B.net – proširivanje Proširenog

poruka: 12
|
čitano: 3.389
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "B.net – proširivanje Proširenog".
15 godina

Svaka čast!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: B.net – proširivanje Proširenog

Proširuju prošireni paket,ali za kupce samo osnovnog nemaju nikakav plan-jer sada ljudi gledaju analogni programi,ali sto ce se dogadati kad ljudima polako se pokvare stari tv i kupe nove tv sa dvt t/c tunerima.Sve se cini da ljde zele natjerati da kupe prosireni paket koji nema bas programe vrijedne toga.

15 godina
neaktivan

Ja koristim prošireni paket već dvije godine i zadovoljan sam ponudom programa, a to što su ili će povećavati broj kanala je svakako dobra vijest. Još samo da dignu i brzine pristupa netu za istu cijenu...  :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mali je to pomak u HD sa kvalitetnim kanalima!Arena sport 1,2,3 i 4 su u HD rezoluciji a niko ih ne nudi u HR(u Srbiji na Open iptv ova 4 kanala su u HD paketu u ponudi).Zasto je tako tesko na balkanu ponuditi kvalitetniji HD paket?Gdje su kanali,poput MTV HD,HBO HD i slicni bez reklama?Moje misljenje je da HD trzistu u Hrvatskoj i regionu nedostaje premium HD paket sa 20-ak kanala informativnog,glazbenog,sportskog,djecijeg i filmskog sadrzaja koji su u potpunosti bez reklama ali sa vrhunskim sadrzajem.Siguran sam da ce takva ponuda vrlo brzo pronaci svoje korisnike.

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 8:19 (dasHHa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema Showtimea HD, nema HBO HD, Fox HD, steta.
Doduse, prije prosirivanja ponuda, mogli bi se barem potruditi da im vec pruzene usluge prorade kako je deklarirano.
17 godina
neaktivan
A i Discovery Science HD...
15 godina
neaktivan

Meni ni dosadasnji HD programi ne rade, tako da ne vjerujem ni da ce ovi novi, a sportski programi me nimalo ne zanimaju, nista posebno zanimljivo za mene.

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

Meni ni dosadasnji HD programi ne rade, tako da ne vjerujem ni da ce ovi novi, a sportski programi me nimalo ne zanimaju, nista posebno zanimljivo za mene.

Naravno da ti ne rade kad nisi uzeo HD paket

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Vuja12 kaže...

Nisam znao da imamo vidovite ljude na forumu. I da, uzeo sam HD paket.

17 godina
neaktivan
Radoznali kaže...

Proširuju prošireni paket,ali za kupce samo osnovnog nemaju nikakav plan-jer sada ljudi gledaju analogni programi,ali sto ce se dogadati kad ljudima polako se pokvare stari tv i kupe nove tv sa dvt t/c tunerima.Sve se cini da ljde zele natjerati da kupe prosireni paket koji nema bas programe vrijedne toga.

Pa dogodit će se to da ćeš gledati i dalje analogni program tj. ono što je u osnovnom paketu, ionako svaki TV može primit analogni signal pa i ti novi.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
15 godina
Vuja12 kaže...
Ezio kaže...
Vuja12 kaže...

Pa kako ne rade? Preko stb-a ili conaxa? 

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Vuja12 kaže...
Ezio kaže...
Vuja12 kaže...

Pa kako ne rade? Preko stb-a ili conaxa?

STB, ali vjerojatno mi ne radi zato sto zivim u vukojebini.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice