G.Skill Trident X 32 GB

poruka: 9
|
čitano: 1.934
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "G.Skill Trident X 32 GB".
13 godina
G.Skill Trident X 32 GB

Super memorija! Inače, ako ili kad dođe kod nas, biti će vjerojatno oko 3000kn a ne 300$!!! {#}

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: G.Skill Trident X 32 GB
metallic kaže...

Super memorija! Inače, ako ili kad dođe kod nas, biti će vjerojatno oko 3000kn a ne 300$!!! {#}

Na čemu temeljiš svoju tvrdnju?  Imaš iz te serije za kupiti 16GB komplete pa pogle kolika im je cijena...

13 godina
G.Skill Trident X 32 GB

Malo sam naglasio razliku cijene u dolarima i kod nas nakon tretmana naših trgovaca... evo primjer: http://www.links.hr/?naziv=memorija-pc-19200-16-gb-g-skill-trident-x-series-f3-2400c10d-16gtx-ddr3-2400-mhz-kit-2x8gb&option=artikl&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.276

p.s. ova je duplo manja i nešto sporija, povečaj kapacitet i cijenu za 2 puta i viditi ćeš da je blizu te cifre. {#}

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
G.Skill Trident X 32 GB

A kad se sjetim kad sam imao 512 Mb RAM-a i bio ponosan hahaha :D

OT: Tko uopće koristi ovoliku količinu RAM-a? Za renderiranje UHD videa? :D 

0 0 hvala 0
13 godina
footballer kaže...

Virtualne masine? 

Zgodno kad imas kakav hackintosh ko ja i onda vrtis i par linuxa i win jos paralelno. Ja sam trenutno na 24, a komp moze do 48.

14 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
footballer kaže...

Virtualne masine? 

Zgodno kad imas kakav hackintosh ko ja i onda vrtis i par linuxa i win jos paralelno. Ja sam trenutno na 24, a komp moze do 48.

Sasvim zgodna stvarčica. Nadam se da neće biti preskupa. 

F10EXX

nisam nikad shvatio poantu virtualne masine i pokretanja par OS-a odjednom.

13 godina
iAvenger kaže...

Sasvim zgodna stvarčica. Nadam se da neće biti preskupa. 

F10EXX

nisam nikad shvatio poantu virtualne masine i pokretanja par OS-a odjednom.

Pa recimo, Xcode ne radi na Win, a Visual Studio na OS X. Znaci moras imat oba. Ima tako jos razloga.

17 godina
metallic kaže...

Malo sam naglasio razliku cijene u dolarima i kod nas nakon tretmana naših trgovaca... evo primjer: http://www.links.hr/?naziv=memorija-pc-19200-16-gb-g-skill-trident-x-series-f3-2400c10d-16gtx-ddr3-2400-mhz-kit-2x8gb&option=artikl&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.276

p.s. ova je duplo manja i nešto sporija, povečaj kapacitet i cijenu za 2 puta i viditi ćeš da je blizu te cifre. {#}

od desetak dućana izabereš links koji je uvijek uvjerljivo najskuplji a koliko vidim niti nemaju tu memoriju na lageru?  Zašto nisi izabrao najpovoljniju ponudu? Inače ja sam tu istu memoriju kupio oko 250kn jeftinije nego što je u linksu. Sad to,lijepo zbroj pa ćeš vidjeti da je to daleko od one cifre koju ti spominješ..

13 godina
G.Skill Trident X 32 GB

Pozdrav kolega. Drago mi je da se slažemo da je to super memorija. Ti je posjeduješ tu seriju, samo malo sporiju verziju, i nabavio si je kako si povoljnije mogao, dobro za tebe. Kao što sam napisao, cijena je bila hiperbola na račun naših pc shopova. Oni večinu cijena formiraju ovako: cijena u $(američko tržište)= cijena u eurima(europska unija)+carina+pdv je cijena u kunama/2800kn barem, a često i mali dodatak na ekskluzivu kao "trenutno najbrži 32bg ddr3 komplet na tržištu". Stavio sam cijene koje sam vidio na nabavi, cijena je ista u protisa, koji je medju jeftinijima, a tvoj kit nije dobavljiv ni u jednom shopu.

http://www.nabava.net/radna-memorija-ram__190/gskill-ram-16gb-ddr3-2400mhz__2558911

p.s. evo jedan link u kojem se spominje vjerojatna cijena u dnu teksta. http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20130205190118_G_Skill_Unleashes_Memory_Kit_for_Extreme_Workstations.html

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice