Adobe predstavio Photoshop CS5

poruka: 151
|
čitano: 31.533
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Adobe predstavio Photoshop CS5".
15 godina
RE: Adobe predstavio Photoshop CS5

Rezultati su bolesni...Osmijeh

Jedva čekam..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan

Da, još bi se trebalo igrati s detaljima, pažljivije to obraditi al ovo je onako ugrubo sasvim ok. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve citam ovaj thread i ne mogu vjerovati da ovoliko ljdui ima potrebu sklanjati objekte sa slike ;)

15 godina
neaktivan

Istina.. iako je meni na ovoj slici uvijek smetao stup. Pa sad, ako ga se već može ukolniti.. :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekako sumnjam da si kupio CS5 da bi uklonio jedan stub ;)

Jeftinije ga je fizicki ukloniti, napraviti fotku i zavariti nazad ;)

15 godina
neaktivan

Srećom ga nisam kupio. A ovo bi mi predugo trajalo da ga mičem.. Vjerojatno bi trebalo izganjat neke dozvole u lijepoj našoj. :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svi pišu kak skidaju,a da je netko bar natuknuo di se može skinut to ne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

svi znamo pravila foruma i ne želmo bez veze požutjeti samo zato što je nekome teško google-ati

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
nsoul kaže...

svi znamo pravila foruma i ne želmo bez veze požutjeti samo zato što je nekome teško google-ati

ma vjeruj mi da guglam,ali sve kaj nalazim su fejkovi ili cs4.

16 godina
neaktivan
Slavo kaže...

1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.

Jel priznaju ako kupiš soft vani?

Hehehehe, naravno da se ne priznaje. Dobiješ licencu za korištenje u dotičnoj sredini, ne u Hrvatskoj...

Ne znam, instaliraš softver na kriptirani disk i ugasiš komp ako stigne posjet iz državnog inspektorata. Lozinku zaboraviš. Nevinašce

17 godina
neaktivan
Slavo kaže...

Ako sam dobro shvatio cijeli komplet aplikacija Design Premium je 1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.

Ne znam zašto bi tebi netko određivao gdje ćeš nešto kupiti. Ti imaš pravo kupiti softver gdje god želiš i to vrijedi sve dok imaš dokaz da si ga legalno kupio.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran

sickness.. skidam sada..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Slavo kaže...

Ako sam dobro shvatio cijeli komplet aplikacija Design Premium je 1900 dolara, oko 10.000 kn. Kod nas je CS4 Design Premium 20.000 kn!!! I onda nek mi netko dođe iz BSA i pita jel imam originalni softver.

Ne znam zašto bi tebi netko određivao gdje ćeš nešto kupiti. Ti imaš pravo kupiti softver gdje god želiš i to vrijedi sve dok imaš dokaz da si ga legalno kupio.

I ako u EULA ne pise drugacije.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Al ne prodaju se komadi proizvoda, nego licence za njegovo korištenje u odr. uvjetima...

Naravno da imaš pravo kupiti licencu za Ameriku, al ovdje ćeš onda morati kupiti još jednu... Barem što se tiče Adobea.

17 godina
neaktivan
Mila kura si planina kaže...
naxeem kaže...

Al ne prodaju se komadi proizvoda, nego licence za njegovo korištenje u odr. uvjetima...

Naravno da imaš pravo kupiti licencu za Ameriku, al ovdje ćeš onda morati kupiti još jednu... Barem što se tiče Adobea.

Imaš li izvadak koji to potkrepljuje?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Upravo sam skinuo cs5 i gledam sta su novo stavili i moram rec da je prebolestan :D
[img]http://i41.tinypic.com/2qtlilz.png[/img]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako je ovo kaj sam ja skinuo photoshop cs5,radije ostajem na cs3.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Stavi sliku da vidim sta si skinuo

16 godina
neaktivan
Weite13 kaže...
nsoul kaže...

Stavi sliku da vidim sta si skinuo

budem,sad mi se neda, idem radit za par minuta. kad se vratim stavim. ali može bit da je to to čemu se svi dive,ali meni se ne sviđa,makar meni se nije ni cs4 svidio :P

17 godina
neaktivan

ma gdje ste to našli, ja nailazim samo na prerealise (portable) od kojih stotinjak MB a to je 100% neki bed..Ne pitam za link, ne stavljajte ga, snać ću se prije ili kasnije

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ma ima vani master collection,(portable-nije to to) meni radi sve 5 s mastera
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan

nešto nisam odolio, cc.500MB i nema Bridge, niti content aware fill (samo scale), neki puppet warp tools, Tools ikone malo promijenjene... (bezveze). Nije to to (brišem)

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
ma ima vani master collection,(portable-nije to to) meni radi sve 5 s mastera

ne treba mi InDesign,Flash,After effect,možda samo AI i onaj zgodni converter..Imam Master CS4 pa mi skuplja prašinu. Sad ide dolje neki "Total training Adobe Photoshop CS5 Extended Essentials (DVD) ne mogu vidit šta je na njemu(iso) al neki tutoriali sigurno - onda se valjda sjetio poslat komplet PS CS5(?). Ako nije jbg, al ima 1.48GB

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 16:26 (micho0305).
15 godina
neaktivan

jel istina da cs5 (il photoshop) radi samo na 64 bitnom OS-u ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

jel istina da cs5 (il photoshop) radi samo na 64 bitnom OS-u ??

piše sve i svašta, ali radi na x32 x64 W98 WME W7 ma na svima mora radit, Adobe je jedinstven a OS su izmjenjivi (naravno- verzije Mac, Linux..)

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan

Sad bas da CS5 radi na win 98...

16 godina
neaktivan

ma ja sam tražio po netu da bar ima trial za skinuti,ali sam skinuo portable samo da vidim,ali ne valja. 

to je onaj od stotinjak mega.

ali da su bar uveli neku mogućnost,ili plugin,ili nekaj treće da se može vratit sučelje cs3, jer barem meni ovo sučenje ne odgovara.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

nešto nisam odolio, cc.500MB i nema Bridge, niti content aware fill (samo scale), neki puppet warp tools, Tools ikone malo promijenjene... (bezveze). Nije to to (brišem)

To ti je ps cs5, a pise da nemre radit bez sp 3 a ja imam sp2 i radi normalno

17 godina
neaktivan

sshit, ovaj portable (totalno osakaćen) svršio u smeću, Complet tutorial je samo complet tutorial( jesam budala), i onda šta napravit (?)..Creative suite CS5 pokuco na vrata, nekim čudom se instalirao i nisam baš oduševljen. Po onom šta ja koristim napredak je 15-20%, ništa šta CS4 nije mogao odraditi (čak i aware fill s OnOne plugin). Para mi se da je aware scale malo brži s x64 al mac plugina mi x64 ne podržava (moram skakutat s jednog na drugi, pravi stress), sučelje niškoristi, neka "šminka"..sve u svemu nabijam upload

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice