Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta

poruka: 92
|
čitano: 8.931
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta".
16 godina

Dobro ako ćemo tablete u mobilno onda ćemo valjda i moj hp laptop u mobilno prije svega jer imam vip pretplatu, pa ćemo reči da je na njemu standardna opera 11.51 primarna,

ako ćemo dijeliti na statično i mobilno ajmo k vragu onda to podijeliti do kraja

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta
Oldy kaže...

Dobro ako ćemo tablete u mobilno onda ćemo valjda i moj hp laptop u mobilno prije svega jer imam vip pretplatu, pa ćemo reči da je na njemu standardna opera 11.51 primarna,

ako ćemo dijeliti na statično i mobilno ajmo k vragu onda to podijeliti do kraja

Instaliraj operu mini na laptop pa će se brojat u mobilnom tržištu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina

Nije istina ja mogu posvuda iči baš kao i sa operom mini to su gluposti, hoćeš sa mnom na vrh sljemena sada odmah?

ne vidim prepreku u verziji instalirane opere :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:00 (Oldy).

1 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

ne vidim prepreku u verziji instalirane opere :p

Pa cijelo istraživanje se zasniva na tome koju verziju imaš instaliranu i koristiš je. Nije bitno na kojem uređaju.

U tome je prepreka.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina

Naopako istraživanje ja znam da sam i ovako izuzetno mobilan kao što mogu biti i statičan kod kuće, toliko o pojmu mobilnosti

1 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

Naopako istraživanje ja znam da sam i ovako izuzetno mobilan kao što mogu biti i statičan kod kuće, toliko o pojmu mobilnosti

ajmo se kladiti da sam ja sa ipadom mobilniji.

16 godina

Mislim da su krivo rekli podjelu. Ovdje nije između mobilnih/ne mobilnih uređaja, već između mobilnih OS-ova. Znači ne gledaju se desktop punokrvni os-ovi, već android, iOS, symbian, RIM-ov OS(čudi me kako nema IE-a od wp7 valjda je on pod other) mobilni, lakši OS-ovi te na njihove browsere koje oni koriste. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

A i nisi baš, a i ne možeš baš obaviti sve radnje kao ja na windows sedmici negdje u sred prifizdine daleko od kuće, a i zavisi koliko imaš prometa na sticku, ups pa jel možeš koristiti stick :p

eto kada si već pitao :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sam sa PS3 najmobilniji 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

A i nisi baš, a i ne možeš baš obaviti sve radnje kao ja na windows sedmici negdje u sred prifizdine daleko od kuće, a i zavisi koliko imaš prometa na sticku, ups pa jel možeš koristiti stick :p

eto kada si već pitao :)

Zato imaš 3g sim karticu...sedmica jeste dobra...dok ti baterija se ne otopi u 2 sata na laptopu{#} I neznam kakve to radnje moraš raditi kada si vani negdje usred ničega...raditi profesionalnu montažu videa ili programiranje ili tako nešto?{#}

Stoja
16 godina

To je već moj problem što ja radim, zato sam si i stvorio mogućnost biti mobilan ali u punom smislu riječi kao da sam kod kuće, i to bez applea :p

i nije 3g sim nego data sim

mobilnost se ne može mjeriti po os-u nego po uređaju, što taj uređaj može više u toj mobilnosti to mu je veća prednost, ajd uživajte :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:26 (Oldy).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Mislim da su krivo rekli podjelu. Ovdje nije između mobilnih/ne mobilnih uređaja, već između mobilnih OS-ova. Znači ne gledaju se desktop punokrvni os-ovi, već android, iOS, symbian, RIM-ov OS(čudi me kako nema IE-a od wp7 valjda je on pod other) mobilni, lakši OS-ovi te na njihove browsere koje oni koriste.

nije ni izmedu uredaja nego izmedu mobilnih browsera

a vjerujem da su podatci sa statscountera daleko preciznijih od ovih, ovo izgleda kao nesto sto se odnosi prvenstveno na americko trziste

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:35 (grimyHR).
15 godina
Oldy kaže...

To je već moj problem što ja radim, zato sam si i stvorio mogućnost biti mobilan ali u punom smislu riječi kao da sam kod kuće, i to bez applea :p

i nije 3g sim nego data sim

mobilnost se ne može mjeriti po os-u nego po uređaju, što taj uređaj može više u toj mobilnosti to mu je veća prednost, ajd uživajte :)

pa moze svatko sa svojim laptopom otići gdje god hoće, ali ipad (ili bilo koji drugi tablet) je daleko mobilniji.

16 godina

Opet on, ma nije lol

može svatko samo je pitanje gdje će se nakačiti za mobilno pregledavanje neta

plus što

na njemu nije punokrvni os, zaboravi to je igračka za išta ozbiljnije a mobilno

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

Opet on, ma nije lol

može svatko samo je pitanje gdje će se nakačiti za mobilno pregledavanje neta

plus što

na njemu nije punokrvni os, zaboravi to je igračka za išta ozbiljnije a mobilno

pa nakačit će se na mobitel ili se neće morati na ništa kačiti ako ima 3g ipad

a ako baš mora obaviti nešto što može samo na kompjuteru onda će se spojiti remote desktopom. ali kad već ideš negdje u pripi*dinu a znaš da ćeš morati obaviti nešto zahtjevno na kompu, onda ćeš si ponijeti laptop.

i biti manje mobilan nego da imaš samo ipad.

16 godina

Ma pusti sada za slamke hvata... u šumi mu treba stroj sa minimalno 4 jezgre i 8GB rama jer eto nikad se nezna...možda dobije poziv da mora profesionalno neki video montirati ili nekakav projekt u autocadu nacrtati i onda će on izvaditi svoj stroj nasred livade i odmah obaviti taj posao...naravno unutar 2 i pol sata prije nego baterija se isprazni{#}

Stoja
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Stoja daj ohladi

prvo ja ti nisam neki balavac,

riječ je o mobilnom pregledavanju interneta ja sam naveo da to istraživanje ne drži vodu takvo kakvo je postavljeno,

a ti ako si zaluđen sa stevicom budi i dalje ja baš i nisam kraj priče

1 2 hvala 0
16 godina

Ovo je čista još jedna u nizu reklama za apple nema blage veze sa mobilnošču niti uređajima koji jesu mobilni, čista reklama,

a kada im napišeš da ti možeš i više a da nemaš apple pa i u segmentu mobilnosti onda te pokušavaju napraviti budalom,

šteta što ja nisam mod bilo bi to malo drugačije a sa 40 imam iskustva velikog što se tiče računala još od spectruma i commodorca dok neki nisu bili ni u planu :p

ajd zdravo

2 2 hvala 0
16 godina

pa ja sam odmah rekao kako si krivo rekli...mobilno se misli pod mobline OS-ove i browsere, a ne na fzički tip mobilnog uređaja...jer laptop je mobilan ali ima desktop os. Pukni android na njega i surfaj njegovim browserom pa će i on ući u ovu statistiku.

A ti si prvi rekao kako sa winodwsima ćeš negdje usred ničega moći više napravati...ja te pitam što? Izuzev profesionalne uporabe nemožeš ništa više napraviti nego sa jednim android smartphonom/tabletom (android je definitivno bliži tome nego iOS) A sa androidom imati ćeš manji uređaj i jaču bateriju koja će ti u šumi više značiti od windowsa...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zato sam i napisao u prvome postu ako dijele mobilno od statičnog neka podjele do kraja, ja sam i mobilan i statičan već po mojoj potrebi, koristim isto i kao mobilan i kao statičan,

više mobilan ne možeš biti sa uređajem koji u datom trenutku može manje, po meni   o tome ne treba raspravljati, a da li ja i netko ima jednu ili 5 baterija i kakvo napajanje ima to je njegova stvar, ali u mobilnosti baš kao i u statičnosti davati prednost nećemu što nije standardni os nad standardnim os-om je smiješno

pa i davati prednost nećemu što nije standardni preglednik weba je isto smiješno, mislim stvarno čudim se sam sebi što se uopće idem upuštati u ove rasprave

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 11:18 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

Ovo je čista još jedna u nizu reklama za apple nema blage veze sa mobilnošču niti uređajima koji jesu mobilni, čista reklama,

a kada im napišeš da ti možeš i više a da nemaš apple pa i u segmentu mobilnosti onda te pokušavaju napraviti budalom,

šteta što ja nisam mod bilo bi to malo drugačije a sa 40 imam iskustva velikog što se tiče računala još od spectruma i commodorca dok neki nisu bili ni u planu :p

ajd zdravo

ja sam lijepo napisao "bilo koji drugi tablet". ne znam zašto ste Vi gospodine u tome prepoznali štovanje Steve Jobsa. Valjda Vas riječ tablet odmah asocira na iPad, što uopće nije čudno kod stare populacije.

17 godina
neaktivan
Oldy, obzirom da ovo istraživanje nije relevantno, molio bih tebe (kao uber relevantnu osobu na području) da provedeš svoje istraživanje i javiš nam rezultate.

Siguran sam da je ekipa s foruma, zajedno samnom, prilično zainteresirana za stvarno stanje...
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina

Ezlo tata ti je star ali sad ozbiljno bi te trebao prijaviti modu zbog vređanja malo pretjeruješ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio nemoj tako, znaš da starije boli kad im kažeš da su stari. :)
16 godina
Danny_HR kaže...
Oldy, obzirom da ovo istraživanje nije relevantno, molio bih tebe (kao uber relevantnu osobu na području) da provedeš svoje istraživanje i javiš nam rezultate.

Siguran sam da je ekipa s foruma, zajedno samnom, prilično zainteresirana za stvarno stanje...

I tebi ne bi škodilo malo manje sarkazma ok?

da li sam ja išta krivo napisao? da li sam mobilan sa svojim laptopom, vip pretplatom, punokrvnim os-om i punokrvnim preglednikom weba?

da li sam u datom trenutku u prednosti a opet isto tako mobilan?

sve što je mobilno majke ti pokušava se svesti na jednako apple, daj lupao sam po njemu još od ivera nemojte me raditi budalom, dragi štovatelji uređaja koji mogu manje a mobilni su :p

17 godina
neaktivan
Nisi ništa krivo napisao, ali očito nemaš blage veze o čemu se članak radi, ni o čemu je provedeno istraživanje.
16 godina

A Danny glavno da ti znaš sunce moje sigurno si na ipad-u jel? lol

ajd uživaj

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 11:28 (Oldy).

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran

ja bi rekao da vecina ovdje lupa gluposti jer se u komentarima spominju mobilni OS-evi i mobilni uredaji, a to nema veze sa tekstom

istrazivanje se odnosi na mobilne BROWSERE, ukljucite mozak dok citate

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pustite vi Oldy-a, on je ipak malo strajiji od vas i ima jako puno iskustva. zato ce on nama uskoro sprovesti precizno i tocno istazivanje, zar ne oldy. ROLF
I'll be back
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Ne samo da je stariji, nego ga od nas dijele godine i godine iskustva projektiranja na laptopu u šumi. To je ono što razdvaja znalce od amatera.

Moj PC  
6 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice