NAdam se da ne... moraju 1. pravila objavit
jesu još prije desetak dana.
NAdam se da ne... moraju 1. pravila objavit
jesu još prije desetak dana.
daj nek neko pita LAB-a kad bi mogo redeem jer nema smisla 0-24 bit na kompu
daj nek neko pita LAB-a kad bi mogo redeem jer nema smisla 0-24 bit na kompu
dobra ideja.
Ispricavam se ako nisam odavno pratio ovu temu i ako nisam pratio Lockerz, ali WTF? Poskupilo je bas sve??? Imao sam bodova za 2 igre a sad nemam ni za obicne slusalice.
Ispricavam se ako nisam odavno pratio ovu temu i ako nisam pratio Lockerz, ali WTF? Poskupilo je bas sve??? Imao sam bodova za 2 igre a sad nemam ni za obicne slusalice.
jest
jest
peh.
ali meni je ona majca sa onim pedo berom predobra =D
znaci kad je redeem i u koliko sati pocne??
eh da znamo vec bi se raspisali na forumu
danas u 03:50.
a gdje to pise kada je i u koliko??
kak ti to znaš ??
kak ti to znaš ??
da to se i ja pitam
Ne stvarno ljudi bez za****ncije, kolike su šanse da bi mogao biti noćas?
dajte nemojte zaj****** nego ako znate recite
After a lengthy and thorough investigation of many international user complaints about videos not working, we have determined that the issue is not with Lockerz or our partners, rather with some internet service providers in various areas. If you still can't view any videos, you should contact your ISP (Internet Service Provider).
jao koja slučajnost. baš nakon pobjede su nekak uspjeli to rješit.
jbt bas sam tio onaj iPod touch od 8 gb kad je bio 325 ptza i sad ovi kreteni x4 stavili isse
dajte nemojte zaj****** nego ako znate recite
pa kak bi iko znao na početnoj su rekli pobijednika i rekli su jej pobijedili ste uskoro slijedi redeem.
lol...isro si se :D
Sta je ovo Rachet & Clunk Bundle PSP.Jel to psp ili kaj?800 ptza,a psp assasin creed 3600 ptza,ne kuzim?jel ovo prvo igra a ovo drugo psp s igrom ili sta?
Sta je ovo Rachet & Clunk Bundle PSP.Jel to psp ili kaj?800 ptza,a psp assasin creed 3600 ptza,ne kuzim?jel ovo prvo igra a ovo drugo psp s igrom ili sta?
oba dvoje su psp uređaji sa igrama, ali kako na cijelom lockerzu neke stvari nemaju smisla kako su bodovani tako i to nema smisla
e to mi se onda svidja,idem nabit jos koji bod za to..:)
Hm, da pitamo ISP provajdera :P kako lazu :P pa T-com se nas poslati u rodni kraj sve.
A ja taman skupila za Mac i sad nista :( I da skupljam sljedecih 7 mj za njega opet ce sigurno skociti :( Sad na 1016
Ako ne pobjedimo nek se zna da je meni play sabotiran. Ne mogu gledat videje. Samo se crno pojavi i nece. đaval.
ljudi ni meni nije radio...našao sam rješenje
odite u control panel - wtwork connections - ugl, nađete vaš local area connection - odaberete propertis - internet protocol - propertis - i uredite podatke kod preferred DNS i alternate DNS server:::
208.67.220.220
208.67.222.222
kako na win 7 to napraviti
doli kraj sata, donji desni kut imašopen network and sharing centre - klikni.
onda local area connection nadji u otvorenom prozoru - klikni
unda properties - klikni
i internet protocol version 4, properties - klikni
Živija!
Iden ja ća. Ako padne reedem, uvatite nešto i zame.
doli kraj sata, donji desni kut imašopen network and sharing centre - klikni.
onda local area connection nadji u otvorenom prozoru - klikni
unda properties - klikni
i internet protocol version 4, properties - klikni
Živija!
joj ja sam na lapu sa wifijem spojen zato imam drugacije opcije lol, zaboravih, al fala svejedeno
ma niš danas od reedem-a .... -.- prvo treaju dati pravila pa onda možemo prićati o reedemu =D
vec prije par dana su dali pravila