Ljudi sta mi predlazete za 766 poena.?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.877
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neki ljudi stvarno ne kuze ... te pare ne dajes lockerzu ... dajes drzavi ... oni koji su americi .. ne placaju nista za nagrade ...
-.-'
Lockerz d.d.p (dobrovoljno dajemo poklone lol) račun
iPod Touch 8GB = 1275,00 HRK
13% carine = 165,75 HRK
-----------------------------------------------
Ukupno za platiti = 165,75 HRK
lol
Ti ne placas nista lockerzu nego lopovskoj drzavi.
13% carine = 165,75 HRK
lol
kao sto sam vec gore naveo ... tih 165 hrk ide drzavi .. a ne lockerzu ....
i da ... jel 165kn mozda puno ?!?!? a ipod kosta 1300kn ... opet si ga dobio tako rec besplatno :S
13% carine = 165,75 HRK
lol
Znači samo 165kn?E hebeno onda,odma ću ga jailbreakat...
kad sam ja napisao da dajem pare lockerzu? lol
omg ... pa nije to iPhone .. to je IPOD :S
scorpion nisam to rekao tebi.. nego ovom liku sto kaze da ce ga jailbreakati (nezz mozda nisam upucen.. al kolko jesam .. to je samo za iphone?!:S)
i ja sam si to pomislio... al nisam upucen o iStvarima bas pa :S
Pa i nije lose za iTouch od 8gb dat 160kn....novi je et 1300, u oglasima ce bit od nekih 600-700kn pa na vise ovisno o stanju....e i btw jel taj iTouch 8GB 2g ili 3g?
Što se nemre i iPod jailbreakat?Znam da ima neki program blackra1n,a sad da je za iPod neznam...Al vidio sam da je!:P
EDIT:http://www.ithinkdiff.com/jailbreak-ipod-touch-os-3-1-2-with-blackra1n/
scorpion nisam to rekao tebi.. nego ovom liku sto kaze da ce ga jailbreakati (nezz mozda nisam upucen.. al kolko jesam .. to je samo za iphone?!:S)
I iPhone i iPod se mogu Jailbreakati.
Koliko kod nas dođe iPod Touch 8 GB? To si mislim uzeti, ali neću ako bude preskup.
1500kn u Linksu.
Frend je na proslom reedemu ugrabio PS3. Na kutiju su napisali vrijednost u dolarima. To se onda preracuna u kune i na to se onda placa neki postotak. Ako je za PS3 koji je kod nas (ja mislim) oko 2,500kn morao dat 550kn carine, onda ce za recimo iPod Touch 64 koji je kod nas 3100kn bit minimalno 800kn carine.
Razmislite kolika bi carina bila npr na MacBook koji su prek 6 500kn? Dobro razmislite kaj cete uzet jer i ako uspijete reedemat morate imat pare za carinu...
stvarno valjda je imao sreće pa je uspio
Reedem je bio 15 min prije nove godine a on je eto bio doma...xD
13% carine = 165,75 HRK
lol
+ pdv ;)
Frend je na proslom reedemu ugrabio PS3. Na kutiju su napisali vrijednost u dolarima. To se onda preracuna u kune i na to se onda placa neki postotak. Ako je za PS3 koji je kod nas (ja mislim) oko 2,500kn morao dat 550kn carine, onda ce za recimo iPod Touch 64 koji je kod nas 3100kn bit minimalno 800kn carine.
Razmislite kolika bi carina bila npr na MacBook koji su prek 6 500kn? Dobro razmislite kaj cete uzet jer i ako uspijete reedemat morate imat pare za carinu...
jesi ti vidio taj ps3 dal radi jel je američki pa me zanima kak je to sredil
jesi ti vidio taj ps3 dal radi jel je američki pa me zanima kak je to sredil
Uzeo je adapter koji pretvara 220 u 110V (americki standard) a sto se tice NTSC i PAL verzije lik si je kupio igrice (PAL) i normalno mu rade...sad neznam mozda taj format slike ne igra nikakvu ulogu
ma super
LOL! Ne da nisi upucen, nego fakat nisi upucen. Ovo ti pisem sa svog jailbreakanog iPod Toucha.
kolko ptz-a imate?
ja imam 439 :D
kolko ptz-a imate?
1104
kolko ptz-a imate?
1104
WoW!!!!
Fake Mails??
kolko ptz-a imate?
1104
WoW!!!!
Fake Mails??
Napravio sam samo 4 fake emaila. Iam 35 friends jer sam prvi na Bug-u dijelio inviteove pa isto tak i po skoli. Od 10 mjeseca prosle godine po 8 bodova dnevno...pa racunaj...
Jel znate šta mogu dobiti za 440 ptz-a? Koliko košta ipod touch 16GB?
Ne znam kako ste vi skupili po 1000 poena, svaka vam čast... ja imam svojih pošteno zarađenih 440, nisam fejko mejlove niti sam z-lister
pomalo žalim zbog toga jer mnogi nisu uhvaćeni zbog varanja ali valjda slijedeći put budem imo više ptz-a :) :)
sretno svima na reedemu večeras (nadam se da će biti večeras)
ja imam 870 ... pa takodjer nisam nista fejkao :S
Imas iPod Touch 8GB za 325 PTZ. Od 16GB briem uopce nemaju.
ma mene vise boli briga sta cu uzet ... ps3, xbox, ipod, wii ili nest drugo (sam nek bude malo vrijednije) al sam da uzmem nesto :D
ja nezz sto bih sa 139 bodova