Zakon, samo je meni RC1 dosta padao i bio nestabilan na nekim sajtovima (pogotovo sa silverlight-om), pa sam se vratio na na Firefox 2. Inače u ono malo vremena sam vidio da je dosta brži, još kad sredu stabilnost i popravu neke sitne greške bit će ludnica. Idemo u Guinness-ovu knjigu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
upravo sam ga skinul, vidim da je instalacija npr. Shockwavea automatska, čim uđeš u stranicu na kojoj ne VIDIŠ sve, FF to automatic instalira
Po običaju, nema hrvatskog prijevoda. Nevjerovatno da se ne može složit ekipa i da se to prevede, ja sam pokušao, ali dečki koji vode prevođenje kao da su sa onog svijeta, komunikacija i aktivnost toga je na nuli.
Zakon, samo je meni RC1 dosta padao i bio nestabilan na nekim sajtovima (pogotovo sa silverlight-om), pa sam se vratio na na Firefox 2.
Po običaju, nema hrvatskog prijevoda. Nevjerovatno da se ne može složit ekipa i da se to prevede, ja sam pokušao, ali dečki koji vode prevođenje kao da su sa onog svijeta, komunikacija i aktivnost toga je na nuli.
Aha, meni je isto bio taj problem, plus mi pola add-ona (koji su mi vrlo bitni) nisu radili. Zato sam prešao na FF 2, ali sam se predbilježio za download konačne "pune" verzije trojke.