Pregled Android launchera (1/3)

poruka: 10
|
čitano: 2.723
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pregled Android launchera (1/3)".
13 godina
neaktivan

Volio bih da uvrstite i "me" i Aviate kao nešto malo drugačije (usudio bih se reći za dosta nas i bolje) od klasičnih launchera koji su toliko slični originalnima na smartfonima da često ne vidim razliku (naravno je u funkcijama, ali...) da ljudi čuju za njih. Hvala :)

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo bih htio ponovno napomenuti da mi se uopće ne sviđa razdvajanje jednog članka na 3 odvojene stranice.

11 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A meni se ne sviđa što nije uključen Apex launcher, možda najbolji od svih spomenutih i jedan od najpopularnijih.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pregled Android launchera (1/3)
meni je također najbolji Apex launcher
16 godina

prvo, kojem genijalcu je palo na pamet rastaviti članak na više stranica?! primjetio sam da u zadnje vrijeme ima više raznih članaka u ovakvoj formi i to mi se nimalo ne sviđa

i drugo, kojem je opet genijalcu palo pa pamet pisati o launcherima a da ne spomene apex?!

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

4 0 hvala 0
14 godina
Ako želite provjeriti dva odlična android launchera, provjerite Zeam Launcher i EverythingMe. Mogli bi ste promjeniti mišljenje o najboljim launcherima.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 23:48 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ako želite provjeriti dva odlična android launchera, provjerite Zeam Launcher i EverythingMe. Mogli bi ste promjeniti mišljenje o najboljim launcherima.

Točno što sam i napisao, svi zaboravljaju EverythingMe, Aviate (koristim već 5 mjeseci), pa i Zeam... a to je potpuno nešto novo.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
14 godina

Čitam i ne vjerujem.
Ovaj članak kao da je dobio etiketu "Napiši bilo što, razdvoji ga i stavi neke lančere".
Ako ćete pisati na toj razini, nemojte ni pisati.

Dođem s namjerom pitanja PA DOBRO GDJE JE APEX? Al' hvala Bogu, već je nekolicina u svojim postovima pitala to isto.

Autor "članka" očito ne zna koja je uloga Apexa u svijetu launchera, jer da zna, ne bi se usudio zaboraviti.

Apex kada je došao (ako se ne varam u vrijeme) ICS-a (ili čak Gingerbreada) bio je prvi koji nije prodavao muda pod bubrege i dodavao fičere kao što je s GO Launcehrom slučaj.
Nova se probila na današnje staze samo zahvaljujući silnim reklamama. Koje Apexu nikada nisu trebale.
Nova = čista kopija Apexa od verzije 0.0.1 valjda.

Ovaj "članak" i izbor launhera s GO-om na prvom mjestu je valjda ok korisnicima iPhonea koji su se prebacili na Android.
Pravi androidaši znaju što je Apex 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se može kako u Apex Launcheru namjestiti da mi aplikacijeu meniju ostanu poredane kako su na zadanom Launcheru? Ne volim kada mi se sortiraju po abecednom redu.

0 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Jel se može kako u Apex Launcheru namjestiti da mi aplikacijeu meniju ostanu poredane kako su na zadanom Launcheru? Ne volim kada mi se sortiraju po abecednom redu.

Nakon instaliranja Apexa, pita te želiš li napraviti backup default launchera. Ako ne to, možeš u App drawer > drawer icon (obično 3 točkice ispod sata) > Sort Apps.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice