Nacin na zaradite novce preko interneta

poruka: 13
|
čitano: 2.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo gledao sam puno po internetu i najviše mi se dopao bux.to ljudi se na njega ne žale, a i redovito plaćaju. Evo ako se želite registrirati link: http://bux.to/?r=pero35  ja sam danas poćeo.....E da i kada se registrirate pod refered napisite pero35.......hvala

Tko je to tamo

0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa daj sto vas napada ta zarada?kak ne kuzite da necete nista zaraditi preko interneta?

spustite se na zemlju.

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 14:58 (luka_cro).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nacin na zaradite novce preko interneta

Gle ti mislis da se nista nemoze zaraditi moji frendovi zaradjivaju preko 50$ na mjesec. Preko te stranice i nesto sa downloadima tako da se nebi slozio s tobom...

Tko je to tamo
17 godina

Ostavi se 'ćorava' posla, to što ćeš 'zaraditi' preko intreneta neće ti biti dovoljno za 2 kapućina u kafiću :D

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

Gle ti mislis da se nista nemoze zaraditi moji frendovi zaradjivaju preko 50$ na mjesec. Preko te stranice i nesto sa downloadima tako da se nebi slozio s tobom...

spusti se na zemlju.

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:09 (luka_cro).
15 godina
protjeran

Nema kruha bez motike :P

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
pero1111 kaže...

ajde upoznaj me s tim frendom i ak na mjesec zaradi 50$ ja mu dam jos

MOŽE!!!!!

Tko je to tamo
16 godina
neaktivan

ja sam na toj stranici skupio 50 $, i jos cekam isplatu, to je bilo prije godinu dana, to je scam sigurno.

Al zato imas stranicu neobux, preko koje sam zaradio oko 10 $, i isplaceno mi je na paypal i alerpay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

10$ ćeš zaraditi na gradilištu za 2-3 sata kao šljaker, iskreno ne razumijem čemu ovoliko  ushićenje oko tih 10-50$ na mjesec.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Mah, evo i ja ću se okušati u ovom sustavu.

Ako netko želi pokušati, evo vam link...

NEOBUX

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 16:35 (Bladepu).
15 godina
odjavljen

Definitivno se ispisujem sa faksa (jer je to jedna glupost) i bacam se na ovaj posao kad je toliko lagan i predobro placen

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi  Pozdrav svima!

Blind Bitch
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Nacin na zaradite novce preko interneta
Predator0515 kaže...

Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi  Pozdrav svima!

Daj nek netko ovom spammeru razvali ban.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice