Evo gledao sam puno po internetu i najviše mi se dopao bux.to ljudi se na njega ne žale, a i redovito plaćaju. Evo ako se želite registrirati link: http://bux.to/?r=pero35 ja sam danas poćeo.....E da i kada se registrirate pod refered napisite pero35.......hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa daj sto vas napada ta zarada?kak ne kuzite da necete nista zaraditi preko interneta?
spustite se na zemlju.
Gle ti mislis da se nista nemoze zaraditi moji frendovi zaradjivaju preko 50$ na mjesec. Preko te stranice i nesto sa downloadima tako da se nebi slozio s tobom...
Ostavi se 'ćorava' posla, to što ćeš 'zaraditi' preko intreneta neće ti biti dovoljno za 2 kapućina u kafiću :D
Gle ti mislis da se nista nemoze zaraditi moji frendovi zaradjivaju preko 50$ na mjesec. Preko te stranice i nesto sa downloadima tako da se nebi slozio s tobom...
spusti se na zemlju.
Nema kruha bez motike :P
ajde upoznaj me s tim frendom i ak na mjesec zaradi 50$ ja mu dam jos
MOŽE!!!!!
ja sam na toj stranici skupio 50 $, i jos cekam isplatu, to je bilo prije godinu dana, to je scam sigurno.
Al zato imas stranicu neobux, preko koje sam zaradio oko 10 $, i isplaceno mi je na paypal i alerpay.
10$ ćeš zaraditi na gradilištu za 2-3 sata kao šljaker, iskreno ne razumijem čemu ovoliko ushićenje oko tih 10-50$ na mjesec.
Definitivno se ispisujem sa faksa (jer je to jedna glupost) i bacam se na ovaj posao kad je toliko lagan i predobro placen
Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi Pozdrav svima!
Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi Pozdrav svima!
Daj nek netko ovom spammeru razvali ban.