ja nezz sto bih sa 139 bodova
nista .. skupljaj dalje ...al ak bas oces nesto .. mozes neki film, igricu il nesto sta ja znam :D
ja nezz sto bih sa 139 bodova
nista .. skupljaj dalje ...al ak bas oces nesto .. mozes neki film, igricu il nesto sta ja znam :D
za 1 min je 11, briem da ce im se server srusit kad kucne 11 od navale....
ma nece.... to se njima nikad ne bi dogodilo...
ma nece.... to se njima nikad ne bi dogodilo...
nema reedema jos :P
moj ipdo ej prema tracking numberu u njemackoj, kolnu
moj ipdo ej prema tracking numberu u njemackoj, kolnu
kad dodje .. slikaj ;)
svi taj glupi ipod uzimaju a zapravo im ne treba, zapitajte se sta ce vam on, bolje da kupite za 50kn kineski mp3
jel reko mozda Lab neke informacije, i gdje u onom programu se pise link od stranice
TREBAM VRZU POMOC: kaj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...
jel moze tko navest neke vaznije specifikacije i njegovo misljenje kaj je bolj...
lp, ZAHVALJUJEM, ko mi kaze dobi hvala dolje :D
svi taj glupi ipod uzimaju a zapravo im ne treba, zapitajte se sta ce vam on, bolje da kupite za 50kn kineski mp3
hahahha...... apple pa da ne valja.....
i to je ipod nano 5 G 16 GB....onaj s kamerom.......
tako da osim za muziku ovaj ce mi sluziti za filmove, igre u pokretu(na nekom putu ) , slike, videe........
lab-u je sada ponoć i 12 minuta :D dakle od sada pa nadalje je redeem moguć, poslo sam mu e-mail i vidit ću šta će mi odgovorit :D
može li mi ko poslat onaj program za refreshanje pls tria plsss
i sta bi moga uzet za 260 bodova??
može li meni na PP onaj program od poštovanog forumaša ovdje koji javlja kad je redeem :) ?
nista jos...ajde cim dode email stavjaj c/p ovdje
Jel znate šta mogu dobiti za 440 ptz-a? Koliko košta ipod touch 16GB?
Ne znam kako ste vi skupili po 1000 poena, svaka vam čast... ja imam svojih pošteno zarađenih 440, nisam fejko mejlove niti sam z-lister
pomalo žalim zbog toga jer mnogi nisu uhvaćeni zbog varanja ali valjda slijedeći put budem imo više ptz-a :) :)
sretno svima na reedemu večeras (nadam se da će biti večeras)
nema iPod touch 16 gb :S imaš od 8, 32 i 64 :D
Evo odlucio sam odat vama bespomocnim n00bovima tajnu ; )
Salu na stranu, ne treba vam nikakav program za forward email-a na mobitel, sto se tice notifikacije o promjeni sajta ptzplace.lockerz.com.
1. Napravite account na http://www.changedetection.com
2. Odite na selfcare.vip.hr i registrirajte se ako vec niste
3. Odite na postavke za mail kad se ulogirate nakon registracije
4. Ukljucite trecu opciju za forward maila, koja zahtijeva barem jedan od 3 moguca uvjeta.
5. U prvu kucicu u toj trecoj opciji napisite "robot", bez navodnih znakova, mozete se izlogirati iz vipa
6. Sada se ulogirajte na http://www.changedetection.com i namjestite adresu stranice koju cete pratiti i vasu novu adresu na vipu: http://ptzplace.lockerz.com, a adresa je vasekorisnickoime@vip.hr (korisnicko ime na selfcare.vip.hr )
Meni i frendu radi, tako da bi trebalo i svim ostalima, ako upute slijedite pazljivo.
( Testirano samo na Vip-u, iako bi trebao postojati nacin i za ostale mreze. )
Ko Boga Isusa Krista vas molim da mi pošaljete program na pm,jer nemogu cijelo jutro biti na kompu,prehlađen sam hebemu...
mp3 za 50kn nema 32GB, nema WiFi, nema bluetooth, nema 100.000 aplikacija za njega, nema ekran u boji, nema touch screen, ne moze pregledavati slike i videe.
iPod Touch sve to moze. iPod Touch je za mene vise dzepno racunalo nego mp3 player. Trebam ga prvenstveno zbog mogucnosti da odem bilo kad na net.
Igre si zaboravio?:P
Još jednom,molim vas na PP program...
potpisujem
ajde nemogu cekati cijelu noc za kompom....imam zivot, terbam san....hoce li to dns?
aj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...
Ko Boga Isusa Krista vas molim da mi pošaljete program na pm,jer nemogu cijelo jutro biti na kompu,prehlađen sam hebemu...
Procitaj moj post iznad, ako si na Vipu, ako ne, morati ces se sam snaci na t-comu ili cemu vec.
malo sam prosvrljo po facebook raspravi i kolko sam vidio ameri svi mahom imaju preko 1000 bodova i vecina se izjasnjava da ce uzet macbook... tako da sretno svima (ukljucujuci mene) koji ce loviti macbook...
aj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...
otkad je CS:S zahtjevna igrica?
prvo ti trebas podogit taj trenutak kad ce reedem.. on moze bit bilo kad ... ujutro .. navecer.. popodne ... kad god im se pr*dne ...a onda tek mozes pricat sta ces ''ulovit''
CS:S je zahrjevna igrica, da nebi vuklo na netu moro bi imat najvanje 1-2gb rama, 100gb hard, mish dobar xD, grafu i sve...
macbook....liejpsi, bolje perfomense, igrat ce te igre + apple !!!!
Nisam na Vipu,a upravo sam dobil privatnu poruku,valjda je to to...