Epson Stylus Office BX305F

poruka: 11
|
čitano: 7.035
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Epson Stylus Office BX305F".
17 godina

Od kad su cijene laserima pale ne vidim smisao kupovine inkjet multipraktika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Epson Stylus Office BX305F
NEW_MAN kaže...

Od kad su cijene laserima pale ne vidim smisao kupovine inkjet multipraktika.

Kako ne? Obican laserski u boji kosta oko 1000kn, a nema skener niti slicne opcije... ja imam u svim ink jetu CISS sistem i isplativo mi je i te kako :)

17 godina
neaktivan

Cene laserskih stampaca u posledje vreme realno stalno rastu. Toneri sa cipovima koji ne mogu da se pune drasticno poskupljuju stampu. Nema vise stampaca koji koriste 12A toner, nazalost... A o tonerima za laserske stampace u boji necu ni da govorim. Jeftinije je u svakom pogledu kupiti neku Pixmu sa 6 boja...

---------- markantz
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 20:10 (markantz).
16 godina

Najbolje bi bilo da su štampači besplatni. Ionako se otplaćuju kupovinom nerealno skupe tinte. Pa nek još malo povećaju cijenu tinte i stave štampače besplatno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keso kaže...

Najbolje bi bilo da su štampači besplatni. Ionako se otplaćuju kupovinom nerealno skupe tinte. Pa nek još malo povećaju cijenu tinte i stave štampače besplatno.

Ili napravi sto sam ja napravio... kupi CISS :D

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Keso kaže...

znaci s tim mozes punit tonere? ja kupujem tonere po 7 kn u jednoj trgovini xD

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
viper kaže...
infinityzg kaže...
Keso kaže...

znaci s tim mozes punit tonere? ja kupujem tonere po 7 kn u jednoj trgovini xD

Brkas pojmove :) Toner je za laserske i sadrzi toner tj. prasak, a kartusa sadrzi tekucu boju :) Uglavnom, ja imam CISS a to su eksterni spremnici tinte, uglavnom od 100ml dok kartusa original u prosjeku ima oko 10ml. Ostvaris ustedu od 90% i vise.

17 godina
neaktivan

sad ću ispast malo glup ali što je ti CISS? pošto imam 3 epsona u kući i cijene tinte su realno gledajući onak..jeftine (37kn komad) ali ako se može i punit, why not...

OT: nije loša ova stvarčica, posebno mi se sviđa što ima i faks

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma laser zakon..

ostalim jesam li ja duh Casper , niko se nejavlja na moje teme , ili su me operatori prekrizili u cemu je fol....

vozdrucaaa
17 godina
neaktivan

laserski printeri za kućne korisnike i manje urede (do 10ak zaposlenika) su čista glupost i bacanje love...

al, jbg, ljudi kod nas se ipak vole hvaliti po kvartu sa svojim novim "super-kul-laserom-koji-je-najbrži-i-najbolji-na-svijetu"...

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

sad ću ispast malo glup ali što je ti CISS? pošto imam 3 epsona u kući i cijene tinte su realno gledajući onak..jeftine (37kn komad) ali ako se može i punit, why not...

OT: nije loša ova stvarčica, posebno mi se sviđa što ima i faks

Ovo je CISS: http://www.supplierlist.com/photo_images/34011/CISS_US63_set_continuous_ink_supply_system.jpg

Vanjski spremnik spojen silikonskim tubama na kartuce koje se nalaze u printeru. Svaka kartusa ima i CHIP koji se moze resetirat :) Uglavnom, ja kupim 100ml tinte za svaku boju (njih sest jer imam photo printer) za 150kn, a da ne kazem da to traje par tisuca stranica... original kartuse imaju oko 9ml, pa ti vidi ustedu :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice