Impresivno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uistinu - impresivno. Best buy - definitivno!
1099 $, koliko će to koštat u nas !
u nas za te novce uzmeš osrednji laptop...priko bare bolji laptop nego u nas kakva konfiguracija sa monitorom...
1099 $, koliko će to koštat u nas !
a jedno 1500€. ne znam po kojoj logici se kod nas određuje cijena laptopa "više" klase ali definitivno nije neka zdravorazumska logika ;)
7500 kn ako narucujes iz USA bez postarine. Po logici: cijena preracunata u kune, plus 23 posto pdv-a. mislim da ce na kraju to sve doc na isto kao i u nas
U nas je dolar = euro + pdv + marza = konacna cijena. Ovako nesto.
Nije, ova je manja :)
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHH
W A S D =)
Kod nas će takav vjerojatno kostat duplo vise, evo cijene slicnog acera, samo sto je 18 incni ekran
www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-8942G-438G50BN-P/N-LX.PQ902.064/flypage.tpl.html
I nije iz desktopa 5850 jer bi trosilo previse struje i grijalo se, ova je bliza desktop verziji 5770
Fino i kulturna cijena, samo ja nisam pobornik igranja na laptopu, nekako mi sve to na njemu umanjeno tipkovnica, monitor, grafička i sl., ali ko voli može neka i uzme (u Americi po mogućnosti).
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHH
W A S D =)
hahahahaha bolje je: D S A W (the saw) :)))))
I nije iz desktopa 5850 jer bi trosilo previse struje i grijalo se, ova je bliza desktop verziji 5770
Tako je, evo tablica s Wikipedije, piše da Mobility 5850 ima Juniper čip koji je iz desktop 5770.