Firefox 3 RC2

poruka: 6
|
čitano: 1.037
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3 RC2".
17 godina
neaktivan
Firefox 3 RC2

Zakon, samo je meni RC1 dosta padao i bio nestabilan na nekim sajtovima (pogotovo sa silverlight-om), pa sam se vratio na na Firefox 2. Inače u ono malo vremena sam vidio da je dosta brži, još kad sredu stabilnost i popravu neke sitne greške bit će ludnica. Idemo u Guinness-ovu knjigu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3 RC2

upravo sam ga skinul, vidim da je instalacija npr. Shockwavea automatska, čim uđeš u stranicu na kojoj ne VIDIŠ sve, FF to automatic instalira

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox 3 RC2

Po običaju, nema hrvatskog prijevoda. Nevjerovatno da se ne može složit ekipa i da se to prevede, ja sam pokušao, ali dečki koji vode prevođenje kao da su sa onog svijeta, komunikacija i aktivnost toga je na nuli.

17 godina
daseparo kaže...

Zakon, samo je meni RC1 dosta padao i bio nestabilan na nekim sajtovima (pogotovo sa silverlight-om), pa sam se vratio na na Firefox 2.

I ja sam imao taj problem..

Obrisi FF i Silverlight pa ponovo instaliraj prvi Firefox pa onda silverlight..
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Po običaju, nema hrvatskog prijevoda. Nevjerovatno da se ne može složit ekipa i da se to prevede, ja sam pokušao, ali dečki koji vode prevođenje kao da su sa onog svijeta, komunikacija i aktivnost toga je na nuli.

da, nevjerojatno je da nema hrvatskog prijevoda firefoxa koji je toliko popularan...
17 godina
protjeran
Firefox 3 RC2

Aha, meni je isto bio taj problem, plus mi pola add-ona (koji su mi vrlo bitni) nisu radili. Zato sam prešao na FF 2, ali sam se predbilježio za download konačne "pune" verzije trojke.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice