oko kolko ljudi ocekujete da bude general red.? ja mislim da nebi smel biti prije 22-23h po nasem vremenu, tj 16-17h po njihovom .... valjda :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.622
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaći sranje uzalud baćeni bodovi za wejvove
jesam ja to dobro skuzio da oni koji su uzeli nekaj na ovim wejvovima (njih jako malo-ameri) nemogu nista uzeti na general redemptionu
Ovo su bili FAIL redemptioni za većinu 'Rvata. Ko' je šta ulovio, svaka čast.
Ja sam jedva P od PtzPlace-a vidio prije kraja.
20 min nakon sto je poceo reedem sam uspio uci u ptzplace...uzas...a danas ce biti jos 5 puta gore....znaci mision impossible
Ja sam naručio onaj Beverage Dispenser. Znali tko šta je to uopče?
Ja sam naručio onaj Beverage Dispenser. Znali tko šta je to uopče?
izgleda mi ko neka bacva mozda ko ona od Heiniken piva?
Da to i ja mislim a vidjet čemo ak dođe
Da li je itko od vas koji ste redeemali nesto dobio kakav mail? Ja jos nisam nista.
Da to i ja mislim a vidjet čemo ak dođe
pa da si samo "zguglo" prvo rezultat bi ti otkrio što je to zapravo....
da se nadodam, da su mi rekli da ce biti play funkcija mozda bih i ja odabro koji placeni reedem, a ovako čekam genaral!
onaj koji je rekao da je valjda uspio pokupiti ps3. Jesi li uspio?
treba pitat laba otprilike da li je danas ili sutra ili preksutra general reedem
treba pitat laba otprilike da li je danas ili sutra ili preksutra general reedem
danas je ( 26.2.) pisalo je na hodniku.
Jeli ikome radio autofill uz pomoc lockerzcheckera od lorda shagia?(tako neš)
@nailer
Pa valjda jesam,bodovi su nestali,ispunio sam podatke ali nisam vidio onaj ekran gdje pise "RECEIPT" i da je redeemano
Pa valjda jesam,bodovi su nestali,ispunio sam podatke ali nisam vidio onaj ekran gdje pise "RECEIPT" i da je redeemano
onda, valjda, čestitam. lol
Sretno.
aj molim te kazi dali je radio tvoj autofill i kako moramo ukucati broj moba. i sta treba napisati za state/province?
onda, valjda, čestitam. lol
Sretno.
Hvala! Valjda ce biti nesto...ako dobijem,stavljam slika koliko god treba
ja s tvojim programmom nevidim kada je generalni reedem
pa normalno, program nezna kad je reedem, vec ce zapjevat kad dodje do promjena na ptzplace-u, to jest kad pocne reedem
jooj samo da nebude prije 7 dok sam u skoli, fak
pa normalno, program nezna kad je reedem, vec ce zapjevat kad dodje do promjena na ptzplace-u, to jest kad pocne reedem
a u kuac taj lockerz baš hebe -.-
he Member Appreciation Redemption has now ended — remember, there is a general redemption tomorrow at PTZplace! but we won't announce the time. Thanks for participating — have a great night.
Koliko vidim, oni su to napisali prije 7 sati tj . negdje ujutro u petak, ali su rekli da ce sljedeci dan biti redeem, tj. to bio onda znacilo da redeem nije danas u petak vec sutra u subotu, zar ne?
Ja sam doso jucer na treci val redeema, uspio uci tek oko pola sata nakon pocetka. Bilo je samo onih ruznih majci i wallpapera te jedan guarantee your prize. Steta, a potrosio sam 100 bodova da mogu na MAR. Moze mi netko molim vas dati link za program.
Ja sam bio na Lockerzu kad je dosla ta poruka. Negdje izmedju 4 i 5 ujutro. Kod njih je onda bilo 22 sata. Sutra po njihovom vremenu znaci po nasem vremenu danas od 6 ujutro do sutra u 6 ujutro.
Ja sam bio na Lockerzu kad je dosla ta poruka. Negdje izmedju 4 i 5 ujutro. Kod njih je onda bilo 22 sata. Sutra po njihovom vremenu znaci po nasem vremenu danas od 6 ujutro do sutra u 6 ujutro.
Vjerojatno ce onda biti u ponoc ili negdje u noci.
Vjerojatno ce onda biti u ponoc ili negdje u noci.
Da, kod njih je sad 7:07 ujutro, nece prije 16 bit sigurno.
ja sam uspio halo 2 redeemat :) igra tko to?