AGI – termin bez pravog značenja

poruka: 12
|
čitano: 3.827
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AGI – termin bez pravog značenja".
11 godina

Poveznice na druge članke ispod teksta su mi super. Zar to kod vas nitko ne kontrolira? "Hrvatice se suočile s vaginalnim problemima."  

1 0 hvala 0
8 mjeseci
Re: AGI – termin bez pravog značenja
Kod mene cenzuru vrši Opera, na kompu Ublock Origin. :D

2 0 hvala 0
17 godina

Jao, kakve ugovore to potpisuju!

Pravnici su plaćeni po satu, pa im baš pašu ovakvi nejasni pojmovi da mogu nabijat satnicu.

1 0 hvala 0
17 godina

AGI je nešto kao bog u etabliranim religijama. Jasne definicije nema s razlogom. Vidimo da ni za današnji AI ne postoji neka velika želja da se ljudima jasno objasni što to točno jest (a jest algoritam) kad pristupe servisu, već se svima dopušta da razviju svoje tumačenje. Lakše je prodati nešto što može biti bilo što, nego nešto što se neće svima svidjeti.

Amenoum

1 0 hvala 0
9 mjeseci
PaleRider kaže...

AGI je nešto kao bog u etabliranim religijama. Jasne definicije nema s razlogom. Vidimo da ni za današnji AI ne postoji neka velika želja da se ljudima jasno objasni što to točno jest (a jest algoritam) kad pristupe servisu, već se svima dopušta da razviju svoje tumačenje. Lakše je prodati nešto što može biti bilo što, nego nešto što se neće svima svidjeti.

Meni bi najjednostavnija definicija bila samosvjesna umjetna inteligencija.

10 godina
Novice kaže...

Meni bi najjednostavnija definicija bila samosvjesna umjetna inteligencija.

Kad bude samosvjesna, bit će prekasno za bilo kakve analize 

17 godina
Proguglaj? Prochataj? Odperplexaj? o Mindbot Ultra projektu.
7 godina

Ne znam što je AGI, ali znam što je ČOKAGI. ČOKAGI je umjetna inteligencija koja je pametnija od cijelog čovječanstva (ktomu prefiks ČOK na riječ AGI).

0 0 hvala 0
8 mjeseci
Marketing baš zasere generalno jasno što neka riječ ili izraz znače. Čim su počeli sa reklamama za AI (UI) procesorima u mobitelima , sada smo došli do toga da su običan kalkulator i vibrator ojačani UI-jem, svaka igračka je UI. Svaki dan članak u bug.hr o moČnoj UI 🙄

Tako će biti i s AGI (OUI) , kad se približe toj razini u nekom polju prozvati će to OUI. Pa ćemo kao imati OUI na svakom uređaju .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
AGI, evo samo što nije. Sljedeće godine, taman nakon što vam četđipiti uzme posao. Nema veze što pojma nemaju kako bi AGI trebao izgledati, što je to točno ni kako do njega doći. Bitno je da samo što nije stigao. Valjda sam od sebe. A da, ne zaboravimo i dnevnu dozu - za 6 mjeseci će 26368% poslova nestati jer će tzv ai to raditi. Evo samo što nije. Balon i strah se moraju pumpati. Kako inače do silnih miljardi.
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

-sve navedeno je točno.. :) .. npr agi je bog, kao što je i novac-bog.. ili je to onaj-ono što o nečemu odlučuje, opet novac ili moć.

-kao što članak završava, pa i svršava, tj na prihode od milijardi, svrši svaki dioničar-ceo.. igrač u toj igri, .. novac.

-novac je bog, kao što su i vjerski simboli, ista uloga-smisao.. ljudi vide npr križ i to im daje neku vjeru, snagu, duhovnost, .. dok se evolucijom-darwinom-industrijom.. to promijenilo s klasičnih vjerskih simbola u klasične materijalne, pa je to sad umjesto križa, rolex, auto, zlatni lanac.. simboli, pa sve do tog da su sami simboli-žigovi-znaci, brand, zaštićeni, temelj biznisa-zarade, kao logo cocacole ili bilo kojeg branda.. simboli.

.. a simboli predstavljaju, novac.. tj nekad su ljudi to nazivali bog, .. razlika? kao da je važno kako nešto nazovemo, kamen je uvjek kamen, govno-govno.. riječ-naziv je pandan pas se usro ili hebrangovi postulati o neistini laički-laži :)

-agi.. general. .. imamo činove vojske, narednici, kao max-podoficiri, poručnik je početnik tog višeg staleža-kaste onih koji upravljaju, no vrlo nisko u rangu, početnik.. narednik je u tome prašinar, ni to.. nevažan da se ni ne broji.. pa tek s kapetanom počinju pravi činovi, dok je major nešto.. a do pukovnika je ono gdje se napreduje, ovisno o kasti-laktarenju-stranački-interesno ili slučaj-sreća, pa i napoleon postane general ili hićo firer.. 

-ovo je general.. time žele reći, ovo je car-kralj-šef.. dok u drugom značenju koje je naravno kontekstno pogrešno, prijevod kaže da se odnosi na general-population ili ljude-vulgaris-obične.. no, da, kao papa-biskup, koji blagosliva ovčice-podanike, one najniže.. masu.. tj to radi poglavar crkve, pa jednako radi i poglavar novca, bog.. što već, ako su sami nazivi-termini sporedni-komutativni.. :)

-direktori, savjetnici, tajnici, referenti.. do portira i čistačice, hijerarhija je ista, tko ima koji pečat, radno mjesto, plaću, status.. i tko je kome kum ili dužan uslugu, ministar tzv kontrovezrnom poduzetniku, čiju djeliatnost ne navodimo.. onak, eufemizmi čega ili zbog čega? u medijima.. izjavama vlasti.. dok je u svemu potka priče, novac, kako ga zgrabiti, u svoj džep.. što se ponekad nazove krađa, ponekad plijen, ponekad zarada, ponekad donacija .. ovisi, koliko nadležni sud ima dokaza pa i volje-snage procesuirati, dok pobjednici pišu povijest koja tad ostane 'činjenično' zacementirana ili uradak braće grimm (priče za djecu)..

-kao da ima neke bitne razlike, nazovemo li nekog npr vojskovođu generalom ili ceo-om, papom, donom, .. sve je to neki šef i svi imaju biz-novac kojim dobiju moć .. čak za činiti čudesa, znake rukama u zraku, proglašavati nekog svecem ili pokrstiti sve od nekog meridijana i proglasiti dijelom npr španjolske krune-carstva.. onak, jednim pokretom ruke ili udarcem pečata-žiga-znaka.. pri čemu je taj simbol, znak, ono što im daje moć-novac kao generator sam po sebi, mada je zapravo samo izmišljen-znak-simbol.. ili odgovor koji muči fizičare nastanka nečeg iz ničeg dok im se odgovor skriva pod nosom, kao i petrači-ostali.. no ne vide .. želimo li vidjeti?

-želimo li znati da je film-zabava, samo to.. da davidcoperdfield nije ukrao kip slobode i prošao kroz (kineski) zid.. :) .. želimo čaroliju i sustav nam je daje, laž i mašta kao eufemizmi i pojavni oblici istog.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2025 10:53 (ihush).

0 0 hvala 0
13 mjeseci

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice