Daljinski za iPhone

poruka: 19
|
čitano: 5.448
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Daljinski za iPhone".
17 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

Ja bih iPhone!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Daljinski za iPhone

Zgodno, ali upitne korisnosti. Imao sam ovo na mobitelu s ugrađnom IrDa-om (neću reći kojem da ne krene flame war) i upotrijebio možda 4 puta, a od toga 3 puta za zafrkavat ljude. Ovako još treba kupiti dodatni uređaj, koji sigurno ljudi neće imati stalno spojen na mobitel, a kad idu gledati TV prije će se sjetit uzet daljinski nego taj uređaj. S druge strane za cijenu iPhona u najvišoj tarifi se može uzeti vrhunski unirverzalni daljinski.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

Ovakva kombinacija s iPhoneom dodje skuplje i od onog mega skupog Philips Pronto.. ili kako se vec zove... pa ni Logitech nije daleko od toga..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

Zgodno, ali to bi bilo zanimljivo par dana jer baš se meni da svako malo kada želim upaliti tv staviti to na iPhone, pa skinuti, pa opet stavi... ipak ne želim non stop imati to prikvačeno na iPhoneu..

1 0 hvala 0
17 godina
Daljinski za iPhone

ne hvala

Sent from my iPhone
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

simpa stvar... eto na jos jedna stvar sta moze samo iphone :P

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Daljinski za iPhone

Skoro svaki mobitel s IRom može to...

Šta bugovci stvarno nemaju neke pametnije vijesti? Ako se ovo što se vrti na naslovnoj zadnjih par dana uopće mogu nazvati vijesti...

It's dark, and we're wearing sunglasses.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:13 (niki).
16 godina
odjavljen
zovitemebuha kaže...

Nokia 7650 je prvi mobitel na kojem sam tu opciju koristio, bez ikakvog hardware-skog dodatka, ali nećemo sad o Nokijama. Uživajte :P

17 godina
Daljinski za iPhone

Za one koji neznaju nisu iPhone korisnici jedini s time. Jer neki misle da je na iPhono sve prvi put pa ostali kopiraju.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

Jos samo fali dodatak pomocu kojeg se mozes brijati...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boora91 kaže...

Jos samo fali dodatak pomocu kojeg se mozes brijati...

iShave, možda? Smijeh

Ontopic, sprava nije loša, samo, čini mi se da bi to prošlo kao neka sedmodnevna zabava. Dva dana da natjeraš sve uređaje da rade kako treba, pet dana se zabavljaš, a onda ti dosadi ukopčaj/iskopčaj potez i zaboraviš na to i latiš se oldschool daljinskog...

KSCHI
15 godina
neaktivan
Dobro, kupim to i jos mi fali iphone xD
17 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

5000 Kn za daljinski nije loše, još kad bi radilo kako triba..... Majko moja mila koje gluposti ode neće stavit za (ne)plaćenu reklamu T-smeću. A i ko ima iPhone, kakvog ima smisla taj "daljinski" kojen moraš punit bateriju svako par dana. Sigurno će bit mukte ka i sve drugo za taj uber mobitel. Al ekipa će kupit samo da kaže vidi moj iPhonić može okrićat programe na telki, je san faca, je san cool, je san mrak!! LoL

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zovitemebuha kaže...

wince uredaji su to mogli prije skoro 10 godina i to bez ikakvih hardwareskih dodataka, zanimljivo jelda, ai naravno i na drugim platformama dok god je uredaj posjedovao ir......

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
odjavljen
Daljinski za iPhone

Nadam se da nitko neće ovo shvatiti kao provokaciju, ali već vidim 2025: na tržišut je iPhone 18 GSX-R Turbo - izlazi BT uređaj koji se ukopča u iPhone i osim BT slušalice podržava upravljanje PPT prezentacijama  Nevinašce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
zovitemebuha kaže...

wince uredaji su to mogli prije skoro 10 godina i to bez ikakvih hardwareskih dodataka, zanimljivo jelda, ai naravno i na drugim platformama dok god je uredaj posjedovao ir......

Istina. A i drugi uredjaji su to mogli prije. Moj PDA star 3g ima CIR i bez problema je upravljao sa svim IR uredjajima. Mobiteli sa Symbianom isto mogu...

17 godina
neaktivan
Daljinski za iPhone

Ma koliko se opirao iPhone-u, za 998 kn je to bingo. I kupit ću mu IR dodatak tako da ga mogu koristiti umjesto 6-7 daljinskih koji su obično ispod stola, sve to dok surfam i pokušavam se približiti 2GB prometa. Svi koji niste koristili iPhone - ne kudite konja kojeg niste jahali. Ukoliko je zavist problem, tu je situacija puno ozbiljnija, tome lijeka nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fliko kaže...

Ma koliko se opirao iPhone-u, za 998 kn je to bingo. I kupit ću mu IR dodatak tako da ga mogu koristiti umjesto 6-7 daljinskih koji su obično ispod stola, sve to dok surfam i pokušavam se približiti 2GB prometa. Svi koji niste koristili iPhone - ne kudite konja kojeg niste jahali. Ukoliko je zavist problem, tu je situacija puno ozbiljnija, tome lijeka nema...

Lol!

Fail. :D

- Psiho246
15 godina
protjeran
Fliko kaže...

nije 998kn nego 898kn :), a nove cijene 3G od 8GB su brutalno niske, 398kn u tarifi 150:) hehe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice