Flash za mobilni Linux

poruka: 8
|
čitano: 1.941
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flash za mobilni Linux".
15 godina
protjeran
Flash za mobilni Linux

lol. moja nokia 6120c sa svojim 2.0" ekranom i 369mhz procom ima flash i vrti ga bez problema, mogu otvorit stvarno sve stranice s flashem. pa se rugam iphonovim vlasnicima kad njihova igracka koja je skuplja od moje nemre otvorit pola weba :D

*n00b us3r*

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flash za mobilni Linux
lukavg kaže...

lol. moja nokia 6120c sa svojim 2.0" ekranom i 369mhz procom ima flash i vrti ga bez problema, mogu otvorit stvarno sve stranice s flashem. pa se rugam iphonovim vlasnicima kad njihova igracka koja je skuplja od moje nemre otvorit pola weba :D

Bog ti pomagao,vec cujem topot ljutitih iphone korisinka koji stizu da te ponize i da flejamaju ovu temu:D.

17 godina
Ma jok. Ja imam iPod touch pa psujem appleu sto ne dozvoljava flash. Cinjenica je da je tu iPhone i iPod touch manjkav. Kliko god netko bio zatucani jabucar to se mora priznati.
16 godina
neaktivan
Tipfeler: ...i nedavno najavljeni TABLET iPod. (?)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Flash za mobilni Linux

hm dali to znači da moja motorola zn5 podržava taj flash?

0 0 hvala 0
17 godina
Flash za mobilni Linux

bilo kuda flash svuda, samo ne na iphone i CO

ja isto kao korisnik iphone ljutit na jobsa što neda flash u iphone

al pitanje je dana kad neki haker se nadje da to implitira u sustav na neki način

ako su sredili BT sa ibluenova 2.0 možda bude i to :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se da će konačno napraviti flash bržim na linux platformi.

15 godina
neaktivan
dadoremix kaže...
al pitanje je dana kad neki haker se nadje da to implitira u sustav na neki način

ako su sredili BT sa ibluenova 2.0 možda bude i to :D

Inače bih se složio sa ovime ali iako nisam stručan u tom poručju, nekako mi logika nalaže da to neće doći s te strane tako skoro - pogledaj koliko je Adobe-u trebalo da se pokrene kako spada što se tiče Flash-a na Linux platformi (iako Flash ni danas još nije na Linuxu gdje bi lako mogao biti) a od toliko hakera, kako ti kažeš, vjeruj mi da ih na Linux platformi ne nedostaje... no opet nije bilo ništa posebno niti od njih u svo to vrijeme dok je Flash na Linuxu ozbiljno kaskao u odnosu na Win verziju.

Moram priznati da nisam fan Apple-ovih proizvoda iz raznih razloga, ovaj slučaj je sigurno jedan od tih razloga...

A na kraju krajeva, da netko nekako to i implementira, ne razumijem zašto bi itko to htio koristiti na tako skupom uređaju pa da koristi nepodržani sistem od onoga od koga ga je kupio... to mi nikako ne ide u glavu...

bmw_power kaže...

Nadam se da će konačno napraviti flash bržim na linux platformi.

Ma bi oni da im se da a očito im se baš i ne da... (case in point: http://blogs.adobe.com/penguin.swf/2008/05/flash_uses_the_gpu.html)

domicius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice