Online pohrana podataka

poruka: 6
|
čitano: 3.855
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Online pohrana podataka

Postoji li još koji servis za online storage vrijedan spomena? 4Shared je OK jer nudu sučelje gotovo skroz nalik Windowsima i podržava multiupload, ali mora se ulogirati jednom mjesečno ili goodbye podaci, i nudi samo 5 GB. Microsoft nudi 25 GB na njihovom Sky Drive-u, ali nema multiupload i sučelje je totalni dizaster. Da bi uploadao album slika, moraš biti prikovan za komp cijelo vrijeme. Plus mu je to što ne traži redoviti logiranje, kao i respektabilnih 25 GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online pohrana podataka

Pa napravi jedan RAR (recimo album more2009) pa ga uploadaj, tako uploadas samo jedan file pa ti ne treba multiupload...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online pohrana podataka

Jesi pokusao s Gmail Disc-om,relativno

jednostavna upotrba,sam program ti napravi dodatnu disk ikonu u My Computeru.

Jedino je mana sto moras imati Gmail racun kod njih a i kapacitet je relativno ogranicen,dakle nekih 7-7.5 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online pohrana podataka

probaj  http://www.mediafire.com/ , odlican je servis, beskonacan prostor za pohranu, sam ti je ogranicena velicina fileova na 100mb

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Online pohrana podataka

Windows Live SkyDrive: link

25 giga, turbo jednostavno i smisleno sučelje. Treba vam samo live id koji koristite za MSN.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 22:47 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Online pohrana podataka
Svako ima pravo na moje mišljenje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice