Meni se čini da je više nemoguće pratit intelovo izdavanje utora za procesore i forsiranje novih "hajend" chipseta. Nikad nisam imao ništa niti protiv jednih niti protiv drugih, al polako me AMD vuče u svoj tabor, ako zbog ničeg, onda zbog cjene nadogradnje.
ovakvi komentari sa socketima su vec toliko izlizani, da ih je najbolje zanemariti. No daj mi reci tko te sili da odes na novu X79 platformu? Jos bi razumio da nemas izbora, al brate mili dan danas u trgovinama mozes uzet zastarjeli LGA775 i procesore za doticni socket. Tu su i LGA1156; LGA1155, te LGA1366. I za sve navedene sockete imas barem jedan kompaktibilan procesor. naravno netreba ni spominjati da je tu i AMD, sa svojom sirokom ponudom. Zato okanite se tih blesavih komentara, jer su doista nebulozni
Opet si počeo?
A ovaj tvoj komentar je fakat pametan i jedva cekamo da nam ti kažeš što bi trebali komentirati..
Hoćeš ti kupiti novu ploču sa novim socketom?
Zamisli tipa:"ovakvi komentari sa socketima su vec toliko izlizani, da ih je najbolje zanemariti" da čovjek ne povjeruje..
Red Bull( imas dobar nick) sta si se toliko napalio na mene ,da osjecas potrebu komentirati svaki post?
Cuj samo da znas unaprijed ja nisam Gay(iako nemam nista protiv njih). Ili samo imas nekih posebnih problema pa te toliko kopa sto ja pisem?
inace si na ignore listi, al eto znatezeljan sam sto se ovoga tice. nemoras odgovoriti na ova pitanja, ovo je ionako zadnji post koji upucujem tebi. I samo da znas, svaki tvoj post upucen meni, koji ce sadrzavati bilo kakav oblik uvrede, ponizavanja, omalovazavanja, ili zadiranja u moje financije, bit ce prijavljen. ako uzmem u obzir da si jako zivcan covjek mislim da bi mogao ubrzo pokupit karton.
I kao sta rekoh u prijasnjem postu: Dok god na trzistu imate izbor izmedu platforma, intel vas nemoze prisilit na nista. Svaka vasa kupovina intela(ili AMD-a) je vas izbor, a ne zato sta vas proizvodac na to prisiljava.

sjaši Kurta da uzjaše Murta
.