Steve Ballmer u Zagrebu

poruka: 31
|
čitano: 4.452
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Ballmer u Zagrebu".
15 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

Šta Ballmer ima potpisivati s vlastima jedne Hrvatske?

Što je uopće Education Transformation Agreement?

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

dok mu milanović pred nosom izvadi iphone...

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Steve Ballmer u Zagrebu
Gdje pise da on ista potpisuje?
16 godina
neaktivan
metak kaže...
Gdje pise da on ista potpisuje?

"Tom prilikom bi se trebao potpisati sporazum između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Microsofta, Education Transformation Agreement (ETA)."

Razočarat će se čovjek duboko kada stigne, pogotovo kad se sa ovima iz vlade sastane.

GL&HF
14 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

Ako si je vlada tako pametna što si ne kupi Microsoft telefone (da se i oni malo žrtvuju) a ne da

potpisuje nepotrebne ugovore na račun poreznih obveznika za ogromnu količnu 

Windows i Office SW koji će se kao koristiti u školstvu i zdravstvu.

Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?

s0M3D1g3r4t1
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 5:47 (MeDigerati).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Steve Ballmer u Zagrebu
Pregovori da se Elop ubaci na celo hrvatske vlade su pri kraju.
Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Steve Ballmer u Zagrebu

I Ballmer i Microsoft mi trebaju ko zmija u nosu. {#}

2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

Developeri, developeri, developeri.......

hobi:moj-android.net

7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

I ovak smo siromašni, a sad će nas MS uništiti do kraja kao Nokiu

0 9 hvala 0
17 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

zaboravili da su dali LIKE FOSS-u

iPhone:You're holding it wrong. Always!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 8:23 (hrvooje).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

Mislim da ste promašili suštinu stvari. Ovakvi veliki šefovi, kada napuštaju vodeće pozicije giganta kao što je MS, uglavnom ne gube ambiciju i nemaju kod kuće što raditi, moguće da je i zaboravio gdje stanuje. Takvi koji stu u stanju biti u pogonu 20 sati dnevno ne mogu stati. Buduću da su kod njega doma došli neki novi ljudi ili jednostavno zapuhali neki drugi vjetrovi, oni se okreću ovakvim bezveznim marginalnim državama.

Došao je u Hrvatsku - neda mu se biti doma.

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steve Ballmer u Zagrebu

Pozitivna strana njegovog dolaska moglo bi biti da i Vlada da ostavku (u roku nadam se kraćem od 1 godine)...

Treba se nadati... {#}

davor07

2 4 hvala 0
17 godina
davor07 kaže...

Pozitivna strana njegovog dolaska moglo bi biti da i Vlada da ostavku (u roku nadam se kraćem od 1 godine)...

Treba se nadati... {#}

Političke promisli drži za sebe, ovo je informatički forum !!

14 godina
protjeran
Steve Ballmer u Zagrebu

Koja količina gluposti u komentarima ajme ko da sam zalutao na neke druge domaće portale :P Čovjek je još uvijek na čelu MSa i pri vrhu Forbesove ljestvice, mnoge vlade bi pješke išle na sastanak s njim... Također otvaranje MIC Osijek ste kompletno ignorirali nhf.

8 2 hvala 0
16 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

Stevo dobijo nogu iz MS-a, pa traži umirovljeničku vilu u Rvackoj,......{#}

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

Ovo smo već prožvakali u temi Što se događa s našim društvom. Dobrih četiri sata prije objave na BOL-u.

Prenesene vijesti su generičke (vjerojatno prepisana obavijest Vlade RH) i bez nekih detalja. Osobno smatram da je ovo veliki događaj za Vladu RH. Rijetko se dešava da bilo koji relevantni čimbenik (bilo koje industrijske grane) dolazi u službeni posjet našoj maloj (i svijetu beznačajnoj) državi. Poznajući umješnost, naših političara, nekako mislim da će koristi od ovog posjeta imati samo njihov ego.

Što se tiče samog S.B.-a i njegovog odlaska iz MS-a ja bi rekao "It ain't over till the fat lady sings". Nije mu bilo lako zamijeniti Billa Gatesa i boriti se s njegovim nasljeđem i uspjesima koje je postigao, jeli uspio ili ne teško je reći. Moj dojam je da je propustio dosta tehnoloških vlakova.

Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...

Stevo dobijo nogu iz MS-a, pa traži umirovljeničku vilu u Rvackoj,......{#}

Gdje?

14 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

Nadam se da će biti neke "koristi" od Ballmerova posijeta Hrvatskoj {#}
Kad smo već kod toga da li je kada bio Gates u Hrvatskoj ( službeni posjet, ne mislim na godišnji )

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
chemmy kaže...

Koja količina gluposti u komentarima ajme ko da sam zalutao na neke druge domaće portale :P Čovjek je još uvijek na čelu MSa i pri vrhu Forbesove ljestvice, mnoge vlade bi pješke išle na sastanak s njim... Također otvaranje MIC Osijek ste kompletno ignorirali nhf.

Baš gledam i ne vjerujem. Jedan od vodećih ljudi svjetske informatičke industrije dolazi u malu Hrvatsku i to još otvoriti tehnološki centar, a ovi o udre po tome da nam ne treba - zato i jesmo u banani kakvoj jesmo.

@Ziga - to si trebao reći prije političkih i vjerskih ratova koji su se ovdje već događali

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
11 godina
protjeran
Steve Ballmer u Zagrebu

Kako rade economic sniperi:

Uništio Nokiu

Izletio iz Microshita

Dolazi, nakon Pakistana i Mordovije u Hrvatsku i prodaje nam smeće

Sastaje se sa PREMIJEROM I MINISTROM obrazovanja

Podoficirska djeca potpisuju ugovor koji ne razumiju

Kao u slučaju prijašnjeg sporazuma gdje je kolovođa bio King ICT milijuni kuna skupljaju prašinu po školama

Primorac se smije

Šta nam rade pod nosom !

I molim tišinu od svih rođenih nakon 1973, vi to ne razumijete, (a niti struku).

1 6 hvala 0
17 godina
kernelAI kaže...

I molim tišinu od svih rođenih nakon 1973, vi to ne razumijete, (a niti struku).

Kako sam u struci i stariji od '73. - kakve veze Balmer ima s takvim ugovorima? {#}

To potpisuju puno sitnije ribe.

15 godina
kernelAI kaže...

Kako rade economic sniperi:

Uništio Nokiu

Izletio iz Microshita

Dolazi, nakon Pakistana i Mordovije u Hrvatsku i prodaje nam smeće

Sastaje se sa PREMIJEROM I MINISTROM obrazovanja

Podoficirska djeca potpisuju ugovor koji ne razumiju

Kao u slučaju prijašnjeg sporazuma gdje je kolovođa bio King ICT milijuni kuna skupljaju prašinu po školama

Primorac se smije

Šta nam rade pod nosom !

Tebe očito ždere činjenica što nisi uključen u cijelu tu priču. Vjerujem da si mislio na Moldaviju a što se tiče Pakistana pa njih ima 150-ak milijuna. Dalje ne kužim što si mislio s "podoficirska djeca"? Da li su ona manje vrijedna od oficirske djece a još manje vrijedna od neoficirsko-podoficirske djece? Mislim da ni sam ne kužiš što si napisao.

Old Iggy kaže...

Kako sam u struci i stariji od '73. - kakve veze Balmer ima s takvim ugovorima? {#}

Nema šanse da si stariji od '73. Vjerojatno si nešto krivo zbrojio.{#}

17 godina
mario.L_hr kaže...
Old Iggy kaže...

Nema šanse da si stariji od '73. Vjerojatno si nešto krivo zbrojio.{#}

Od '73.? Ili stariji od 73? {#}

Prvo jesam, drugo nisam. {#}

15 godina
Old Iggy kaže...

Što je prvo a što drugo? Pogubih se na relaciji pakistan - Moldavija (završio u Zagrebu ko S.B).{#}

17 godina
neaktivan
MeDigerati kaže...

Ako si je vlada tako pametna što si ne kupi Microsoft telefone (da se i oni malo žrtvuju) a ne da

potpisuje nepotrebne ugovore na račun poreznih obveznika za ogromnu količnu 

Windows i Office SW koji će se kao koristiti u školstvu i zdravstvu.

Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?

Google apps su besplatni za osobnu upotrebu, ne za organizacije. Osim toga ima dosta funkcionalnosti u placenoj verziji koje nema u free. Nije ni skup u usporedbi s odrzavanje IT infrastrukture za sve to skupa.

17 godina
mario.L_hr kaže...
Old Iggy kaže...

Što je prvo a što drugo? Pogubih se na relaciji pakistan - Moldavija (završio u Zagrebu ko S.B).{#}

Prvo je godina (1973.), drugo je broj godina. {#}

16 godina
Steve Ballmer u Zagrebu

Ma bit ćemo ko Indijci thank you come again.

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor101 kaže...
MeDigerati kaže...
(...) Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?

Google apps su besplatni za osobnu upotrebu, ne za organizacije. Osim toga ima dosta funkcionalnosti u placenoj verziji koje nema u free. Nije ni skup u usporedbi s odrzavanje IT infrastrukture za sve to skupa.

Od 7. prosinca 2012. besplatna verzija Google Appsa ne postoji. 'Google Apps for Education' su identični verziji 'for Business' - korištenje je besplatno za obrazovne institucije, uz ograničenje od 30 000 korisničkih računa po instituciji.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
hrx kaže...
Igor101 kaže...
MeDigerati kaže...
(...) Pa zar sveučilišta i srednje škole u SAD ne koriste besplatni Google Apps for Education?

Od 7. prosinca 2012. besplatna verzija Google Appsa ne postoji. 'Google Apps for Education' su identični verziji 'for Business' - korištenje je besplatno za obrazovne institucije, uz ograničenje od 30 000 korisničkih računa po instituciji.

ja koristim besplatni google apps sa svojom domenom. mislim da je moguće do 100 računa otvorit

iPhone:You're holding it wrong. Always!
16 godina
hrvooje kaže...

ja koristim besplatni google apps sa svojom domenom. mislim da je moguće do 100 računa otvorit

Koristiš nešto što si dobio prije kraja prošle godine, toga više nema za nove domene. Besplatnih je 10 računa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice