torent di si ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maca(cat) popapala jezik.
...................................... funny facts
i zašto bi netko instalirao bilo kaj sa neslužbenih trgovina?
-umjesto navođenja vjerojatno lažne info, da je soft-širitelj malwarea iz kine, dovoljno je pratiti tojek novca (reklame), mada je sve made in china, kao iphone, vlasnik pa time i softa je vjerojatnije netko s bliskog zapada. Novinarstvo? :)
i zašto bi netko instalirao bilo kaj sa neslužbenih trgovina?
Zato što su neke aplikacije nedostupne u toj regiji u "službenim" trgovinama. Npr. Facebook Lite je inicijalno bio dostupan samo u određenim zemljama i jedini način je bio skinuti APK s neslužbene stranice. Facebook Lite je big deal za ljude sa slabažnim i starim smartphonima kao što sam ja imao svojevremeno. Posebno je nezgodno kinezima gdje vlasti zabranjuju svakakve stvari iz "zapadnog svijeta" i manje više su prisiljeni skidati neke aplikacije sa shady stranica. Zato i imaju poveći broj zaraženih mobitela.
e bas mi je drago, normalno da je 99% toga sa tih kvazi trgovina zarazeno.. saznat ce se prije ili kasnije
a svi koji na taj nacin pokusaju nesto instalirati i zasluzuju biti zarazeni
a ovo za dostupnost ili nedostupnost u odredenoj regiji postoji free vpn na playstore, ako bas netko zeli zaobici regionalne restrikcije
i dalje nisam pročitao valjan razlog da bi prosječna osoba koristila neslužbene trgovine. ove regionalne restrikcije se provjereno uklanjaju sa nekim od vpn appova, meni spotify radi bez beda evo već 2 tjedna.
Nece ljudi priznati, nulled/cracked apps.
To je razlog. I cheat igre :)
i dalje nisam pročitao valjan razlog da bi prosječna osoba koristila neslužbene trgovine. ove regionalne restrikcije se provjereno uklanjaju sa nekim od vpn appova, meni spotify radi bez beda evo već 2 tjedna.
Pojma nemam. 
Kako se zaštititi?