IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.048
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Gale92 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Kakvu maskicu imas ?

obicnu silikonsku uzeo s ebaya za par dolara

Ne bi trebao imati s njom problema, ja sam koristio na vise razlicitih iphonova takve. Ako se to cesto desava nesto nije uredu onda s mobitelom. Meni se ponekad znalo desiti da sam izgubio signal ili mi je sporo radio internet, ali to je bilo zbog mog drzanja mobitela.

To mi se najvise desavalo na iP4 - iP5s (evo i sad imam iP5s, jer mi je ono smece na popravku.. i zna mi se desiti kad drzim prste na antenama da se uspori internet), ali mi se to nije desavalo u ovih 8 mjeseci na iP7 Plus.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 19:10 (Croshadow1234).
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Nego, tlaka mi sad tražit temu, pa tu da pitam, ako ima momaka, a vjerujem da ima vas par, jel koristi tko danas 5s model, poželjno da je na iOS 10 i kako se ponaša, kakva je baterija, šteka li, ima li kvarova i to? Treba bratu backup uređaj za na teren a da nije previše skup i da kroz cirka 6mj do godine dana zadrži koliko toliko cijenu, pa je procjena pala na ajfonjaru 5s. Hvala svakom normalnog odgovoru, bez trollanja 

0 0 hvala 0
14 godina
bubimir13 kaže...

Nego, tlaka mi sad tražit temu, pa tu da pitam, ako ima momaka, a vjerujem da ima vas par, jel koristi tko danas 5s model, poželjno da je na iOS 10 i kako se ponaša, kakva je baterija, šteka li, ima li kvarova i to? Treba bratu backup uređaj za na teren a da nije previše skup i da kroz cirka 6mj do godine dana zadrži koliko toliko cijenu, pa je procjena pala na ajfonjaru 5s. Hvala svakom normalnog odgovoru, bez trollanja 

Moj prika, ima sina koji ima iPhone 5S, koji je trenutno na iOS 10.3.2, i koliko ja znam, dečku drugi razred srednje da se zna "o kakvom tipu usera govorimo", dečko ga "uredno tlači" ali gadget na pokazuje znakove umora, niti malo! 

Čak je i "Space Gray" boja, sa nekom silicone futrolom, a čak mu se boja skorom niti nije pokušala trgati ili guliti možda! 

Tako da, što se mene dotikavle, savršen back-up gadget je ušao u uži krug za izbor! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
bubimir13 kaže...

Moj prika, ima sina koji ima iPhone 5S, koji je trenutno na iOS 10.3.2, i koliko ja znam, dečku drugi razred srednje da se zna "o kakvom tipu usera govorimo", dečko ga "uredno tlači" ali gadget na pokazuje znakove umora, niti malo! 

Čak je i "Space Gray" boja, sa nekom silicone futrolom, a čak mu se boja skorom niti nije pokušala trgati ili guliti možda! 

Tako da, što se mene dotikavle, savršen back-up gadget je ušao u uži krug za izbor! 

Ako ti tako kažeš, onda bratu idu preporuke 

9 godina
Da ti ATJ maskicu neku preporuci? :)
14 godina
bubimir13 kaže...
ATJLučko kaže...
bubimir13 kaže...

Ako ti tako kažeš, onda bratu idu preporuke 

Dečko je imao i "običan" iPhone 5, no igrom slučaja je dobio nemoralnu ponudu od tate, koji je skorom dobio 5S prilikom produljenja novog tada ugovora! 

Makar je "minimalističkih dimenzija", za "samo čisto telefoniranje" je stvarno izmišljen, govorimo o gabaritima i težini, a ljudima sa manjim prstima je dovoljno velik/malen za neke igrice, pa čak i RR3!!!! 

ATJ Lučko
10 godina
bubimir13 kaže...

Bjezi od iOS 10, najgora iOS verzija do sad, ako mozes uzmi si neki sa iOS 9.3.2-9.3.5. Ja trenutno koristim iP5s na 9.3.2 je.

iOS 10 donosi dosta problema sa baterijom, na nekim verzijama je dobra ali na zadnjih par 10.3.1.. 10.3.2 nije. Najbolje ti je da pogledas usporedbe na youtubu izmedu tih verzija, imas dosta videa gdje ljudi usporeduju iP5s. 

Kolega mi isto ima iP5s i ostao je na 9.3.5, nije htio ici na iOS 10.. i dobro mu radi uredaj.

Edit: Zab sam spomenuti da je ovaj moj iP5s dosta star i baterija je stvarno losa, moram ga dvaput dnevno puniti, jedino sto je dobro je to sto se brzo puni naspram mog iP7+ 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 19:12 (Croshadow1234).
13 godina
@bubimir 13, vlasnik 5s kupljenog novog u 3/2016, zadnji IOS 10.3.2, ne steka, kvarovi 0, kaljeno staklo i maskica, izgleda doslovno kao nov, evo dvije slike kako se drzi baterija

Napomena, danas slobodan dan, nisam nigdje isao i cijeli usage je napravljen doma na wi-fi mrezi, inace bi SOT bio puno manji na 3G mrezi
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Koji ti je to app za bateriju? Sto se mene tice zadnji ios za 5s je 8.3, ovi ostali citaj noviji ga dosta uspore. Imao sam 5s 3 godine i nisam na njemu mjenjao apsolutno nista. Baterija je uadnjih godinu dana bila stvarno losa

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mile59 kaže...
@bubimir 13, vlasnik 5s kupljenog novog u 3/2016, zadnji IOS 10.3.2, ne steka, kvarovi 0, kaljeno staklo i maskica, izgleda doslovno kao nov, evo dvije slike kako se drzi baterija

Napomena, danas slobodan dan, nisam nigdje isao i cijeli usage je napravljen doma na wi-fi mrezi, inace bi SOT bio puno manji na 3G mrezi

Znači poanta je da se isplati.

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Ak ce ga platit do 1000kn da, za vise ne.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
13 godina
...
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ak ce ga platit do 1000kn da, za vise ne.

Nešto manje će bit od toga, pa zato i razmatra to, mint stanje.

15 godina
protjeran
IPhone 7, rasprava!

Ja sam svoj 5S platio 1200, godinu star, stanje 9.5/10, samo ima onaj glupi yellow tint na gornjoj 1/4 ekrana

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ja sam isto razmišljao da uzmem 5s, možda čak i novi kako je pala cijena, pa mi ova mišljenja došla kao naručena.

Je li 16 gb dosta za nekoga tko recimo na Xiaomiu nije uspio niti 3 gb napuniti u cca pola godine?

Novi su oko 2200, a na njušci ih ima i po 1000 kn pa ne znam što bi mi bilo pametnije?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Meni je 16gb sasvim ok.
A ono, ja bih opet uzeo rabljeni nego novi jer se daju naći u stvarno dobrom stanju a stari oko godine dana.
HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S
14 godina
IPhone 7, rasprava!

ja imam  "u ladici" 5S te jedva čekam vidjeti kako će se "ponašati" kada dođe iOS 11 na njega pa onda lagana usporedba iPhone 7 vs. iPhone 5S on iOS 11

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Ja isto imam jedan 5S u ladici i na iOSu 10.3.2 radi odlicno, al bas odlicno, nemrem vjerovat da mob iz 2013-te i dalje tako dobro radi, bas me zanima kak ce to izgledat sa iOS 11 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ne kuzim kako 5s moze raditi odlicno a 6 ne. Nedavno sam imam i6 na krace vrijeme i to je neupotrebljivo na ios10. Svaka radnja je uzasno usporena i mob se ponasao kao da je android :) i to neki jeftini.

0 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Ne kuzim kako 5s moze raditi odlicno a 6 ne. Nedavno sam imam i6 na krace vrijeme i to je neupotrebljivo na ios10. Svaka radnja je uzasno usporena i mob se ponasao kao da je android :) i to neki jeftini.

Možda je samo trebao reset/hard reset učiniti! 

Dogodi se s vremenom, potrefi da nešto "ne sjedne" kako bi trebalo, no kada uradiš resetiranje, sve profunkcionira samo tako! 

ATJ Lučko
10 godina
robee1 kaže...

Zavisi na kojoj je verziji.. ako je na 10.0 - 10.1 (mozda i 10.2, nisam siguran).. vjerojatno nece dobro raditi. Ni moj iP7+ nije dobro radio na iOS 10.0 i 10.1 - od 10.2 je bila bolja situacija.. sa 10.3 je odlicna jer su ispravili lag sa animacijama.

Kao sto sam rekao vec gore, iOS 10 je najgori iOS do sada, previse problema sa animacijama i baterijom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 13:09 (Croshadow1234).
15 godina
protjeran
10.3.2 i kod mene na ip5s i sve super, no problemo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Iskreno nemam pojma kakvo je stanje sa sesticom, ja sam ovaj 5S dobio nedavno jer je stari presao na sedmicu, i prije nego sam mu slozio backup sa ovog 5S-a pa prebacio sve na sedmicu iso sam ga malo isprobat kak radi posto se koristi svaki dan u zadnjih 3 godine i nakupio je svega i svacega na njemu, svi apdejti su rađeni OTA, nikad clean restore. Mob je imao cca 1000 slika, cca 20+ aplikacija, 4-5 mail-a za sync, ništa muzike i to je to. I mogu rec da je telefon radio odlicno sa svim tim na njemu. Jedino sto je baterija bila losa, evo to mogu rec da je jedini minus. 

Kad sam odradio transfer svega na novi mob, onda sam povukao clean restore file iz iTunesa od 10.3.2 za 5S, znaci onaj od 2,4GB, i slozio kao novi iPhone. Stavio par svojih aplikacija na njega tipa Tapatalk Pro, YT i Twitter i prebacio cca 500 pjesama i telefon leti. Nov uređaj 

nebu se koristio kao daily phone jer ima opake oscilacije sa baterijom i onu zutu tintu po svim rubovima ekrana al kao iPod ce dobro sluzit za po doma i bit ce testni kunić za iOS 11 

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Imam bliska iskustva s 5s i 6, oba na zadnjem iOSu i rade uredno. Preporuka je napraviti restore ako neto ne radi kako treba.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Pozdrav, razmišljam si uzeti sedmicu nekad krajem ljeta jer bih želio malo promjenu od androida.

Jel ima možda netko iskustva sa trgovinama MP-Elektronika ili tiamobiteli? Nabava.hr za njih dalje najpovoljniju trenutnu cijenu od 4600 HRK za 32 GB verziju.

Koji je po vama najbolji način kupovine? Max budžet bi mi bio 5000 kuna.

Jel se isplati čekati dok ne izbace 7S? Čitao sam nešto da će biti iste cijene kao današnja sedmica a da će ova osmica s ludim ekranom bit skuplja verzija. Ako bi 7S imao samo noviji procesor onda bi se možda isplatilo uzeti i sedmicu s više memorije ako im padne cijena.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Izaći će iPhone 8 vjerovatno, taj ekran meni nikako ne paše, ovaj kao u S8- ici. Ako možeš čekati cijena će sigurno pasti kad izađe i8, ali ne puno i pada vrlo sporo, ipak iPhone drži cijenu.

0 0 hvala 1
17 godina
Strifer kaže...

Pozdrav, razmišljam si uzeti sedmicu nekad krajem ljeta jer bih želio malo promjenu od androida.

Jel ima možda netko iskustva sa trgovinama MP-Elektronika ili tiamobiteli? Nabava.hr za njih dalje najpovoljniju trenutnu cijenu od 4600 HRK za 32 GB verziju.

Jel se isplati čekati dok ne izbace 7S? Čitao sam nešto da će biti iste cijene kao današnja sedmica a da će ova osmica s ludim ekranom bit skuplja verzija. Ako bi 7S imao samo noviji procesor onda bi se možda isplatilo uzeti i sedmicu s više memorije ako im padne cijena.

I ja bih ti savjetovao da pričekaš deveti mjesec i vidiš što će biti s novom generacijom iPhonea... Sedmica je, sama po sebi, odličan telefon s izvrsnim proporcijama (barem za moju ruku) i ako je uzmeš, sigurno ćeš biti zadovoljan.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ja isto čekam novu generaciju ... razlog je dali će novi iphone bit puno bolji od svog prethodnika ili ću se pak zadovoljit s jeftinijim starijim iphoneom ... vidit ćemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strifer kaže...

Isto sam se ja pitao pocetkom ovog mjeseca kad sam trebao kupit jednu sedmicu 32gb, a po nekim komentarima sa raznih foruma te trgovine mi bas nisu uljevale povjerenje...

tako da sam se odlucio za eBay i nov iPhone 7 32gb iz DE, narucio u petak popodne, mob bio u pon rano ujutro u mojim rukama, cijena 4600-4700kn, izuzetno zadovoljan kupovinom 

al ak ti nije hica, mozda pricekat 9mj. pa ce i past cijena "stare" sedmice iako je i sad pala, bar kod tog sellera di sam ja narucivao, ja ga platio 629,99€ a sad je 609,99€ 32gb.

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Tiamob je ok trgovina, uvijek uredno sa svim papirima.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice