Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.622
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

oko kolko ljudi ocekujete da bude general red.? ja mislim da nebi smel biti prije 22-23h po nasem vremenu, tj 16-17h po njihovom .... valjda :)

15 godina
neaktivan
Lockerz

znaći sranje uzalud baćeni bodovi za wejvove 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesam ja to dobro skuzio da oni koji su uzeli nekaj na ovim wejvovima (njih jako malo-ameri) nemogu nista uzeti na general redemptionu

15 godina
protjeran
da, tko je uzeo, uzeo
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ovo su bili FAIL redemptioni za većinu 'Rvata. Ko' je šta ulovio, svaka čast.

Ja sam jedva P od PtzPlace-a vidio prije kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jbte samo maicu uzeo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

20 min nakon sto je poceo reedem sam uspio uci u ptzplace...uzas...a danas ce biti jos 5 puta gore....znaci mision impossible

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam naručio onaj Beverage Dispenser.   Znali tko šta je to uopče?

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

Ja sam naručio onaj Beverage Dispenser.   Znali tko šta je to uopče?

izgleda mi ko neka bacva mozda ko ona od Heiniken piva?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Da to i ja mislim  a vidjet čemo ak dođe

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je itko od vas koji ste redeemali nesto dobio kakav mail? Ja jos nisam nista.

17 godina
ivanpk kaže...

Da to i ja mislim  a vidjet čemo ak dođe

pa da si samo "zguglo" prvo rezultat bi ti otkrio što je to zapravo....

da se nadodam, da su mi rekli da ce biti play funkcija mozda bih i ja odabro koji placeni reedem, a ovako čekam genaral!

http://hr.test-iq.com/#513741
17 godina
neaktivan
Lockerz

onaj koji je rekao da je valjda uspio pokupiti ps3. Jesi li uspio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

treba pitat laba otprilike da li je danas ili sutra ili preksutra general reedem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jari kaže...

treba pitat laba otprilike da li je danas ili sutra ili preksutra general reedem

danas je ( 26.2.) pisalo je na hodniku.

Jeli ikome radio autofill uz pomoc lockerzcheckera od lorda shagia?(tako neš)

17 godina
neaktivan

@nailer

Pa valjda jesam,bodovi su nestali,ispunio sam podatke ali nisam vidio onaj ekran gdje pise "RECEIPT" i da je redeemano

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 11:39 (weks).
17 godina
neaktivan
weks kaže...

Pa valjda jesam,bodovi su nestali,ispunio sam podatke ali nisam vidio onaj ekran gdje pise "RECEIPT" i da je redeemano

onda, valjda, čestitam. lol

Sretno.

17 godina
neaktivan
Lockerz
Danas je general potvrdeno od lockerza, a za tocno vrijeme imate moj program. A ako hocete da nesto da dodam javite mi na twitteru @LordShigi.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Danas je general potvrdeno od lockerza, a za tocno vrijeme imate moj program. A ako hocete da nesto da dodam javite mi na twitteru @LordShigi.

aj molim te kazi dali je radio tvoj autofill i kako moramo ukucati broj moba. i sta treba napisati za state/province?

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
weks kaže...

onda, valjda, čestitam. lol

Sretno.

Hvala! Valjda ce biti nesto...ako dobijem,stavljam slika koliko god treba Smijeh

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

ja s tvojim programmom nevidim kada je generalni reedem

17 godina
bodo kaže...
LordShgi kaže...

pa normalno, program nezna kad je reedem, vec ce zapjevat kad dodje do promjena na ptzplace-u, to jest kad pocne reedem

http://hr.test-iq.com/#513741
17 godina
neaktivan
Lockerz

jooj samo da nebude prije 7 dok sam u skoli, fak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
bodo kaže...
LordShgi kaže...

pa normalno, program nezna kad je reedem, vec ce zapjevat kad dodje do promjena na ptzplace-u, to jest kad pocne reedem

a u kuac taj lockerz baš hebe  -.-

16 godina
odjavljen
Lockerz

he Member Appreciation Redemption has now ended — remember, there is a general redemption tomorrow at PTZplace! but we won't announce the time. Thanks for participating — have a great night.

Koliko vidim, oni su to napisali prije 7 sati tj . negdje ujutro u petak, ali su rekli da ce sljedeci dan biti redeem, tj. to bio onda znacilo da redeem nije danas u petak vec sutra u subotu, zar ne?

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 12:50 (Axlus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim link za program

Ja sam doso jucer na treci val redeema, uspio uci tek oko pola sata nakon pocetka. Bilo je samo onih ruznih majci i wallpapera te jedan guarantee your prize. Steta, a potrosio sam 100 bodova da mogu na MAR. Moze mi netko molim vas dati link za program.

Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam bio na Lockerzu kad je dosla ta poruka. Negdje izmedju 4 i 5 ujutro. Kod njih je onda bilo 22 sata. Sutra po njihovom vremenu znaci po nasem vremenu danas od 6 ujutro do sutra u 6 ujutro.

Gordon Gordon
16 godina
odjavljen
Gordon Gordon kaže...

Ja sam bio na Lockerzu kad je dosla ta poruka. Negdje izmedju 4 i 5 ujutro. Kod njih je onda bilo 22 sata. Sutra po njihovom vremenu znaci po nasem vremenu danas od 6 ujutro do sutra u 6 ujutro.

Vjerojatno ce onda biti u ponoc ili negdje u noci.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
Gordon Gordon kaže...

Vjerojatno ce onda biti u ponoc ili negdje u noci.

Da, kod njih je sad 7:07 ujutro, nece prije 16 bit sigurno.

Gordon Gordon
15 godina
neaktivan

ja sam uspio halo 2 redeemat :) igra tko to?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice