Predstavljanje Windowsa 8

poruka: 148
|
čitano: 23.094
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljanje Windowsa 8".
15 godina
neaktivan

Nisam pratio od pocetka pa sam malo zbunjen. {#} Jeli ovo sto trenutno predstavljaju tablet OS ili Desktop OS ?? {#}

Work Hard, Play Hard
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:20 (Agent Rico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

TOOOOOOOO, odma veceras developer preview moze se skinuti sa njihove stranice dev.windows.com

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Predstavljanje Windowsa 8
badmad kaže...
luka.miskovic kaže...

stažisti sa faxa, odličan potez mogu reći

pokušavaju nagovoriti svekoliko čovječanstvo da je i MS cool i napraviti barem desetinu od app making communitiya koji imaju google (android) i apple

malim koracima naprijed, odlično je što dovode mlade ljude zeljne znanja i iskustva sa novim idejama... samo da ih bude još i više

16 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Nisam pratio od pocetka pa sam malo zbunjen. {#} Jeli ovo sto trenutno predstavljaju tablet OS ili Desktop OS ?? {#}

Oboje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:21 (Iggx).
17 godina

Jel netko zapamtio link koji su pokazali za skinut betu?

nesto kao dev.windows...

Evo u postu iznad http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/ ...ali kad tek u 3 ujutro?

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:23 (djigibao).
16 godina
neaktivan
Ranger X kaže...

TOOOOOOOO, odma veceras developer preview moze se skinuti sa njihove stranice dev.windows.com

↑

djigibao kaže...

nesto kao dev.windows...

?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...

nesto kao dev.windows...

dev.windows.com

ali tek od sutra ujutro po našem vremenu ako sam dobro skužio

14 godina
protjeran

ovo je skoro kao s*x za mene

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...
djigibao kaže...

nesto kao dev.windows...

dev.windows.com

ali tek od sutra ujutro po našem vremenu ako sam dobro skužio

Da, od 3 ujutro.

17 godina
Agent Rico kaže...

Koliko sam ja skužio... Windows 8 imaju i taj METRO UI (tablet/mobitel izgled) i klasični Desktop UI ugrađen u jedan OS, koji se pritiskom jedne tipke izmjenjuju. 

I rather like the restless nights
15 godina
neaktivan

i ovaj developer preview mi se cini kao odličan potez, mogao bi uveliko smanjiti nekompatibilnost postojecih programa do izlaska finalnog proizvoda win8.

ako se ne varam toga nije bilo sa win7 ? znam da je bilo podosta problema sa postojecim programima koji su radili pod XPom i vistom a nw pod win7 kada je finalna verzija izdana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesmo li to dobili link sa kojeg ce se moci donloadati? bez aktivacije i supporta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

logično, da su samo jos malo poboljsali izgled desktop moda, malo drugacije ikone i to, bilo bi jos bolje

Ovaj novi taskmanager i hyper-v dere

14 godina
protjeran
Silvonis kaže...

Jesmo li to dobili link sa kojeg ce se moci donloadati? bez aktivacije i supporta

dev.windows.com u tri ujutro mozes poceti

17 godina
neaktivan

Koliko će vas/nas se uvaljati u download/install win8?

28 Idem grlom u jagode
13 Pričekat ću i vidjet kako radi
1 Neću dirat ništa, nikada
iddqd
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:30 (badmad).

0 0 hvala 0
15 godina

dev.windows.com

i win7 se mogao downloadati kao dev verzija i radila je odlično. svako malo neki update, kad je izašla rc verzija došao je i update koji je stavljao win7 na 30 dana.

sigurno će i 8-ica biti takva

095/9170-795
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
badmad kaže...

weć sam ih probao......ali bez drivera i bez ovog mobile desktopa....brza instalacija to sam jedino zapazio {#}

095/9170-795
14 godina
protjeran
General_Woo kaže...
badmad kaže...

weć sam ih probao......ali bez drivera i bez ovog mobile desktopa....brza instalacija to sam jedino zapazio {#}

mozda si probao neki stariji build tipa 7898 ali ovaj jos nisi sigurno

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:34 (Ranger X).
16 godina
neaktivan

Ovo je pocetak kraja desktop verzije Windowsa kakve ih poznajemo zadnjih 20 godina. U slijedecoj iteraciji ce preostati samo Metro UI baziran na WinRT-u, a klasicni stack baziran na Win32 i .NETu ce ostati samo na serveru native, a na klijentu eventualno kao VM za legacy aplikacije.

U biti ono sto je Apple napravio dijeljenjem iOSa od OSXa, samo ne tako cisto i odjednom nego u 2-3 medjufaze.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hehehe ako trazi manje resursa od sedmice,onda cu ga na virtual pc instalirati.

Mada vidim puno vas misli da je ovo samo za tablete.

Naravno pokazuju da se moze i na desktop i govore o tastaturi i misu u jednom dijelu.

EDIT:Sjecate se kad nam je microsoft rekao da ce windows 8 izgledati mnogo drugacije od sedmice.

Ovo je daleko od onog sto sam ocekivo.

I svidja mi se.

OS namjenjen tabletima i desktop i laptopovima.

I svidjaju mi se oni tanki laptopovi.

E onolko takni a sto puta jaci od macbook air.

:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:45 (Gamerman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam informacije za sve ljude koji ste fanatik za PC, dakle bio sam u toku prezentacije Windows 8, i mogu reć da sam stvarno zadivljen sa novim aplikacijama i gadgedima, koji me na neki način podsjeća na SF primjerice Star Trek, u glavnon, evo uzbudljiva vijest, svi ljudi koji su za interesiran preuzet Windows 8 Beta Build 8102 to mogu downlodat u 03:00  u jutro , takodjer, napomenuto je, da neće biti nikakve aktivacije windowsa, dakle potrebno je samo instalirat i navedeno je da nema borring support, tako želim vam sretno sa instalaciom Windows_a 8 Build 8102, sve što je potrebno da napravite je posjetit ovaj sajt http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/ , te izabrati u kojem će te obliku downlodati, bio ti  Iso File, ili update na Windows 7..... svima sretno sa tim.......

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jupiiiiiii

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logi2011 kaže...

Imam informacije za sve ljude koji ste fanatik za PC, dakle bio sam u toku prezentacije Windows 8, i mogu reć da sam stvarno zadivljen sa novim aplikacijama i gadgedima, koji me na neki način podsjeća na SF primjerice Star Trek, u glavnon, evo uzbudljiva vijest, svi ljudi koji su za interesiran preuzet Windows 8 Beta Build 8102 to mogu downlodat u 03:00  u jutro , takodjer, napomenuto je, da neće biti nikakve aktivacije windowsa, dakle potrebno je samo instalirat i navedeno je da nema borring support, tako želim vam sretno sa instalaciom Windows_a 8 Build 8102, sve što je potrebno da napravite je posjetit ovaj sajt http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/ , te izabrati u kojem će te obliku downlodati, bio ti  Iso File, ili update na Windows 7..... svima sretno sa tim.......

Jesi ovo postavio sa onog windows 8 tableta kojeg djele na toj prezentaciji :)

14 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

Hvala bogu da Microsoft za ove Windowse ne kopira ideje MACa , sto se nebi moglo reci za WIN 7

lol wat?

Tebi su izgleda apple fanboy's turali smece u glavu.

ODUPRI SE SINE ODUPRI SE ILUZIJI.

17 godina

Fakat ne kužim ovaj novi Win 8, pa to je interface čisto za tablete. Ustvari za touchscreen-ove, a nisam baš vidio da se toliko prodaje touchscreen.

Za PC rad takav interface mi više liči za neki dječji interface gdje sve mora biti boldano, veliko itd...

14 godina
neaktivan
makopos kaže...

Fakat ne kužim ovaj novi Win 8, pa to je interface čisto za tablete. Ustvari za touchscreen-ove, a nisam baš vidio da se toliko prodaje touchscreen.

Za PC rad takav interface mi više liči za neki dječji interface gdje sve mora biti boldano, veliko itd...

Pa mos prebaciti na desktop interface.

14 godina
neaktivan

ne mogu vijerovat , ali stvarno, dreams come troo, moram ga  downlodat , to je definitivno, i da ovo je direktni link sa kojega svi možete skidat Windows 8 Build 8102 u 03:00 bila to x86 ili x64 verzija, evo linka

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/               Uživaj te !

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gamerman kaže...

Hehehe ako trazi manje resursa od sedmice,onda cu ga na virtual pc instalirati.

Mada vidim puno vas misli da je ovo samo za tablete.

Naravno pokazuju da se moze i na desktop i govore o tastaturi i misu u jednom dijelu.

EDIT:Sjecate se kad nam je microsoft rekao da ce windows 8 izgledati mnogo drugacije od sedmice.

Ovo je daleko od onog sto sam ocekivo.

I svidja mi se.

OS namjenjen tabletima i desktop i laptopovima.

I svidjaju mi se oni tanki laptopovi.

E onolko takni a sto puta jaci od macbook air.

:)

imam osjecaj da one laptope mogu zubima slomiti

16 godina
neaktivan

broji tko kolko puta je do sad bio napisan link za download i da se može u 3 ujutro skinuti? :P

nego najavljivali su nešto revolucionarno, i nemojte me krivo shvatiti ovo je velka stvar, ali za one koji budu koristili desktop verziju, nisu se baš puno maknuli od sedmice, nadam se da ono kaj se vidjelo u betama nije sve.

hobi: androidhr.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 21:26 (nsoul).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zapravo nije u 3 sata ujutru.

To je vrijeme za GMT.

Mi smo u GMT +1:00

znaci u 4 sata kod nas.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail: