Šta Ballmer ima potpisivati s vlastima jedne Hrvatske?
Što je uopće Education Transformation Agreement?
Šta Ballmer ima potpisivati s vlastima jedne Hrvatske?
Što je uopće Education Transformation Agreement?
dok mu milanović pred nosom izvadi iphone...
"Tom prilikom bi se trebao potpisati sporazum između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Microsofta, Education Transformation Agreement (ETA)."
Razočarat će se čovjek duboko kada stigne, pogotovo kad se sa ovima iz vlade sastane.
Ako si je vlada tako pametna što si ne kupi Microsoft telefone (da se i oni malo žrtvuju) a ne da
potpisuje nepotrebne ugovore na račun poreznih obveznika za ogromnu količnu
Windows i Office SW koji će se kao koristiti u školstvu i zdravstvu.
Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?
I Ballmer i Microsoft mi trebaju ko zmija u nosu.
Developeri, developeri, developeri.......
I ovak smo siromašni, a sad će nas MS uništiti do kraja kao Nokiu
Mislim da ste promašili suštinu stvari. Ovakvi veliki šefovi, kada napuštaju vodeće pozicije giganta kao što je MS, uglavnom ne gube ambiciju i nemaju kod kuće što raditi, moguće da je i zaboravio gdje stanuje. Takvi koji stu u stanju biti u pogonu 20 sati dnevno ne mogu stati. Buduću da su kod njega doma došli neki novi ljudi ili jednostavno zapuhali neki drugi vjetrovi, oni se okreću ovakvim bezveznim marginalnim državama.
Došao je u Hrvatsku - neda mu se biti doma.
Pozitivna strana njegovog dolaska moglo bi biti da i Vlada da ostavku (u roku nadam se kraćem od 1 godine)...
Treba se nadati...
Pozitivna strana njegovog dolaska moglo bi biti da i Vlada da ostavku (u roku nadam se kraćem od 1 godine)...
Treba se nadati...
Političke promisli drži za sebe, ovo je informatički forum !!
Koja količina gluposti u komentarima ajme ko da sam zalutao na neke druge domaće portale :P Čovjek je još uvijek na čelu MSa i pri vrhu Forbesove ljestvice, mnoge vlade bi pješke išle na sastanak s njim... Također otvaranje MIC Osijek ste kompletno ignorirali nhf.
Stevo dobijo nogu iz MS-a, pa traži umirovljeničku vilu u Rvackoj,......
Ovo smo već prožvakali u temi Što se događa s našim društvom. Dobrih četiri sata prije objave na BOL-u.
Prenesene vijesti su generičke (vjerojatno prepisana obavijest Vlade RH) i bez nekih detalja. Osobno smatram da je ovo veliki događaj za Vladu RH. Rijetko se dešava da bilo koji relevantni čimbenik (bilo koje industrijske grane) dolazi u službeni posjet našoj maloj (i svijetu beznačajnoj) državi. Poznajući umješnost, naših političara, nekako mislim da će koristi od ovog posjeta imati samo njihov ego.
Što se tiče samog S.B.-a i njegovog odlaska iz MS-a ja bi rekao "It ain't over till the fat lady sings". Nije mu bilo lako zamijeniti Billa Gatesa i boriti se s njegovim nasljeđem i uspjesima koje je postigao, jeli uspio ili ne teško je reći. Moj dojam je da je propustio dosta tehnoloških vlakova.
Stevo dobijo nogu iz MS-a, pa traži umirovljeničku vilu u Rvackoj,......
Gdje?
Nadam se da će biti neke "koristi" od Ballmerova posijeta Hrvatskoj
Kad smo već kod toga da li je kada bio Gates u Hrvatskoj ( službeni posjet, ne mislim na godišnji )
Koja količina gluposti u komentarima ajme ko da sam zalutao na neke druge domaće portale :P Čovjek je još uvijek na čelu MSa i pri vrhu Forbesove ljestvice, mnoge vlade bi pješke išle na sastanak s njim... Također otvaranje MIC Osijek ste kompletno ignorirali nhf.
Baš gledam i ne vjerujem. Jedan od vodećih ljudi svjetske informatičke industrije dolazi u malu Hrvatsku i to još otvoriti tehnološki centar, a ovi o udre po tome da nam ne treba - zato i jesmo u banani kakvoj jesmo.
@Ziga - to si trebao reći prije političkih i vjerskih ratova koji su se ovdje već događali
Kako rade economic sniperi:
Uništio Nokiu
Izletio iz Microshita
Dolazi, nakon Pakistana i Mordovije u Hrvatsku i prodaje nam smeće
Sastaje se sa PREMIJEROM I MINISTROM obrazovanja
Podoficirska djeca potpisuju ugovor koji ne razumiju
Kao u slučaju prijašnjeg sporazuma gdje je kolovođa bio King ICT milijuni kuna skupljaju prašinu po školama
Primorac se smije
Šta nam rade pod nosom !
I molim tišinu od svih rođenih nakon 1973, vi to ne razumijete, (a niti struku).
I molim tišinu od svih rođenih nakon 1973, vi to ne razumijete, (a niti struku).
Kako sam u struci i stariji od '73. - kakve veze Balmer ima s takvim ugovorima?
To potpisuju puno sitnije ribe.
Kako rade economic sniperi:
Uništio Nokiu
Izletio iz Microshita
Dolazi, nakon Pakistana i Mordovije u Hrvatsku i prodaje nam smeće
Sastaje se sa PREMIJEROM I MINISTROM obrazovanja
Podoficirska djeca potpisuju ugovor koji ne razumiju
Kao u slučaju prijašnjeg sporazuma gdje je kolovođa bio King ICT milijuni kuna skupljaju prašinu po školama
Primorac se smije
Šta nam rade pod nosom !
Tebe očito ždere činjenica što nisi uključen u cijelu tu priču. Vjerujem da si mislio na Moldaviju a što se tiče Pakistana pa njih ima 150-ak milijuna. Dalje ne kužim što si mislio s "podoficirska djeca"? Da li su ona manje vrijedna od oficirske djece a još manje vrijedna od neoficirsko-podoficirske djece? Mislim da ni sam ne kužiš što si napisao.
Nema šanse da si stariji od '73. Vjerojatno si nešto krivo zbrojio.
Nema šanse da si stariji od '73. Vjerojatno si nešto krivo zbrojio.
Od '73.? Ili stariji od 73?
Prvo jesam, drugo nisam.
Prvo jesam, drugo nisam.
Što je prvo a što drugo? Pogubih se na relaciji pakistan - Moldavija (završio u Zagrebu ko S.B).
Ako si je vlada tako pametna što si ne kupi Microsoft telefone (da se i oni malo žrtvuju) a ne da
potpisuje nepotrebne ugovore na račun poreznih obveznika za ogromnu količnu
Windows i Office SW koji će se kao koristiti u školstvu i zdravstvu.
Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?
Google apps su besplatni za osobnu upotrebu, ne za organizacije. Osim toga ima dosta funkcionalnosti u placenoj verziji koje nema u free. Nije ni skup u usporedbi s odrzavanje IT infrastrukture za sve to skupa.
Prvo jesam, drugo nisam.
Što je prvo a što drugo? Pogubih se na relaciji pakistan - Moldavija (završio u Zagrebu ko S.B).
Prvo je godina (1973.), drugo je broj godina.
Google apps su besplatni za osobnu upotrebu, ne za organizacije. Osim toga ima dosta funkcionalnosti u placenoj verziji koje nema u free. Nije ni skup u usporedbi s odrzavanje IT infrastrukture za sve to skupa.
Od 7. prosinca 2012. besplatna verzija Google Appsa ne postoji. 'Google Apps for Education' su identični verziji 'for Business' - korištenje je besplatno za obrazovne institucije, uz ograničenje od 30 000 korisničkih računa po instituciji.
Od 7. prosinca 2012. besplatna verzija Google Appsa ne postoji. 'Google Apps for Education' su identični verziji 'for Business' - korištenje je besplatno za obrazovne institucije, uz ograničenje od 30 000 korisničkih računa po instituciji.
ja koristim besplatni google apps sa svojom domenom. mislim da je moguće do 100 računa otvorit
ja koristim besplatni google apps sa svojom domenom. mislim da je moguće do 100 računa otvorit
Koristiš nešto što si dobio prije kraja prošle godine, toga više nema za nove domene. Besplatnih je 10 računa.