Rezultati su bolesni...
Jedva čekam..
Rezultati su bolesni...
Jedva čekam..
Da, još bi se trebalo igrati s detaljima, pažljivije to obraditi al ovo je onako ugrubo sasvim ok.
Sve citam ovaj thread i ne mogu vjerovati da ovoliko ljdui ima potrebu sklanjati objekte sa slike ;)
Istina.. iako je meni na ovoj slici uvijek smetao stup. Pa sad, ako ga se već može ukolniti.. :D
Nekako sumnjam da si kupio CS5 da bi uklonio jedan stub ;)
Jeftinije ga je fizicki ukloniti, napraviti fotku i zavariti nazad ;)
Srećom ga nisam kupio. A ovo bi mi predugo trajalo da ga mičem.. Vjerojatno bi trebalo izganjat neke dozvole u lijepoj našoj. :D
svi pišu kak skidaju,a da je netko bar natuknuo di se može skinut to ne.
svi znamo pravila foruma i ne želmo bez veze požutjeti samo zato što je nekome teško google-ati
svi znamo pravila foruma i ne želmo bez veze požutjeti samo zato što je nekome teško google-ati
ma vjeruj mi da guglam,ali sve kaj nalazim su fejkovi ili cs4.
1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.
Jel priznaju ako kupiš soft vani?
Hehehehe, naravno da se ne priznaje. Dobiješ licencu za korištenje u dotičnoj sredini, ne u Hrvatskoj...
Ne znam, instaliraš softver na kriptirani disk i ugasiš komp ako stigne posjet iz državnog inspektorata. Lozinku zaboraviš.
Ako sam dobro shvatio cijeli komplet aplikacija Design Premium je 1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.
Ne znam zašto bi tebi netko određivao gdje ćeš nešto kupiti. Ti imaš pravo kupiti softver gdje god želiš i to vrijedi sve dok imaš dokaz da si ga legalno kupio.
sickness.. skidam sada..
Ako sam dobro shvatio cijeli komplet aplikacija Design Premium je 1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.
Ne znam zašto bi tebi netko određivao gdje ćeš nešto kupiti. Ti imaš pravo kupiti softver gdje god želiš i to vrijedi sve dok imaš dokaz da si ga legalno kupio.
I ako u EULA ne pise drugacije.
Al ne prodaju se komadi proizvoda, nego licence za njegovo korištenje u odr. uvjetima...
Naravno da imaš pravo kupiti licencu za Ameriku, al ovdje ćeš onda morati kupiti još jednu... Barem što se tiče Adobea.
Al ne prodaju se komadi proizvoda, nego licence za njegovo korištenje u odr. uvjetima...
Naravno da imaš pravo kupiti licencu za Ameriku, al ovdje ćeš onda morati kupiti još jednu... Barem što se tiče Adobea.
Imaš li izvadak koji to potkrepljuje?
ako je ovo kaj sam ja skinuo photoshop cs5,radije ostajem na cs3.
Stavi sliku da vidim sta si skinuo
Stavi sliku da vidim sta si skinuo
budem,sad mi se neda, idem radit za par minuta. kad se vratim stavim. ali može bit da je to to čemu se svi dive,ali meni se ne sviđa,makar meni se nije ni cs4 svidio :P
ma gdje ste to našli, ja nailazim samo na prerealise (portable) od kojih stotinjak MB a to je 100% neki bed..Ne pitam za link, ne stavljajte ga, snać ću se prije ili kasnije
ne treba mi InDesign,Flash,After effect,možda samo AI i onaj zgodni converter..Imam Master CS4 pa mi skuplja prašinu. Sad ide dolje neki "Total training Adobe Photoshop CS5 Extended Essentials (DVD) ne mogu vidit šta je na njemu(iso) al neki tutoriali sigurno - onda se valjda sjetio poslat komplet PS CS5(?). Ako nije jbg, al ima 1.48GB
jel istina da cs5 (il photoshop) radi samo na 64 bitnom OS-u ??
jel istina da cs5 (il photoshop) radi samo na 64 bitnom OS-u ??
piše sve i svašta, ali radi na x32 x64 W98 WME W7 ma na svima mora radit, Adobe je jedinstven a OS su izmjenjivi (naravno- verzije Mac, Linux..)
Sad bas da CS5 radi na win 98...
ma ja sam tražio po netu da bar ima trial za skinuti,ali sam skinuo portable samo da vidim,ali ne valja.
to je onaj od stotinjak mega.
ali da su bar uveli neku mogućnost,ili plugin,ili nekaj treće da se može vratit sučelje cs3, jer barem meni ovo sučenje ne odgovara.
nešto nisam odolio, cc.500MB i nema Bridge, niti content aware fill (samo scale), neki puppet warp tools, Tools ikone malo promijenjene... (bezveze). Nije to to (brišem)
To ti je ps cs5, a pise da nemre radit bez sp 3 a ja imam sp2 i radi normalno
sshit, ovaj portable (totalno osakaćen) svršio u smeću, Complet tutorial je samo complet tutorial( jesam budala), i onda šta napravit (?)..Creative suite CS5 pokuco na vrata, nekim čudom se instalirao i nisam baš oduševljen. Po onom šta ja koristim napredak je 15-20%, ništa šta CS4 nije mogao odraditi (čak i aware fill s OnOne plugin). Para mi se da je aware scale malo brži s x64 al mac plugina mi x64 ne podržava (moram skakutat s jednog na drugi, pravi stress), sučelje niškoristi, neka "šminka"..sve u svemu nabijam upload