pitanje jedno dali smijemo koristiti carbonite addon na moltenu hoce li nas banntati radi toga dali ga vi koristite?hoce li oni to prepoznati kao antisentitel cheat?
Sentinela BOLI ONA STVAR za addone, samo nesmijes koristiti botove.
Danas krenio igrat na 1x serveru
Nick:Nightlight
Undead Warlock
Slobodno me dodajte za frenda
A jbga, morao sam reinstalirati Windows i sada opet moram instaliravati wow
.
ima na 1x serveru dobar guild zove se balkan puno igraca ima s naseg prostora.
Ja sam naso neki Balkan Elite Force
ne
igrao sam sa humanom negdje 4 sata i stigao do lvl5, gužva je preeeevelika, više puta sam popi*dio i otišao na MW2
igram sa Night Elfom lvl 10 Anessen, zna li netko neki dobar guild u kojem ima dosta Hrvata jer susrećem samo Srbe kod elfova
ima ti guild BALKAN ima ti tu svakoga iz naseg kraja kontaktiraj nick Shape da te invajta
Pozz, jel mi moze netko poslati torrent na pm sa kojeg da skinem WoW jer imao sam problema prije, htio sam sa ekipom isto igrat na ovom serveru ali mi je svaki put skidalo update i nisam se nikak mogo spojit na server..
Pa ako moze kakva uputa na PM. Hvala :)
Kolega CroMaky96 je meni sve lijepo objasnio i sada maltim taj wow svaki dan
Evo uputa
http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/world-of-warcraft-molten-server/105027.aspx?page=3&jumpto=2102061&sort=asc&view=flat
...
paynemax
thechoosen
Pa šta nemogu ja jednostavno samo skinut sa Moltenove stranice onaj torrent i to je to, netrebam niti realm niti nista upisivat makar nije problem :) ALi netrebam patcheve stavljat.
Jel igra tko na Sargerasu? Horde ofc...
Jel vi igrate na Moltenu i na kojem serveru, jel za sve servere trea cekati dugo ili????
Ja bi igro ali neznam na kojem realmu
Ima li ljudi na Deathwing-u? Main mi je druid Ncie , officer u guildu Chivalry Elite pa me dodajte :)
Poz,
Sutra cu poceti igrati na tom molten WoW serveru ... na kojem realmu ste?
jel ima tko na molten serveru neki account s bilo kojim 80lvl charom s kojim NE igra?
bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga donirao.Moguće da vam i dam nešto za account :)
el ima neki balkansi guild na deathwingu(12x)?
Hebemu mater, vratim se nakon godinu dana na Molten server i da ču na svog Huntera(LvL 80) kad ono nema ga.
Izbrisana su mi 2 lvl 80 lika. Oba dva imaju oko 6k GS, posalo sam Mail na support pa čemo vidjeti u čemu je problem.
ako se dobro sjećam,brisali su neaktivne charove da bi poboljšali perfomanse servera
ako se dobro sjećam,brisali su neaktivne charove da bi poboljšali perfomanse servera
Se može to vratit? tj ako pošaljem mail ili nešto?
Svi drugi likovi su mi tamo (niži leveli) samo ova dva 80 lvl-a mi nema, trebali bi mi vratiti nazad te pobrisanje likove.
mislim da imaš u opcijama,tj game acc panelu da vratiš deleted chars...Pogledaj malo :)
mislim da imaš u opcijama,tj game acc panelu da vratiš deleted chars...Pogledaj malo :)
Nema, gotovo je, deletani su .. kontaktirao sam Admina i rekao mi je da nije moguće više vratiti likove, nakon 90 dana se brišu i nikad više neće moći biti vračeni.
Jebiga šta je tu je, neču više igrati jer mi se neda lvlat.
Igra li tko na molten ragnaros serveru ak netko igra nek me doda i nek mi se javi nick mi je Harmafest