iOS 8 je Trojanac

poruka: 90
|
čitano: 20.145
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 8 je Trojanac".
12 godina
protjeran
iOS 8 je Trojanac

Petric, ne da "malo" pretjeruje, nego ga pošteno trola... Ujutro sam nadogradio sestrin 4S, napravio reset(kao sto radim sa svakim), i mob joj radi normalno...

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Re: iOS 8 je Trojanac
17 godina
neaktivan
iOS 8 je Trojanac

E Petricu samo potvrdjujes da se ovaj casopis svakim danom sve vise udaljuje od informatike i novinarstva te da ne nudi nista bolju kvalitetu od klasicnog zutila.

Malo novinarstva:

Top 5 Android uredjaja iz 2011-e

Droid Razr - 4.1.2 Jelly Bean - Bez updatea od 2012-e

Galaxy S II - 4.1.2 Jelly Bean - Bez updatea od 2012-e

Galaxy Nexus 4.3 - Bez updatea od 2013-e

HTC Evo 3D - 4.0 - Bez updatea od 2012-e 

Droid Bionic - 4.1 Bez updatea od 2012-e

Poprilicno je jasno da podrska za iPhone 4s u skoro svim slucajevima duplo duza od podrske koju pruzaju alternativni proizvodjaci, pa kada dodjes do trojanaca svakom normalnom je odma jasno gdje ne stima u cijeloj prici.

Kuzim ja da je poanta teksta retard magnet, evo cak sam se uspjesno ulovio, no iskreno mi je zao kada vidim da netko toliko izvrce cinjenice, umjesto da kvalitetnim novinarstvom prikaze stvari kakve jesu.

Sa svakim iOS-om od petice do prvog updatea su starije generacije imale problema sa preformansama sto je redovno ispeglano na sveopce zadovoljstvo.

A ja biram proizvodjaca koji radi PROTIV mene i pruza mi podrsku duplo duze od konkurencije, dok android tabor ne zelim previše komentirati, cinjenica da se zadovoljavaju sa duplo lošijiom samo govori da su zaostali isto kolko i njihovi uredjaji. 

Over and out, na uredjaju starom 3 godine sa najnovijim operativnim sustavom, nesto sto nikada necete doziviti od svojih ljubljenih, jel ste ovce <3

http://www.kriptokracija.biz - Prvi hrvatski podcast o kriptovalutama // GoPro Hero3+ Aerial http://www.youtube.com/watch?v=yjnKvj9u8_Y&amp;
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:25 (bistri).
Moj PC  
13 16 hvala 0
10 godina
protjeran

4,6 GB?! Really? A ja mislio da Samsung, HTC i slični pretjeruju u bloatu. Čak i Win instalacija ima manje.

Jel to sa U2 bl ripom? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:25 (bugussimo).
13 godina
neaktivan
bistri kaže...

E Petricu samo potvrdjujes da se ovaj casopis svakim danom sve vise udaljuje od informatike i novinarstva te da ne nudi nista bolju kvalitetu od klasicnog zutila.

Malo novinarstva:

Poprilicno je jasno da podrska za iPhone 4s u skoro svim slucajevima duplo duza od podrske koju pruzaju alternativni proizvodjaci, pa kada dodjes do trojanaca svakom normalnom je odma jasno gdje ne stima u cijeloj prici.

Kuzim ja da je poanta teksta retard magnet, evo cak sam se uspjesno ulovio, no iskreno mi je zao kada vidim da netko toliko izvrce cinjenice, umjesto da kvalitetnim novinarstvom prikaze stvari kakve jesu.

Sa svakim iOS-om od petice do prvog updatea su starije generacije imale problema sa preformansama sto je redovno ispeglano na sveopce zadovoljstvo.

A ja biram da proizvodjaca koji radi PROTIV mene i pruza mi podrsku duplo duze od konkurencije, dok android tabor ne zelim previše komentirati, cinjenica da se zadovoljavaju sa duplo lošijiom samo govori da su zaostali isto kolko i njihovi uredjaji. 

Over and out, na uredjaju starom 3 godine sa najnovijim operativnim sustavom, nesto sto nikada necete doziviti od svojih ljubljenih, jel ste ovce <3

Koliko znam oni iz 2012. i danas imaju update.

Prvo, duplo lošijim? Po čemu? Boljoj kameri, više mogućnosti, većom lepezom sinkronizacije, novijim tehnologijama, boljim ekranima? Ili misliš na povremeno trzanje i plastično kučište?

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
13 godina
iOS 8 je Trojanac

Nakon identične priče sa iP4 -> iOS7; sasvim očekivano, što mi je potvrdilo jutros 2 ljudi sa pitanjem "Zasto je taj iOS8 toliko spor na mojem 4s?". Moj 4s ostaje na 7.1.2; iako ipak imam sejvane 7.1.2 SHSH blobove, pa mozda jednog dana instaliram iOS8 iako slutim brzi povrat na iOS7.

EDIT:

**** V A Ž N O ****  Restore sa iOS 8.0 na 7.1.2 za 4s !!!! *****

http://www.iphonehacks.com/2014/09/downgrade-ios-8-ios-7-1-2.html

Upravo smo frendu restorali 4S te izgleda da Apple jos uvijek "potpisuje" 7.1.2 IPSWove.

Pretpostavljam da će raditi još koji dan, koliko točno ne znam!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 18:24 (Jovanka).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bistri kaže...

Malo novinarstva:

A ja biram da proizvodjaca koji radi PROTIV mene i pruza mi podrsku duplo duze od konkurencije, dok android tabor ne zelim previše komentirati, cinjenica da se zadovoljavaju sa duplo lošijiom samo govori da su zaostali isto kolko i njihovi uredjaji. 

Kakve je podrska kad si mi iskljucune opcije sto stizu sa ios8?

Sta dobivam sa ios8 osim sto mogu reci da ga imam?

Androdi se nenodograduju. ios se nadograduje ali jedinio sto imas od novog ios je broj

Zaboli i jedne i druge za nas korisnike. Svi oni gledaju samo na sebe i profit

17 godina
neaktivan
logik kaže...

Pa bilo bi relevantno kad bi bila prica o uredjajima iz 2012-e

http://www.kriptokracija.biz - Prvi hrvatski podcast o kriptovalutama // GoPro Hero3+ Aerial http://www.youtube.com/watch?v=yjnKvj9u8_Y&amp;
14 godina
iOS 8 je Trojanac

Dajte im malo vremena, nije ni iOS7 radio kako treba na iP4 pa 7.1.3 radi.

Mislim nije da ih pravdam i da je to uredu ali očekujem fix sa njihove strane uskoro.

Mada mislim da je ovo zadnji update za 4S, tih 512MB radne je ipak kočnica.

iclock2much

5 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
BlueMax kaže...

Pa i na Androidu za svaku novu verziju OS-a kazu kako ce manje gutati resurse a kad tamo nema teorije da normalno radi na starim modelima.

Upravo suprotno. Novi KitKat poprilično oživljava stare uređaje.

Na Samsung Galaxy S1, koji je sa starim Gingerbreadom bio gotovo neupotrebljiv za današnje pojmove, stavio sam 4.4.2 Cyanogenmod 11 i radi praktički bez ikakvih trzaja.

Imam android smartphone i ne trolam, ali objektivno receno - pobrkao si babe i zabe. Ovdje je rijec o sluzbenim nadogradnjama.

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:35 (morrisoN).
16 godina
bistri kaže...

Fakat smo zaostali, koliko ono, -2 godine tako nesto?

Reci ti meni, taj Android 2012., zasto je imao vise funkcionalmosti nego iOS8 koji stize 2 godine kasnije?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:40 (Mitch).
17 godina
BlueMax kaže...

Pa i na Androidu za svaku novu verziju OS-a kazu kako ce manje gutati resurse a kad tamo nema teorije da normalno radi na starim modelima.

Ne bih se slozio, imam HTC Explorer i na njemu zadnji Android, ide fluidno, cak i brze nego originalni ROM, no problem je sto potrosi bateriju duplo brze, ali opet, ako hoces feature moras mu dati i resurse.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Malo novinarstva:

Jelly Bean ima mogucnosti kakve ce valjda imati iOS 12. Tvoj "najnoviji" OS je ko da usporedjujes novu Daciu Logan sa 2 godine starim Mercedes SLS-om. Vama jabucarima Apple svake godine treba samo malo promijeniti izgled ikonica a sve drugo ostaviti isto i nitko sretniji od vas jer imate "najnoviji" OS. Kao najveca novost iOS-a 8 spominje se iCloud drive. Dakle nesto sto je na Androidu prisutno vec 4 godine. Uredjivanje fotografija unutar galerije? S puno manje mogucnosti nego na Jelly Beanu....

Ma u biti sve: http://www.pcadvisor.co.uk/features/apple/3533759/ios-7-vs-ios-8-comparison-review/ sto se tu navodi imaju Andoidi stariji od Jelly Beana tako da, bistri, u odnsu na tvoj "najnoviji" OS svi navedeni Androidi imaju OS iz buducnosti.

16 godina
odjavljen
iOS 8 je Trojanac

meni je super što su svaku ajfon temu dođu droidi... :D (ali svaku)

Would you look at me now? Can you tell I&#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&#39;ll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina

reko ajd da idem bas pogledati... ne treba bas covjek danas vjerovati index-u

na 5s je update velik 1.1GB

15 godina
neaktivan
bistri kaže...

Slažem se da je naziv članka click-bait, ali ti navodiš samo dio slike da potvrdiš svoje neosnovano mišljenje. 

Kao prvo, Apple izdaje update za koji zna da će usporiti starije uređaje. To radi namjerno da bi potakao korisnike da pređu na noviji uređaj. Uopće ne sumnjam da će u slijedećim updateima to biti popravljeno,

ali taktika je pokvarena. To je poanta ovog članka koju si ti sasvim uspješno ignorirao.

Drugo, android radi na puno više uređaja nego iOS, a za nedostatak ažuriranje često je krivac sam proizvođač. Ovo nije opravdanje za manjak ažuriranja nego odgovor!

Ako je korisniku stvarno treba ažuriranje, a i to je upitno, uvjek može instalirati recimo cyanogenmod pa produljiti taj update period na daleko duže od iPhone uređaja.

SoSlI&#39; bopummeH motlhbogh val.
14 godina
skank666 kaže...

A je zadivljujuće... Ja nemam Android pa zato u Android temama šutim... 

17 godina
skank666 kaže...

imam HTC One M8, iPhone 5s i Lumiu 920, pa mi to stoga daje pravo da sudjelujem u skoro svim mobilnim temama {#}

14 godina
Xanzzu kaže...
bistri kaže...

Slažem se da je naziv članka click-bait, ali ti navodiš samo dio slike da potvrdiš svoje neosnovano mišljenje. 

Kao prvo, Apple izdaje update za koji zna da će usporiti starije uređaje. To radi namjerno da bi potakao korisnike da pređu na noviji uređaj. Uopće ne sumnjam da će u slijedećim updateima to biti popravljeno,

ali taktika je pokvarena. To je poanta ovog članka koju si ti sasvim uspješno ignorirao.

Drugo, android radi na puno više uređaja nego iOS, a za nedostatak ažuriranje često je krivac sam proizvođač. Ovo nije opravdanje za manjak ažuriranja nego odgovor!

Ako je korisniku stvarno treba ažuriranje, a i to je upitno, uvjek može instalirati recimo cyanogenmod pa produljiti taj update period na daleko duže od iPhone uređaja.

Ovo boldano je totalna glupost... Ako želiš nekoga natjerati da kupi novi telefon ostavi ga na prastarom sistemu koji nema niti jednu mogućnost modernih sistema... Da me vidiš kako ću razmišljati o novom uređaju zbog toga... A neću zbog toga jer novi iPhone otvori aplikaciju za sekundu, a moj stariji za sekundu i pol...

14 godina
Aldo kaže...
skank666 kaže...

imam HTC One M8, iPhone 5s i Lumiu 920, pa mi to stoga daje pravo da sudjelujem u skoro svim mobilnim temama {#}

Ne treba ti to sve... Prodaj meni 5S za neku upravo smiješnu cijenu... {#}

14 godina
Xanzzu kaže...
bistri kaže...

Ako je korisniku stvarno treba ažuriranje, a i to je upitno, uvjiek može instalirati recimo cyanogenmod pa produljiti taj update period na daleko duže od iPhone uređaja.

U ovoj temi toliko OT, da to nije za povjerovati {#} {#} !!!!

Apropos boldanog kolega, makar ima i gorih "BISERKA" koji su participirali u ovoj temi, na vas se nadovezujem po dvije osnove;

Ad1; iOS8 je REDOVNI oficijelni update Apple OS-a, jel′ tako {#} ?!?!

Ad2; na android mobitel instalorati bilo što osim "ORIGINALNOG" update-a, nije originalan update, a CYANOGENMOD je nešto što ide van tih pravila, jel′ tako?!?!

Ono što je za android vaš Cyanogenmod je Cydia za iOS, tako da uspoređujete nešto poprilično dijametralno suprotno, a da ne spominjem, koji to android mob "ORIGINALNO" dolazi sa Cyanogenmod OS-om, generalno samsung, LG, SONY, Motorola, ... ????

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Reci ti meni, taj Android 2012., zasto je imao vise funkcionalmosti nego iOS8 koji stize 2 godine kasnije?

Istina, zato su svi ti uredjaji danas relevantni...not, makar pricamo o updateu mobitela iz 2011-e, ne o featuresima, jel to nije tema, al dobro, idem se javit na macu jel mi zvoni telefon dvije sobe dalje...skroz zaostalo....

BlueMax kaže...

Jelly Bean ima mogucnosti kakve ce valjda imati iOS 12. Tvoj "najnoviji" OS je ko da usporedjujes novu Daciu Logan sa 2 godine starim Mercedes SLS-om. Vama jabucarima Apple svake godine treba samo malo promijeniti izgled ikonica a sve drugo ostaviti isto i nitko sretniji od vas jer imate "najnoviji" OS. Kao najveca novost iOS-a 8 spominje se iCloud drive. Dakle nesto sto je na Androidu prisutno vec 4 godine. Uredjivanje fotografija unutar galerije? S puno manje mogucnosti nego na Jelly Beanu....

Ma u biti sve: http://www.pcadvisor.co.uk/features/apple/3533759/ios-7-vs-ios-8-comparison-review/ sto se tu navodi imaju Andoidi stariji od Jelly Beana tako da, bistri, u odnsu na tvoj "najnoviji" OS svi navedeni Androidi imaju OS iz buducnosti.

Ne mogu raspravljati o stvarima iz buducnosti, no poprilicno sam siguran da nece bit updatea vec sada.

Xanzzu kaže...

Dok android NAMJERNO ne izdaje updateove jel njihovim korisnicima je svejedno koji je operativni sustav na uredjaju posto ce tako i onako preci na iOS :)

Hoces rec da ce jedan od uredjaja sa ovog popisa vrtiti 5.0?

13 godina
Mitch kaže...
bistri kaže...

Ima li još kakva slična slika {#}

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ad2; na android mobitel instalorati bilo što osim "ORIGINALNOG" update-a, nije originalan update, a CYANOGENMOD je nešto što ide van tih pravila, jel′ tako?!?!

Ono što je za android vaš Cyanogenmod je Cydia za iOS, tako da uspoređujete nešto poprilično dijametralno suprotno, a da ne spominjem, koji to android mob "ORIGINALNO" dolazi sa Cyanogenmod OS-om, generalno samsung, LG, SONY, Motorola, ... ????

Pravila koja si upravo ti sad definirao? Ja kažem da da su tvoja pravila glupa. 

Možeš doći do novijih verzija Andorida na službeno nepodržanim uređajima. Kao na primjer

I to je pravi pravcati Andorid 4 napravljen od strane Googlea - a modificiran od strane zajednice da radi na navedenom uređaju.

Uopće ne vidim razloga zašto bi korisnika trebalo biti briga dali je taj Andorid modificiran od strane proizvođača uređaja (koji su, kao što sam rekao, često razlog zbog čega se ne dolazi do novih nadogradnji), ili od strane recimo tvrtke koja se upravo time i bavi (kao što je to slučaj s cyanogenmod)?

Tako da lol, uopće ne znaš o čemu pričaš.

Cydia i Cyanogenmod nisu ista stvari...

bistri kaže...

Dok android NAMJERNO ne izdaje updateove jel njihovim korisnicima je svejedno koji je operativni sustav na uredjaju posto ce tako i onako preci na iOS :)

Hoces rec da ce jedan od uredjaja sa ovog popisa vrtiti 5.0?

Nije android, već google i njemu je u interesu da ažuriranja dođu na što veći broj uređaja. Ne neću reći jer andoid 5 još nije izašao. Ali kad izađe vjerojatno će biti i neslužbene nadogradnje navedenih uređaja za android 5.

Stvar je često u proizvođačima koji ne izdaju andorid nadogradnje za svoje uređaje.

Primjera, nadogradnja andoid 2.4 je službeno podržana za Samsung Galaxy S1, ali ja ju od vipa nikad nisma dobio.

Na sreću zato postoji zajednica, a i tvrtk(e) koje s upravo time bave, pa ja na svoj galaxy 1 iz 2010 mogu vrtjeti andoid 4.4.

SoSlI&#39; bopummeH motlhbogh val.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 16:41 (Xanzzu).
16 godina
bistri kaže...
Mitch kaže...

Istina, zato su svi ti uredjaji danas relevantni...not, makar pricamo o updateu mobitela iz 2011-e, ne o featuresima, jel to nije tema, al dobro, idem se javit na macu jel mi zvoni telefon dvije sobe dalje...skroz zaostalo....

Update = što ako ne featuresi?

iOS8 je dobar update. Ali kasni dvije godine. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Bryon kaže...

Zadnji software najbolje radi s zadnjim modelom iPhona. Apple radi prekvalitetne uredaje pa stare modele treba nekako umiroviti. Meni stari ima iPhone 4 s iOS 4 na njemu i sve naprosto leti. Ja mu niti ne zelim stavljati nesto novije.

Plakat cu {#}

Evo ja već suzu pustio {#}

13 godina
neaktivan
iOS 8 je Trojanac

Kakve veze ima updejt ovaj updejt onaj. Zar ne?

Bitno je da mobitel zove, prima pozive i može uslikati koju sliku tu i tamo. Zar ne?

Zato mobitel i služi. Zar ne?

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina

Po novom se mobitel koristi za cijepanje atoma i istraživanje svemira.😄

EDIT: Smajlići pisani putem mojo tipkovnice vide se na BOL Forumu. Napokon ih se može koristiti na iPhone-u.{#}

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 18:07 (mario.L_hr).
14 godina
neaktivan
iOS 8 je Trojanac
Ovoliko s*anja nisam procitao vec dugo. Uredaj star sada 3 godine, dobij najnoviju nadogradnju i onda ocekivati da ce na verziji 8.0 raditi kao 5s je suludo. Osobno imam 4s i instaliran ios 8, i ovo kako je napisano u tekstu nema veze s vezom, mobitel ne radi kao na ios 7 ali da je lose kao sto se prikazuje nije istina. Kao i prosle godine sa cetvorkom koja je radila jos puno gore nego 4s, pa su izbacili 7.1 i sada radi bolje nego bilo koji android iz 2010. A ovo vezano da apple izabuje ios 8 na stare uredaje da bi natjerao ljude da kupe novi uredaj isto je glupost, da to zele onda nebi mijenjali besplatno adaptere na uredajima proizvedenima izmedu 2009-2012, nego bi ti ostavili takav adapter i pustili da ti eksplodira uredaj :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 17:53 (cedevita od limuna).

9 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
bistri kaže...
logik kaže...

Pa bilo bi relevantno kad bi bila prica o uredjajima iz 2012-e

S obzirom na sve okolnosti i vrijeme pojavljivanja Androida, on se sporije i drugačije razvijao od iOSa. Osim toga, kraj 2011. ili početak 2012. je razlika 3 mjeseca, ne nešto previše osim u Sonyevom svijetu.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice