Druga je sad stvar što su ti obrasci pogrešno koncipirani, odnosno što su trebali biti ponuđeni i u MS i u Open/LibreOffice verziji.
Nije druga stvar, nego najbitnija stvar. Naježim se kad vidim formulare u Excelu i slično.Zašto se podrazumijeva da baš svi imaju MS Office, ali ono baš svi, od učenika do dede u penziji pa da male firmice. Nije problem u Linuxu već u tome što ostatak svijeta uzima zdravo za gotovo i kaže, nije problem u meni, u tebi je. A to je MS i htio, izdominirati Windowsima i sada kao "nema alternative". Ja znam što tetama u uredu treba jer radim za jedno ministarstvo, 90% ministarstva ne treba uopće office (samo određeni ljudi koji stvarno koriste neke funkcije Excela i Worda i znaju me iznenaditi kad upitaju za neke kompliciranije funkcije i slično), no zamisli, web aplikacija u kojoj rade je ovisna o MS serveru, MS sharepointu, MS..., MS... i naravno da radi samo sa MS Officeom i MS Internet Explorerom, ali to je problem naručitelja tj. ministarstva koji ne zna, ne želi i ne zahtijeva da radi na svemu pa čak i na mobitelu. Ali ima firmi koje su složile web aplikacije koje rade na svemu. Ministarstvo ima preko web 20 aplikacija (to je isto stvar koju ne razumijem... ali očito imaju puno novaca da plate sve te developere).