kad sam prvi put vidio, pa sam googlao i našao o čemu je tu stvar, bilo bi glupo da key traje samo 2 godine.
nakon oko mjesec dana upotrebe od kad je izašla gotova verzija, plus stardock start8 moram reč da je nadmašilo sedmicu. iis i adobe cs6 rade savršeno, povremeni gejming još bolje, stara pila manje ugušena. meni dosta.
Ak' je stara pila za svoje je pila.
Ak' je stara pila za svoje je pila.
pa kaj ak je pila, pila je za svoje nofce :D
šalu nastranu, stari athlon64 je živnuo s osmicom.
A kako je tek xp radio bez sp-ova... :P loše ukratko.
Radio je odlično - od win 3.11 sam bio early adopter, sve sam rabio i bez SPova. XP je super radio, problem su radili ljudi koji su radili migraciju sa '98 na XP, sa prastarim hardverom za kojeg proizvođači nisu napisali drivere. Par mjeseci je vladao kaos.
ako imam win7 orginal,ali nisam kupil računalo sa njima nego posebno onda nemam pravo na kupnju osmice za 15 dolara?nisam baš sve čital pa ne kužim ovo,a vidim da na win stranici pita o marki/modelu računala.sry ako ste več pisali o tome...
Dal prelazite onda? Kakvi su u gamingu?
Užasni dx9 igre nikako ne rade kako spada, problemi s mnogim igrama itd.
Win7 je za gaming milijun puta bolji.
Ja probao 20-tak igara i sve uredno rade. Jedino ne preporučam instalaciju AMD-ovih drivera za stariju seriju ATI HD4000 kartica, 'ubiju' funkcinalnost svih Modern aplikacija koje zahtjevaju zvuk.
Nego koje si onda koristio drivere? One koje ti je skinuo windows automatski? Jesi osjetio kakav pad ili povecanje performansi u igrama?
Ja probao 20-tak igara i sve uredno rade. Jedino ne preporučam instalaciju AMD-ovih drivera za stariju seriju ATI HD4000 kartica, 'ubiju' funkcinalnost svih Modern aplikacija koje zahtjevaju zvuk.
Daj Bože da amd izda cataliste za w8 za starije kartice
Ali ovo nisu driveri za Win 8
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx
Toni jesi probao te drivere i kako idu?
Ja se ispricavam jer nisam mogao visestruko citirati.
Žao mi je ali još sam na Windows 7 tako da ti nema druge nego da budeš naš pokusni kunić :)
Žao mi je ali još sam na Windows 7 tako da ti nema druge nego da budeš naš pokusni kunić :)
U srijedu cu najvjerovatnoje stavljati pa vam javim ;)