Youtube - tražim filmić

poruka: 5
|
čitano: 1.038
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Youtube - tražim filmić

Slično kao što tema ima za glazbu u stilu da vam netko pomogne naći glazbu iz nekog filmića ili reklame, tako sam zamislio da skupa probamo potražiti filmić na youtubu koji ste možda jednom gledali, ali nemožete se sjetiti naziva niti kako ga pronaći..

Počet ću sa svojim primjerom pa možda netko zna..

Tražim amo reći spot za pjesmu "svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje"

Sinmljen je na neki studetski način gdje ekipa pravi gluposti po nekoj livadi, pa sa biciklom se neki tip voza i sleti u neko jezerce (ala Bundek).. tražim ga već par dana i nisam siguran jel možda maknut sa youtuba i jel ga ima na nekom drugom serveru (tipa vimeo)...

Možda netko zna o kojem filmiću pričam?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Youtube - tražim filmić

Gledao sam davno jedan filmić, ne sjećam se baš dobro, znam da su tu neke dvije cure i neka čaša...

Davno je to bilo, zna li netko?

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Re: Youtube - tražim filmić
Onjegin kaže...

Gledao sam davno jedan filmić, ne sjećam se baš dobro, znam da su tu neke dvije cure i neka čaša...

Davno je to bilo, zna li netko?

Jel to ono kad režu limune na nekom partyu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
Da kad si guraju prste u usta...
16 godina
EchoOne kaže...

Slično kao što tema ima za glazbu u stilu da vam netko pomogne naći glazbu iz nekog filmića ili reklame, tako sam zamislio da skupa probamo potražiti filmić na youtubu koji ste možda jednom gledali, ali nemožete se sjetiti naziva niti kako ga pronaći..

Počet ću sa svojim primjerom pa možda netko zna..

Tražim amo reći spot za pjesmu "svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje"

Sinmljen je na neki studetski način gdje ekipa pravi gluposti po nekoj livadi, pa sa biciklom se neki tip voza i sleti u neko jezerce (ala Bundek).. tražim ga već par dana i nisam siguran jel možda maknut sa youtuba i jel ga ima na nekom drugom serveru (tipa vimeo)...

Možda netko zna o kojem filmiću pričam?

Radi se o djecijem obrazovnom programu - Pice iz Nepricave koji je emitovan 80-tih na nekoj od srpskih televizija. Pokusaj naci u kojoj epizodi je taj dio sa pjesmom o jajetu.

morrisoN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice