osobno smatram da taj AI kada dode ne neki iphone budem pokrenuo samo da isprobam kako funkcionira i nikad vise..jednostavno do sad te AI mogucnosti svih mobitela mi nikad nije palo na pamet koji bi razlog bio da mi treba
osobno smatram da taj AI kada dode ne neki iphone budem pokrenuo samo da isprobam kako funkcionira i nikad vise..jednostavno do sad te AI mogucnosti svih mobitela mi nikad nije palo na pamet koji bi razlog bio da mi treba
General-Language & Region stavi Amerika i dobit ces taj Ai,ja imam ios18 od developer bete vec sam to probao,iskreno upralio 2 puta i vise nikad.
Ne utjece ti to na app store,na racun ili nesto vezano za icloud.
Općenito nisam našao nikakav use-case za AI osim ovog običnog text prompta ChatGPT-a kroz njihov UI gdje ga tu i tamo pitam da mi generira neki kod.. Totalno su dosadni više što ga trpaju u sve i svašta.
General-Language & Region stavi Amerika i dobit ces taj Ai,ja imam ios18 od developer bete vec sam to probao,iskreno upralio 2 puta i vise nikad.
Ne utjece ti to na app store,na racun ili nesto vezano za icloud.
Iskreno.. nije mi neki faktor da se uopce i potrudim s tim igrati :D toliko me dira taj AI :D :D :D
Jel ima u nekoj trgovini dostupan crni 128 ili 256gb?
Radi li vam pbz aplikacija na IOS 18 meni se stalno ruši čim uđem.
ako se tko još bude rješavao svojeg 15pro/pro maxa sada kada mu stigla 16ica nek se javi..
Da, ma da ne znam kakve ovo veze ima s temom
Nikakve, ali da ne otvaram novu temu a ovdje su svi na iosu 18, pa da pitam usputno.
Probaj samo ponovo pokrenuti mob, meni se desavalo isto jucer, zvao sam ih i rekli su da imaju problema zbog novog update-a.
Jel netko uzimao pro ili promax modele iz ovih drugih trgovina (da nisu telekomi) tipa istyle i store.com.hr ?
I je li itko već dobio uređaj ? Pa uzeo sam čim je bilo otvoreno za prednarudžbu, do dan danas ništa. Kako opće mogu prodavati robu koju nemaju, pa cilj prednarudžbe je da dobiješ uređaj na dan izlaska, a ne da onda mjesec dana čekaš !
Pitanje vezano za bateriju. iPhone 15 Pro
Jeste li primjetili da Vam pada zdravlje baterije osjetno u zadnjih mjesec dana?
Moj slučaj je sljedeći: prije mjesec dana sam imao 92% - 300 ciklusa , danas 88% - 320 ciklusa. Znači 4% pad u tako kratkom vremenu, suludo. 1% je otišao nakon tjedan dana a 3% nakon updejta...
Punim wireless 50% - žica 50%
Meni je na 13 pro max 83% ali postepeno je vremenom padala, na običnom 11 baterija na 99% , oba su kupljena čim su došli u prodaju
Pitanje vezano za bateriju. iPhone 15 Pro
Jeste li primjetili da Vam pada zdravlje baterije osjetno u zadnjih mjesec dana?
Moj slučaj je sljedeći: prije mjesec dana sam imao 92% - 300 ciklusa , danas 88% - 320 ciklusa. Znači 4% pad u tako kratkom vremenu, suludo. 1% je otišao nakon tjedan dana a 3% nakon updejta...
Punim wireless 50% - žica 50%
I zato to ne gledajte dok baterija radi.
Scalperi puno kupe svake godine
Takvi još postoje u 2024.?
Dal ima neko ko je prešo na Pro Max s iPhonea 15 Pro?
Neki utisci
Takvi još postoje u 2024.?
Da, pokupuje se svake godine Iphone pro max jednostavno jel ljudi plate 300-400€ vise da nemoraju cekat 1mjesec na isporuku u Njemackoj je tako. Osim toga scalpa se sve od wiskija preko tenisica do karata za koncerte.
Nikakve, ali da ne otvaram novu temu a ovdje su svi na iosu 18, pa da pitam usputno.
Za sada je problem prisutan i na IOS-u koji je 17.7 kao i na 18 i dokle ne dođe update od PBZ-a biti će tako.
Možeš stvar privremeno riješiti rebootom telefona na tipke ne klasično gašenje i paljenje.
Sad je na iphone 16 konačno odličan vanjski zvuk kao na IPhone 11.
Prednarucio sam 16 pro max kad su prednarudzbe krenule preko net.Odma medju prvima i jos me nitko nije zvao.Bio prije 9 dana u tcomu i tamo isto narucio pro max i jos me nitko nije zvao.jel zovu oni uopce kad se ode u tcentar?
Meni su rekli da će me nazvati kad dođe. Vjerujem da ide isporuka kroz koji tjedan.
A izgleda da je ne samo kod nas, nego općennito nestašica promax modela pa se navodno treba čekati malo dulje. Ja isto svoj čekam, a naručio odma čim su prednarudžbe krenule.
Ja svojeg Pro Max nisam niti pred/naručio, budem slijedjeći tjedan, bijeli sa 1TB interne memorije.
Kakvog ste vi naručili, boja, interna memorija, kako vam se čini ”Desert Rose” boja?!
Kada sam naručivao iPhone XS Max, naručio sam ga sredinom listopada a dobio ga sredinom skorom prosinca, tako da nema žurbe, neka se ispucaju sve dječije bolesti, dok moj bude proizveden bude popeglan samo tako u svim aspektima!