IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.193
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Usporedba iOS 10 i Bete iOS 11 ( u slikama), što novo dolazi

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!

Hehehe sve izgleda malo drugacije i jedine dvije "novosti" su vise ikona u docku i brojevi na zadnjem redu slova na tastaturi... I to je potpuno nova verzija IOS-a....

Amazing.....

10 godina
IPhone 7, rasprava!

Svi koji zele isprobati iOS 11 betu, preporucio bi da jos to ne rade.. cekajte jos malo dok ne poprave neke bugove i brzinu, jer se uredaj usporio kod mene (jedno 20-25%).. sve nekako kao da malo laga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 12:49 (Croshadow1234).

1 0 hvala 0
9 godina
Tebi na Huawei je bas bitno sta je novo na iOS 11.
Evo Apple ti se ispricava jer je ovo novi iOS, i jer tebi sa Huaweia nikako nije jasno sta je to sve novo.

Koliko mi se cini, ti mislis da ce se iOS 11 moci instalirati na Huawei? Nece, budi siguran, i mozes se slobodno prestati opterecivati sto ne donosi vise novih stvari.
9 godina
odjavljen
Umbel kaže...
Tebi na Huawei je bas bitno sta je novo na iOS 11.
Evo Apple ti se ispricava jer je ovo novi iOS, i jer tebi sa Huaweia nikako nije jasno sta je to sve novo.

Koliko mi se cini, ti mislis da ce se iOS 11 moci instalirati na Huawei? Nece, budi siguran, i mozes se slobodno prestati opterecivati sto ne donosi vise novih stvari.

Huawei nije os niti ga huawei ima 😂

Za razliku od tebe ja nisam slijepac koji se klanja jednom bogu i gledam sta svi rade i dam svoj novac onom ko mi ponudi više za njega. Znam da je tebi nebitno jer ako ima jabuku na sebi ne mora ni raditi. Drago mi je da se brineš za mene ali nista ne brini sve pet kod mene 😂. 

A vidim da si fan pa znaš koji mob imam 😂

10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
robee1 kaže...

Stvarno vrh za Apple koji je lagano otisao u k...

Spike1983 kaže...

o yebemti, stari se nedavno apgrejdao na mat crni ajfon 7, bolje da mu ovo ne spominjem... 

Pa ovo je old news, prvi put se čulo za taj problem nekih mjesec dana nakon izlaska iPhoneta 7. Čudi me da niste znali za to.

Znao sam za ono zujanje a i za guljenje boje sam cuo no mislio sam da se netko zeza a kad ono zeza Apple . Nisu kinezi imali Apple super uber eksta sonicnu boju pa su koristili svoju i eo problema...sad jadan Apple ni kriv ni duzan a kriv...

9 godina
Kom se ja klanjam? Pa ja koristim Android vise nego iOS.
Zato znam prednosti i mane oba, za razliku od tebe, koji trolajuci na Apple temama pokusavas opravdati svoj izbor.
Također sam i dev. za obje platforme, pa mi se ne da objasnjavati ti sta je to novo na iOSu jer ne bi shvatio.

Sto je najbolje, ja uopce skoro ne koristim Apple proizvode osim trenutno iphone7 i SE, ali dobro znam koje su im prednosti a koje mane.
9 godina
Kinezi koristili svoju boju? A daj mi onda reci na kojem se to kineskom mobitelu ljusti boja nakon mjesec dana koristenja? Kaj je tak tesko prihvatit da je nes appleovo katastrofa napravljeno? 🤔

Umbel daj nam objasni onda kaj je novo kad se vec tolko hvalis...
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Ja ne znam koliko ce se dobro vidjeti na ovim slikama jer sam one gdje se dobro vidi obrisao sve, ove su ostale na viberu pa sam uspio proslijediti na svoj mob. Na ovim slikama sam uspio uhvatit par tocaka samo, ali ce vam posluziti da si mozete predociti o cemu pricam. (zanemarite otiske prstiju i prasinu gore na vrhu mobitela i na ostalim mjestima, bilo je uslikano prije cjelovitog ciscenja)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 18:41 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ne kuzis parodiju :)

Ovo je sve toliko jadno da vise nije ni smijesno.

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Koliko bi kostala zamjena maticne ploce na iphone 7 plus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jedno 70% ukupne cijene moba

1 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

dal se kome dogodilo da recimo klikne tipku home da te mu se zamrzne zaslon (mutna slika), nedavno sam kupio iPhone 7 te mi se ovo prvi puta desilo.... 

1 0 hvala 0
10 godina
Zna se to ponekad desiti (desavalo mi se i na ranijim verzijama iOS-a isto). Nije nista oko ceg bi se trebao brinuti.

0 0 hvala 0
9 godina
Nije nista strasno? A da se na sammyju to dogodi odmah bi bili komentari od nekih(necu navoditi imena al ce se ti prepoznati) da nek proda to smece i kupi kvalitetan mob, ajfon...

Pa jbt moze puntica kupit za te pare koje se daju za ajfon i onda se to dogada, jel to isto neki ultra special limited edition ajfona kojem je posebnost da se to dogodi, i na kraju mjeseca ce mu doc racun na kojem ce bit naplaceno 10€ za svaki put kad mu se to dogodilo? 😂😂

Gale, ak se jos par puta ponovi, nosi na servis, jer meni to izgleda ko materijalni nedostatak... I trazi novi mobitel, ali bas novi zapakirani, nemoj im dat da ti refurbished uvaljaju

1 0 hvala 0
9 godina
ako ikad iphone trza, najcesce na taj nacin trza.
14 godina
blackeagle29 kaže...

Gale, ak se jos par puta ponovi, nosi na servis, jer meni to izgleda ko materijalni nedostatak... I trazi novi mobitel, ali bas novi zapakirani, nemoj im dat da ti refurbished uvaljaju

riješio sam to restartiranjem, nadam se da neće biti toliko učestalo

inače evo nekoliko novina nadolazećeg iOS-a 11

10 godina
blackeagle29 kaže...
Nije nista strasno? A da se na sammyju to dogodi odmah bi bili komentari od nekih(necu navoditi imena al ce se ti prepoznati) da nek proda to smece i kupi kvalitetan mob, ajfon...

Pa jbt moze puntica kupit za te pare koje se daju za ajfon i onda se to dogada, jel to isto neki ultra special limited edition ajfona kojem je posebnost da se to dogodi, i na kraju mjeseca ce mu doc racun na kojem ce bit naplaceno 10€ za svaki put kad mu se to dogodilo? 😂😂

Svaki mobitel ima nesto na sebi sto je dobro/kvalitetno i sto nije dobro/nekvalitetno, ajfon nije izuzetak. 

Zavisi koliko platis ajfon i na koji nacin ga kupis.. isto tako moze i za pare koje ces dati za novi samsung/neke druge mobitele kupit tako nesto. 1000-2000 kuna vise za ajfon dati ne znaci da ces dobiti savrsenstvo, jer kakve su to uopce pare ? nikakve, da si ga platio par desetaka - stotina tisuca kuna vise, onda mozda i mozes ocekivati nekakvo savrsenstvo, ali za te mizere pare.. ne mozes ocekivati niti od jednoga. 

Ti sto pljuju po drugim mobitelima su oni koji su imali jedan ajfon u zivotu.. i misle da su imali savrsenstvo. Oni pravi korisnici ajfona.. nece takve stvari pricati, jer znaju da to nije istina.

14 godina
Croshadow1234 kaže...

Zavisi koliko platis ajfon i na koji nacin ga kupis.. isto tako moze i za pare koje ces dati za novi samsung/neke druge mobitele kupit tako nesto. 1000-2000 kuna vise za ajfon dati ne znaci da ces dobiti savrsenstvo, jer kakve su to uopce pare ? nikakve, da si ga platio par desetaka - stotina tisuca kuna vise, onda mozda i mozes ocekivati nekakvo savrsenstvo, ali za te mizere pare.. ne mozes ocekivati niti od jednoga. 

Ti sto pljuju po drugim mobitelima su oni koji su imali jedan ajfon u zivotu.. i misle da su imali savrsenstvo. Oni pravi korisnici ajfona.. nece takve stvari pricati, jer znaju da to nije istina.

ovdje čitam vaše prepirke, ovaj je bolji, onaj nije. Mislim prvo da je ovo tema za iPhone 7 a ne za prepirke (i da sam na mjestu moderatora, sve takve postove bih izbrisao). Drugo slažem se da je i iPhone podložan problematici, no ono zašto sam ja uzeo iPhone je ta softverska podrška te općenito dolazak aplikacija prije na iPhone odnosno iOS nego na Android.

Koristio sam do sada redom Androide ( Samsung Galaxy S3, HTC 10, Sony Xperia Z3), na testovima također ima razne druge i svatko od njih ima svoje prednosti i mane, pa tako i iPhone. Stoga posebice ne vidim razlog za "blatit" iPhone a hvaliti drugi tip mobitela.....

već je ovo tema za navesti neki upit te problematiku rješavanja nečega vezana uz iPhone 7 a ne uz "moj je **** bolji od tvog"

13 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

ATJLučko čekam da otovoriš temu od Iphone 8...barem je ti uvijek godinu dana unaprijed otvoriš a sad si me već malo zabrinu.

http://mob.hr/iphone-8-procurile-slike-prednjeg-i-straznjeg-panela/ - to je to...i to se traži.. Ja čekam takav Android 

2 0 hvala 1
13 godina
R36 kaže...

ATJLučko čekam da otovoriš temu od Iphone 8...barem je ti uvijek godinu dana unaprijed otvoriš a sad si me već malo zabrinu.

http://mob.hr/iphone-8-procurile-slike-prednjeg-i-straznjeg-panela/ - to je to...i to se traži.. Ja čekam takav Android 

Ovi renderi nemaju smisla...

Što znači ako na vrhu vidiš samo signal i bateriju a po sredini kozju bradicu, mene osobno bi to samo izluđivalo...

Isto, ako su se stvarno odlučili iskopirati konkurenciju, izbaciti home button, moraju ubaciti virtual keys, što očito concept makerima očito nije palo na pamet pa mo to moglo proći kao iPhone exclusive feature...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Ovi renderi nemaju smisla...

Što znači ako na vrhu vidiš samo signal i bateriju a po sredini kozju bradicu, mene osobno bi to samo izluđivalo...

Isto, ako su se stvarno odlučili iskopirati konkurenciju, izbaciti home button, moraju ubaciti virtual keys, što očito concept makerima očito nije palo na pamet pa mo to moglo proći kao iPhone exclusive feature...

Kozija bradica ...gluplju provalu nisam još čuo.

A šta mu drugo na vrhu i treba nego to dvoje., tako i onako Iphone ima obavijesti na sredini ekrana pa njima ne treba na vrhu obavijesti.

Meni su kod S7e obavijesti na AOD na sredini ekrana. Tako da mi vrh ništa ne znaći osim za signal, i bateriju...

U svakom slučaj IOS je drukčije koncipiran tako ne vidim da bi trebali na vrhu ekrana imat plaletu ikonica.

13 godina
R36 kaže...

Kozija bradica ...gluplju provalu nisam još čuo.

A šta mu drugo na vrhu i treba nego to dvoje., tako i onako Iphone ima obavijesti na sredini ekrana pa njima ne treba na vrhu obavijesti.

Meni su kod S7e obavijesti na AOD na sredini ekrana. Tako da mi vrh ništa ne znaći osim za signal, i bateriju...

U svakom slučaj IOS je drukčije koncipiran tako ne vidim da bi trebali na vrhu ekrana imat plaletu ikonica.

Lijepo povući bezel do kraja da izgleda normalno, ovako izgleda doslovno kao da je netko nalijepio flaster na vrh ekrana.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Lijepo povući bezel do kraja da izgleda normalno, ovako izgleda doslovno kao da je netko nalijepio flaster na vrh ekrana.

9 godina
neaktivan
Meni izgleda jebeno,sad hoće li to tako biti tko zna, ali znam da čekam 9 mjesec pa ću razmisliti o promjeni uređaja.

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

dali netko od vas ima problem kada mu je uređaj u maskici da mu je wifi signal znatno slabiji, no kada je bez maskice?
Recimo zna mi se desiti da se wifi odspoji te se nakon 2,3 sec ponovno spoji, pa me zanima kako doskočiti tom problemu? Odnosno koju maskicu preporučate za korištenje (može link s ebaya)....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

dali netko od vas ima problem kada mu je uređaj u maskici da mu je wifi signal znatno slabiji, no kada je bez maskice?
Recimo zna mi se desiti da se wifi odspoji te se nakon 2,3 sec ponovno spoji, pa me zanima kako doskočiti tom problemu? Odnosno koju maskicu preporučate za korištenje (može link s ebaya)....

Ma nemoguće...  Maska da blokira wifi? 

9 godina
odjavljen

Ma ne drzi dobro ili je neka jeftina... Ona od 400kn ne blokira vec pojacava ;)

10 godina
Gale92 kaže...

Kakvu maskicu imas ?

14 godina
Croshadow1234 kaže...

Kakvu maskicu imas ?

obicnu silikonsku uzeo s ebaya za par dolara

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice