cudne se stvari desavaju... sve vise smrdi..
Operi se pa ce malo manje smrditi!!!
cudne se stvari desavaju... sve vise smrdi..
Operi se pa ce malo manje smrditi!!!
wow, duhoviti ste ne..
hocu rec da smrdi to kak sad sve radi (cak i oni koji kao nisu za nasu regiju),mislim da se vec zna pobjednik, pa su sad pustili sve videe
znao sam da ce bit neko sranje... pogledao sam danas oko 20 filmica i na zadnjem i doda 8 ptz i trenutno stanje svih bodova mi je 0... super
znao sam da ce bit neko sranje... pogledao sam danas oko 20 filmica i na zadnjem i doda 8 ptz i trenutno stanje svih bodova mi je 0... super
owned =D
ja se nemogu logirat pise pogresna email adressa
wow, duhoviti ste ne..
hocu rec da smrdi to kak sad sve radi (cak i oni koji kao nisu za nasu regiju),mislim da se vec zna pobjednik, pa su sad pustili sve videe
Ne znam, meni ti filmići i dalje ne rade..
nece da mi prihvati mail i pass na login-u????????
Ako ne pobjedimo nek se zna da je meni play sabotiran. Ne mogu gledat videje. Samo se crno pojavi i nece. đaval.
ljudi ni meni nije radio...našao sam rješenje
odite u control panel - wtwork connections - ugl, nađete vaš local area connection - odaberete propertis - internet protocol - propertis - i uredite podatke kod preferred DNS i alternate DNS server:::
208.67.220.220
208.67.222.222
Kjarcu!!!!!! Objavili rezultate i nemrem pokrenut video da vidim ko je dobio. U PM!!
Dobili smo redeem...ak sam doro cuo za 3 mil. bodova smo pogazili amere....
Dobili smo redeem...ak sam doro cuo za 3 mil. bodova smo pogazili amere....
Da international - 30.2 mil.,usa - 27.7 mil. još samo treba skupit dost bodova i uspijet reedemat.
čini mi se da je ˝poskupilo˝ treba više bodova za reedem
čini mi se da je ˝poskupilo˝ treba više bodova za reedem
Pa dobro jutro.
Sve je preskupo....Imam 330 bodova ak pogledam pol videa od onih svih pum imal za PSP ?
Nebudeš imao :) Ja imam 502 boda
a i nerade mi videi tak ionak
Ja imam 1017 bodova i kaj nije onaj PSP NTSC ? Ja sam mislio uzet wii pa zato pitam.
ojeaa dobili smo amere...cini se da nije kako smo mi procijenili,ipak su posteni :D
ojeaa dobili smo amere...cini se da nije kako smo mi procijenili,ipak su posteni :D
Možda, no još uvijek se može dogoditi da stave manje itema nego inače (recimo 5 od svakog), pa nas tako zakinu.
Ako ne pobjedimo nek se zna da je meni play sabotiran. Ne mogu gledat videje. Samo se crno pojavi i nece. đaval.
odite u control panel - wtwork connections - ugl, nađete vaš local area connection - odaberete propertis - internet protocol - propertis - i uredite podatke kod preferred DNS i alternate DNS server:::
208.67.220.220
208.67.222.222
Meni sa tim postavkama sljakaju videi
208.67.220.220
208.67.222.222
Meni sa tim postavkama sljakaju videi
i meni hvala he he sad mogu nabit bodove do reedema
i ja imam 502 :D
We are the champions!!!!!!!!!!! Pobjedili smo!! xDDD
i... ljudi šta će te uzeti na reedemu ?? ja si kontam ipod touch 8 gb ili neke sluške ili onu majcu pedo bear =D btw imam 1481 bod =D
i... ljudi šta će te uzeti na reedemu ?? ja si kontam ipod touch 8 gb ili neke sluške ili onu majcu pedo bear =D btw imam 1481 bod =D
pazi pazi nisu ono sve sluske ono su dodaci za sluske da budu ljepse iako ima u slusk pravih.. ja cu majicu s onim konjima :D
sta mislite kad ce biti redemption?
ne bih se zacudio da nam stave redeem negdje u 3 ili 4 ujutro po nasem vremenu...
idem po wii ili psp
NAdam se da ne... moraju 1. pravila objavit