Ja nažalost također imam jako negativna iskustva sa njima i nikome ih nebi preporučio!
25.05. sam online naručio 2 prizvoda (hdd i ssd), nakon narudžbe nisu se javljali tjedan dana dok ih ja nisam nazvao i morao "podsjetiti" na narudžbu, a djelatnik mi preko telefona tada kaže da se nakon online narudžbe mora nazvati i potvrditi narudžbu...šta je po meni nepojmljivo!!! Mogla je moja narudžba i do danas tako stati oni je ne bi isporučili.
Nakon tog "podsječanja" za tjedan i pol dana mi tek stiže pošiljka, i naravno hdd je bio neispravan (pun bad sektora). Odmah sam im ga hp ekspresom (u dogovoru sa djelatnikom sam ga poslao hp ekspresom jer na njihovim stranicama piše da ne primaju poštanske pošiljke), a to je bilo 13.06. Nakon toga me uopće nisu nazvali da su zaprimili pošiljku nego sam ih ja nakon dva tjedna kontaktirao da ih pitam da li je stigla ta pošiljka, na što bi mi djelatnik zbunjeno odgovorio da je. Kroz par tjednana sam ih ponovo pokušao kontaktirati i mailom i pozivima, ali bezuspješno, a kada bi se udostojili javiti onda bi mi rekli da pričekam na liniji dok ne vide šta je sa proizvodom. I dok ja tako čekam na liniji čujem da pričaju o tome, ali nemaju pojma o nikakvoj pošljci, pa mi djelatnik nakon par minuta kaže da će me nazvati da ne čekam na liniji i obavjestiti o stanju proizvoda. Mislite da su se javili!!!?...i tako je bilo tri puta i svaki puta ista priča dok ja nisam izgubio strpljenje i nažalost morao sam im zaprijetiti da ću osobno doći do njih u zg (živim u st) i da onda taj razgovor neće biti niti malo ugodan, i dao sam im rok do kraja ovog miseca da mi dostave novi hdd. Čak sam pošiljku poslao o svom trošku, ali sam im napisao da želim da mi refundiraju trošak i baš me zanima da li će to napraviti i da li će mi do kraja ovog miseca uručiti prizvod, inače će biti jako neugodno po njih!
Izgleda da čovik u ovoj državi mora postati gad da bi dobio ono što je platio!
Uglavnom jako negativna iskustva i nikome ih ne preporučujem!
Pogodite da li su mi poslali novi hdd? Čak su me i zvali na mobitel i poslali mail da će to riješit do srijede (ove što je prošla), pa opet ni traga ni glasa! Izgleda da ću morat za Zagreb...uuuuu neće bit lipo!!!