Meni nije jasno čemu osobni automobil kad imam kamion od 300 ks. Imam ga zato što se mogu parkirati ispred vrtića, dućana itd, manje troši i brži je za prijevoz osoba. Jasno? Tako i mobilni web. pet inča je premalo koliko god se vadili van iz toga nekakvim preslagivanjem, peterostrukim multitačom i ne znam čime. Čekić za čavle, akica za vijke. Svaki alat za točno određeni posao. Prosto ko' pasulj što bi rekli u torentovom kraju.
Svaka čast za tvoje osobne preference, ali kad izvališ da je nešto retardirano za (mobilno) surfanje, onda si umišljaš da si najpametniji na svijetu. Meni baš odgovaraju mobilne stranice jer su prilagođene za ovih pet inča. za pogledati vijesti i brzo naći informacije u pokretu - savršeno. Za nešto više, desktopa u svakoj sobi, kod prijatelja, na poslu, gdje god hoćeš. Nema problema osim ako ne odlučiš popraviti kamion sa švicarskim nožićem. Ne bi baš išlo, zar ne.
Ne ide ti s metaforama.
Realno, ti si kupio šlepera s V8 motorom od 680 KS da bi prevozio jednu paletu stiropora. Normalno je za to kupiti kombi, ovako je očito da si uzeo V8 kamion čisto da selo vidi da se ima. 😉