Android Market iznad 100.000

poruka: 13
|
čitano: 2.222
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market iznad 100.000".
17 godina
neaktivan

Lijepota svega toga je najvise u tome sto je vecina tih aplikacija besplatna. Bogataš

Zivio android! Namigiva

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najveca mana bice sto programi nisu testirani to je  mnogo vremena ako se vidi paleta korisnika ustvari nemozna misija,

sada za sada bice dobar android ali kako dolaeze nove aplikacije bice sve sporii i mislim da ce zavrsiti kao WIn,

ako nesto ne izmili (kopira Apple) Google 

art
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Android Market iznad 100.000

mislim da se jedino android uređaji u odnosu na iphone bolje prodaju, ali ne i ios uređaji (iphone, ipad i ipod touch), jer je tako nesto vec spomenuto na internetu :/

17 godina
neaktivan

Bravo za android, ali najviše me iznenadio WP7. Nema ni par dana da je lansiran a već broji 1000 aplikacija - jako dobar start.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oliver kaže...

najveca mana bice sto programi nisu testirani to je   mnogo vremena ako se vidi paleta korisnika ustvari nemozna misija,

sada za sada bice dobar android ali kako dolaeze nove aplikacije bice sve sporii i mislim da ce zavrsiti kao WIn,

offtopic, možda bi mogao malo proraditi na svojoj gramatici ?

s prvim dijelom rečenice se slažem, istina je da su dosta aplikacija onako švrblj mrblj, ali dolaskom Androida 3.0 to se želi promjeniti (i to je jedna od primarnih zadaća novog Androida). Gledao ja prezentejšn.

s drugim dijelom rečenice, onaj u kojem navodiš da će Android zbog loših aplikacija biti sporiji i završiti kao WM(6) nebih se složio niti najmanje. Dapače, vjerujem da će imati blistavu budućnost. Za razliku od WP7 koji već počinje s maksimalnim ograničenjima i na taj način ne dozvoljava aplikacijama da budu integrirane unutar OSa. Npr. osuđen si za Internet Explorer kao browser i to je to.

:)
15 godina
neaktivan
Svaka čast za Android ! Verzija 3.0 prema svem bi trebala posložiti stvari , te je vrlo skoro za očekivat da će bit još više aplikacija za Android tj. još veći rast.
http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
17 godina

A mozda Android ima 0 aplikacija u buducnosti, Oracle je nezgodan igrac i zeli zabraniti Javu za Android. 

Koliko znam skoro sve aplikacije su pisane da se izvode na Dalvik VM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Rade na novoj verziji 'Dalvik VM' koji nece biti vezan za Javu, iako ce je moci izvoditi.

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Bravo za android, ali najviše me iznenadio WP7. Nema ni par dana da je lansiran a već broji 1000 aplikacija - jako dobar start.

Microsoft je i najavio da će sa izlaskom WP7 odmah biti dostupno 1000 aplikacija

15 godina
neaktivan
yojo kaže...
Paolo2612 kaže...

Microsoft je i najavio da će sa izlaskom WP7 odmah biti dostupno 1000 aplikacija

Odlican broj za pocetak!

OT: ma Android je zakon :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 14:59 (stevan94).
17 godina

A zašto se ne spominju brojke Ovi Storea? Sigurno ima više aplikacija nego BB i WinPh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prasak kaže...

A zašto se ne spominju brojke Ovi Storea? Sigurno ima više aplikacija nego BB i WinPh.

Pa nisu spomenuli ni brojke od Palm-a za njegov WebOS. I on ima više aplikacija nego WP7 (ako se ne varam oko 2000)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
oliver kaže...

najveca mana bice sto programi nisu testirani to je   mnogo vremena ako se vidi paleta korisnika ustvari nemozna misija,

offtopic, možda bi mogao malo proraditi na svojoj gramatici ?

s prvim dijelom rečenice se slažem, istina je da su dosta aplikacija onako švrblj mrblj, ali dolaskom Androida 3.0 to se želi promjeniti (i to je jedna od primarnih zadaća novog Androida). Gledao ja prezentejšn.

s drugim dijelom rečenice, onaj u kojem navodiš da će Android zbog loših aplikacija biti sporiji i završiti kao WM(6) nebih se složio niti najmanje. Dapače, vjerujem da će imati blistavu budućnost. Za razliku od WP7 koji već počinje s maksimalnim ograničenjima i na taj način ne dozvoljava aplikacijama da budu integrirane unutar OSa. Npr. osuđen si za Internet Explorer kao browser i to je to.

tvoja gramatika nije i moja,ako imas nesto pametnije izvoli......

art
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice