Dostupan Firefox 3.5

poruka: 94
|
čitano: 11.473
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Firefox 3.5".
16 godina
Dostupan Firefox 3.5

Zna li ko zakaj mi neče automatski staviti povezicu na neki link, nego to moram raditi ja sam?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.5

Dobra stvar je što postoji i na hrvatskom jeziku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Dostupan Firefox 3.5
djdomi kaže...
hrvooje kaže...
naxeem kaže...

Dobro da ne 'kradu' od Microsofta, LOL ROFL.

taj plusić uopće nije bitan, jer si i u ranijoj verziji dvoklikom pokraj taba aktivirao novi tab.

a bilo je glupo prije što si moro imat 2 taba kako bi se stvorio tab-bar.

Očito nisi "prošeto po opcijama" jer pod Tools/Options/Tabs imaš checkbox "Always show the tab bar" za one koji žele uvijek prikazan tab-bar...

16 godina
Gnjavator kaže...
djdomi kaže...
hrvooje kaže...
naxeem kaže...

taj plusić uopće nije bitan, jer si i u ranijoj verziji dvoklikom pokraj taba aktivirao novi tab.

a bilo je glupo prije što si moro imat 2 taba kako bi se stvorio tab-bar.

Očito nisi "prošeto po opcijama" jer pod Tools/Options/Tabs imaš checkbox "Always show the tab bar" za one koji žele uvijek prikazan tab-bar...

to sam ja vec odgovorio!!!! procitaj malo postove prije nego sto napises svoj, a isti!!! Viče

01010100 01001001 01001111
17 godina
niko_vazan kaže...
niki kaže...
niko_vazan kaže...
...

Nije.Bio je FF na defaultu kad sam instalirao novu verziju,nije bio iks na zadnjem tabu.

Cim kliknem na plus dobijem X na tabu koji se otvara i na zadnjem,kad zatvorim predzadnji,autumatski zadnji tab gubi X. :(

mislim da ovo moje onda samo funkcionira ako tab zatvaraš sa srednjim klikom na njega.... probaj tako...

Moze tako,ali je nezgodno. :)

A nista,koristit cu CTRL+W iako nisam navikao.Znao sam ja da ce nesto falit kad sam kliknuo na instalaciju.Nemam teme koju sam koristio,Oracle,a nemam ni taj X koji sam imao.Umjesto da dobijam vise,ja dobijam manje novom verzijom.I zasto je uopce final kad nisu addoni kompatibilni.Kad odem na addonse svaki treci cetvrti kompatibilan.Ja sto osjetim na ovoj novoj verziji to je ne bas tako veliko ubrzanje kako se hvali,ali je osjetno,i ovaj private mod.Kakva se prasina digla mislio sam da ce Firefox pricat samnom. :)

Ja sam sebi instaliro "Close Button" addon pa imam close button "sa strane" tako da ako imam otvorenu hrpu tabova i neznam točno koji je aktivan ne moram ga tražit, samo kliknem na X-ić i zatvori se aktivni TAB ;)

Što se tiče kompatibilnosti addona, nije problem u firefoxu nego u piscima addonova koji su označili da je addon kompatibilan samo sa verzijom 3.0.* i onda addon vjeruje da ne radi sa 3.5, a kad izmjeniš install.rdf datoteke vid vraga sve radi... još nisam naletio na addon koji ne radi na 3.5 nakon te izmjene.

17 godina
moderator
Gnjavator kaže...
Ja sam sebi instaliro "Close Button" addon pa imam close button "sa strane" tako da ako imam otvorenu hrpu tabova i neznam točno koji je aktivan ne moram ga tražit, samo kliknem na X-ić i zatvori se aktivni TAB ;)

Grozno je kak ljudi ne znaju koristiti tipkovnicu! Osmijeh Kombinacije tipki Ctrl+F4 i Ctrl+W zatvaraju aktivni tab. Pogotovo je ova druga super, jer desnom rukom drzis mis, a lijevu drzis na tipkovnici i mozes je kad kod pritisnuti lijevom rukom.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Opera je to imala daaavno prije

EDIT: sorry, nisam prije vidio da je već spomenuto..

To doubt, to discredit !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 21:34 (D4RKL1NG).
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

ako sada instaliram verziju ff 3.5 na 3.0 dali će mi ostati sve stranice u Bookmarku ili će se sve izbrisat sa svim šiframa koje imam spremljene?

Bolje da prvo pitam nego da sve ode u nepovratNamigiva

Ako nisi siguran prvo napravi backup Firefox profila sa MozBackup aplikacijom, pa onda instaliraj novu verziju.

Ono što bi ti moglo biti upitno samo su nadogradnje pluginova.

Nadam se da će ti pomoći.

Lijep pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
16 godina
Dostupan Firefox 3.5

I dalje mi nko ne želi odgovoriti zašto mi ne radi povezica za link, nego to moram raditi ja sam. To se događa samo kad koristim ff

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mbaksa kaže...
Gnjavator kaže...

Grozno je kak ljudi ne znaju koristiti tipkovnicu! Osmijeh Kombinacije tipki Ctrl+F4 i Ctrl+W zatvaraju aktivni tab. Pogotovo je ova druga super, jer desnom rukom drzis mis, a lijevu drzis na tipkovnici i mozes je kad kod pritisnuti lijevom rukom.

Znam, znam, ali kad "čitam novine" pa otvorim sto tabova pa naslonim glavu na lijevu ruku i polako čitam lakše mi je klikat na close button nego vraćat ruku na tastaturu i ganjat kombinacije tipki. Izlanuo se

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Gnjavator kaže...

Ja ne zelim koristiti tipkovnicu.To mi je dodatni posao.Nije tezak,nego nepraktican.Jedem sedvic i sad ja trebam ganjat precace po tipkovnici,nema sanse i da ne jedem,hocu da imam potpunu kontrolu sa misem.Ja sam vecinom zavaljen u stolicu koja cini nagib prema nazad,u toj poziciji je nezgodno koristit precace na tipkovnici :) Tipkovnicu koristim samo za pisanje,nikad za kontrolu browsera. :)

Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Dobra stvar je što postoji i na hrvatskom jeziku.

Ja se jedva snasao na Hr. i vratim se na engl. :)

Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
addon problem

opet ja, ova novija verzija izgleda bas ne voli stare addone..

danas sam skontao da mi MultirowBookmarksToolbar ne radi potpuno...dakle, zašto više ne mogu označiti neku stranicu i "prenijeti" ju na Bookmarks Toolbar

jel to do ovog addona ili i vi ne možete?

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Addon-i će s vremenom svi raditi i na novoj verziji. Nekima treba malo više vremena da se prešaltaju Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

ja imam osjećaj kao da se usporilo otvaranje stranica

0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.5

Nismo svi učili engleski u školi kao sada mlađe generacije, jedini izvor učenja engleskog najčešće su pjesme, serije i filmovi. Zbog takvih stvari preferiram što više na hrvatskom, a nije problem se prebaciti na hrvatski jer neke stvari radimo svi mi makar bi bile i na kineskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Ja sam bio oštar protivnik materinjeg jezika na računalima, ali sam u nekim slučajevima bio primoran na korištenje i moram reći da mi se, nakon kraćeg navikavanja, sviđa. Ljepše je koristiti materinji jezik, a i pomaže očuvanju kulture.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

ja sam još uvijek protivnik, ali iz praktičnih razloga - navika Osmijeh

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
17 godina

Puno je bolji 3.5 na hrvatskom jeziku

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina

Mene iritira kad ga god otvorim stavljeno mi je na work offline. Neznam kako da to rješim pa uvjek kad otvorim firewox idem na File->Work Offline. Tako maknem kvačicu i sve je ok. Jel' ko zna kako to maknut?

16 godina
neaktivan
Pero kaže...

Mene iritira kad ga god otvorim stavljeno mi je na work offline. Neznam kako da to rješim pa uvjek kad otvorim firewox idem na File->Work Offline. Tako maknem kvačicu i sve je ok. Jel' ko zna kako to maknut?

probaj ovo:

tools
options
advanced
network
connections-settings
..pogledaj da ti nije aktiviran koji proxy...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 10:45 (seneka).
16 godina
Dostupan Firefox 3.5

Također primjećujem brzinu, ali ponekad mi sliku koja ima bijelu pozadinu otvori tako da se svugdje na slici umjesto bijele nalazi crna. Ne znam je li problem kod mene ili u firefoxu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.5

Ja bome nevidim razlike između 3.5 i 3.0.11, možda nešto sitno brže otvara ,ali ništa od velike važnosti.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero kaže...

Je, ovaj "Auto" Work Offline je bas iritirajuci.

17 godina

Ne rade neki addonovi, i što je najvažnije, nestali passwordi iz stare verzije. Srećom, tu je backup i evo mene nazad na 3.0.11

17 godina
seneka kaže...
Pero kaže...

probaj ovo:

tools
options
advanced
network
connections-settings
..pogledaj da ti nije aktiviran koji proxy...

Postavljeno je na no proxy. Neznam zašto je stalno work offline. Čak sam pokrenuo mozilu i u safe mode i probao ispravit, ali nepomaže.

17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

A da pokušate naredbu run, pa upišite    firefox.exe -ProfileManager, možda je tamo kvačica na work offline

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

2 0 hvala 1
17 godina
Joka kaže...

A da pokušate naredbu run, pa upišite    firefox.exe -ProfileManager, možda je tamo kvačica na work offline

Bravo majstore. Tamo nema kvačice i odmah se može surfat.

17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Nova verzija - 3.5.4.

Fixed in Firefox 3.5.4

MFSA 2009-64 Crashes with evidence of memory corruption (rv:1.9.1.4/ 1.9.0.15)

MFSA 2009-63 Upgrade media libraries to fix memory safety bugs

MFSA 2009-62 Download filename spoofing with RTL override

MFSA 2009-61 Cross-origin data theft through document.getSelection()

MFSA 2009-59 Heap buffer overflow in string to number conversion

MFSA 2009-57 Chrome privilege escalation in XPCVariant::VariantDataToJS()

MFSA 2009-56 Heap buffer overflow in GIF color map parser

MFSA 2009-55 Crash in proxy auto-configuration regexp parsing

MFSA 2009-54 Crash with recursive web-worker calls

MFSA 2009-53 Local downloaded file tampering

MFSA 2009-52 Form history vulnerable to stealing

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice